Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Sveikos,
Mezgu pirmą savo mocherinę suknelę suaugusiai. Sijonas bus labai platus, virš 1500 akių apačioje ant virbalo. Norėjau pasiteirauti, kaip jūs sutvarkote tokius plačius sijonus, kad jie gražiai kristų ir nebūtų sukritę? Aš skaras, šalius ištampau pagal formą ant putopolesterolio prismaigstydama smeigtukais ir išdžiovinu, o vat kaip su suknelių sijonais darote, kad jie gražūs būtų?
Atsakyti
Nieko nereikia tampyti ir lyginti mirksiukas.gif Tik išskalbi ir išdžiovini,jie patys puikiausiai sukrenta nuo svorio.O kad būtų pasipūtę,reikia pasijonio.
1500 akių tikrai nėra daug,labai daug neprisibanguos,bet galima dėti kokį pūstesnį pasijonį.
Atsakyti
As dziovinu taip patiesus. Nesmaigstau nieku, tik graziai istiesiu mezgini. Tik po apacia dedu paklode ar uztiesala.
user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos, na, matysiu kaip man čia gausis.... jo-vita7, mano sijonas bus daug platesnis, ir kai išsiplės, tai gausis tokiom klostėm, nes per platus kliošas bus, todėl ir klausiu kaip geriau padaryti, kad ir neliktų tokiom klostėm išdžiūvęs, pamaniau, kad gal po dalį sijono šlapinti kiek eina išplėtus išdžiovinti ir vėl šlapinti kitą dalį ir džiovinti, kol visas lygiai išdžius (ar čia labai nusišnekėjau? tongue.gif )
Atsakyti
villyte,nepergyvenk,viskas išdžius gerai,niekas nesusigulės klostėm, juk labai plonas ir lengvas mezginys bus.Drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2015 02 23, 19:31)
Ikeliu didesne foto.
user posted image

Labai graži suknelė!!! Gal galite nurodyti ir sijono mezgimo schemą? Dar labai patiko spalva, kaži kokie čia siūlai?
Atsakyti
Siulai KID MOCHAIR
Schema:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2015 03 01, 13:47)

Ačiū už paaiškinimus. Kaip suprantu, pagal šią schemą galima rinktis norimą sijono ilgį
Atsakyti
QUOTE(Cinita @ 2015 03 01, 21:50)
Ačiū už paaiškinimus. Kaip suprantu, pagal šią schemą galima rinktis norimą sijono ilgį

Prasom. Taip, pagal si rasta galima laviruoti ilgi koki tik nori. Ir rastas tikrai nera sunkiai mezgamas.
Atsakyti
jo-vita7
Labai jau daug klausimų užduodu, bet dar paklausiu - kiek maždaug siūlų reikia turėti panašiai suknelei?
Atsakyti
QUOTE(Cinita @ 2015 03 04, 18:53)
jo-vita7
Labai jau daug klausimų užduodu, bet dar paklausiu - kiek maždaug siūlų reikia turėti panašiai suknelei?

Siai suknelei sumezgiau beveik 6 kamuoliukus.
Atsakyti
Prireikė ir man eksperčių pagalbos smile.gif
Gal kas mezgėt suknelę pagal šitą servetelę ir galite padėt iššifruot ženklus? 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 19 kovo 2015 - 08:20