Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Labutis,
prasau patarimo labai labai.Numezgiau sijona,kylu i virsu,cia viskas aisku,bet,virsus mezgasi lygiai,nuobodu,tai mastau megzdama i prieki bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip jus istampot sijonelius?Ar kalart vinukais slapias ir dziovinat,ar lygintuvu tampot,ar rankom kol slapia?Sijonas megztas pagal Almos schema,bet siulai kaprizingi:64%akrilas 21% lanos vilna ir 15% polyamidas.Kol kas visa tokia pasiputus be kritimo.Jei nenorit viesai,gal galima i az.Aciu is anksto. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 02 10, 18:41)
Labutis,
prasau patarimo labai labai.Numezgiau sijona,kylu i virsu,cia viskas aisku,bet,virsus mezgasi lygiai,nuobodu,tai mastau megzdama i prieki bigsmile.gif  bigsmile.gif Kaip jus istampot sijonelius?Ar kalart vinukais slapias ir dziovinat,ar lygintuvu tampot,ar rankom kol slapia?Sijonas megztas pagal Almos schema,bet siulai kaprizingi:64%akrilas 21% lanos vilna ir 15% polyamidas.Kol kas visa tokia pasiputus be kritimo.Jei nenorit viesai,gal galima i az.Aciu is anksto. 4u.gif  4u.gif

Isplaunu, ir istampau ir susmaigstau smeigtukais ir dar išgarinu. Taip laikau kol išdžiūna ir įgauna forma.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 02 10, 15:45)
Isplaunu, ir istampau ir susmaigstau smeigtukais ir dar išgarinu. Taip laikau kol išdžiūna ir įgauna forma.

Aciu,Roga.Prismaigstai per liemeni ir istampai,kaip servetele,isskleista saules klosu,apvaliai,ar sulenkta dvigubai?Na taip,kaip nesioji?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 02 10, 19:05)
Aciu,Roga.Prismaigstai per liemeni ir istampai,kaip servetele,isskleista saules klosu,apvaliai,ar sulenkta dvigubai?Na taip,kaip nesioji?

Aš prismeigiau galiukus, vat taip. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 02 10, 16:41)
Aš prismeigiau galiukus, vat taip.  user posted image

Aciu,viskas aisku.4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai grazi suknute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif :
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 02 10, 19:48)
Aciu,viskas aisku.4u.gif  4u.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Labai grazi suknute  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  :

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
[quote=Roga,2015 02 10, 18:41]

O Dieve, kaip gražuuuuuuuuu, Roga, wub.gif thumbup.gif . Seilė nutyso blush2.gif . Negi reiks ir man, senatvėje, dar vieną "kalną" vargo ant pečių užsiversti ? ? ?
Juk esu "tikra" lietuvė : pamačiau, užpavydėjau, noriuuuuuuu bigsmile.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi ruosiausi visa amzinybe,bet anukeles gimke vasario 20d,tai emiau staigiai,ir labai greitai einasi.Per 3d.beveik po 6-7 val mezgimo,numezgiau sijona,o virsus kyla man sunkiau,nes nuobodu megzt,nebereikia skaiciuot.Nu bet jau netoli pazastu.Rogos man grazi tuo,kad pereina ties liemeniu i tuos lapelius,tai taiop sauniai ziurisi,kad ir as,atsiverciu kelis kartus dienoj,pasigrozet,net pasidejau i savo nuotraukas(sorry Roga)kad kada nors kazka panasaus kuriai nors anukei numegzt.O turiu 3 jas,tai tikrai,kad ateis ta diena.Sekmes visoms,sitos temos mergaites nepaprastos. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyras blush2.gif
Tokias numezgiau 3 sukneles. Mezgu tik savo seimai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Roga,neskaudink sirdies tokiais nuostabiais darbais.Labai labai grazus.
As turiu 3 anukytes ,martele ir dukriuka,tai noriu visoms numegzt po suknyte tokia,zinoma,tokios grazios as dar nemoku,bet paskutine bus jau panasi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 02 11, 22:10)
Roga,neskaudink sirdies tokiais nuostabiais darbais.Labai labai grazus.
As turiu 3 anukytes ,martele ir dukriuka,tai noriu visoms numegzt po suknyte tokia,zinoma,tokios grazios as dar nemoku,bet paskutine bus jau panasi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu :ax
Sekmes mezgant tikrai pavyks, o paskui pasirodykite.
Jos nesunkiai mezgasi ir maloniai. 3 numezgiau per 1,5 menesio.
Dabar miklinu pirstus su vaseliu blush2.gif
Atsakyti
Man tai jau taip buna,kad pamezgus virbalais uzsimanau nert vaseliu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti