Merginos, merginos, neerzinkit . Nuostabūs grožiai . Visom sėkmės kūryboje ir darbuose .
P.S. : Kaupiuosi ir aš savo anūkėlei .
QUOTE(Roga @ 2015 02 11, 21:22)
Labai gražiai mezgat , gal patarsit iš kokiu siulu geriau megzt, aš mezgiau iš mochera su šilku tai nusivyliau nes ziauriai zpipukavo kitus drabužius
QUOTE(daluze1 @ 2015 02 13, 19:37)
Labai gražiai mezgat , gal patarsit iš kokiu siulu geriau megzt, aš mezgiau iš mochera su šilku tai nusivyliau nes ziauriai zpipukavo kitus drabužius
aš mezgusi iš lino o šiuos suknelės buvo skirtos kalėdoms tai mezgiau ir GAZZAL BABY WOOL siūlų. viršutinė dalis virbalai NR.3 sijono pabaiga su NR.4
Sveikos
Įveikiau pirmąjį servėtėlinį sijoną gyvenime bandau megzti viršų, tik norisi kokio nesunkaus raštelio...akyse stovi smulkių rombų raštelis, bet niekaip nepavyksta rasti schemos. gal kas turite ir galit pasidalinti? bijau prigrybauti bekurdama pati
Įveikiau pirmąjį servėtėlinį sijoną gyvenime bandau megzti viršų, tik norisi kokio nesunkaus raštelio...akyse stovi smulkių rombų raštelis, bet niekaip nepavyksta rasti schemos. gal kas turite ir galit pasidalinti? bijau prigrybauti bekurdama pati
QUOTE(Luety @ 2015 02 18, 22:23)
nugi puikiai liko tik parodyti galutinį varianta, lauksiu
QUOTE(Advile @ 2015 02 18, 16:20)
Sveikos
Virsu mezgiau pagal sita schema. Jei tinka, prasom.
Labai grazu
Is kokiu siulu mezget?atrodo,kad is storesniu
Is kokiu siulu mezget?atrodo,kad is storesniu
Turejau likusius 3 kamuoliukus po 50g.siulu Robin Aurora4.Tokiu gal LT nera.64%akrylic,21% lanos vilna ir 15%poliamidas.Kiek metru jame yra ,neraso,bet visi 3 suejo i sijoneli,o virsus,atitaikiau spalva grynai akrylas 100%.Pagalvojau,kad vaikas labai greitai auga ir nebutina megzt is labai brangiu siulu.Isaugs ir nebetiks,o kur desi?Gal is plonesniu but graziau,bet siaip neblogai atrodo gyvai.Kai uzsides anukele,nufotkinsiu ant jos,kaip atrodo.
Labai dziaugiuos savo pirmu "gimdymu",degu is nekantrumo sekancia megzt.
Labai dziaugiuos savo pirmu "gimdymu",degu is nekantrumo sekancia megzt.
Patarkite, kaip pabaigti sijono apačią....Ar apačią užbaigti pagal raštą kaip įprastai užbaigiame mezginį ir paskui su vąšelių išnerti kilputes ant viršaus. Ar neužbaigti mezginio ir vąšeliu rinkti paliktas akis?
Ir kadangi jau artėju prie mezgimo į viršų, kaip jūs pradedate megzti į viršų: surenkate akis ir mezgate, ar ištraukiate siūlą ir tada surenkate akis?
Ačiū
Ir kadangi jau artėju prie mezgimo į viršų, kaip jūs pradedate megzti į viršų: surenkate akis ir mezgate, ar ištraukiate siūlą ir tada surenkate akis?
Ačiū