Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 11 17, 11:16)
4u.gif kad neteršti temos - atkreipkit dėmesį į mano parašą  4u.gif

Nelabai suprantu g.gif tai jau temoje "Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis'' nebegalima kelti moheriniu sukneliu foto?ar schemu?Cia jau tersimas???
Man rodos,kad tema tam ir skirta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 11 17, 11:45)
Nelabai suprantu g.gif tai jau temoje "Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis'' nebegalima kelti moheriniu sukneliu foto?ar schemu?Cia jau tersimas???

Rasa paskaityk jos parasa - man atrodo ji FB susikure puslapiuka pries pora dienu apie moherines sukneles ir nori daugiau LIKE pririnkti jam, todel ir sako "skaitykite mano parasa" (po zinute smulkiomis raidemis) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 11 17, 10:45)

viskas galima atidžiau skaitykite,tiesiog aš nenorėjau į temą dėti nuorodos mirksiukas.gif

QUOTE(Carollina @ 2014 11 17, 11:36)
Rasa paskaityk jos parasa - man atrodo ji FB susikure puslapiuka pries pora dienu apie moherines sukneles ir nori daugiau LIKE pririnkti jam, todel ir sako "skaitykite mano parasa" (po zinute smulkiomis raidemis)  biggrin.gif

ji ne sau susikūrė,o visom kurios nori patarti,pasirodyti, pasiūlyti,susirasti mirksiukas.gif
nepaprašiau nei vieno LIKE,tik leidimo/neleidimo kelti jūsų foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 17 lapkričio 2014 - 12:11
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 11 17, 10:10)
viskas galima atidžiau skaitykite,tiesiog aš nenorėjau į temą dėti nuorodos  mirksiukas.gif
ji ne sau susikūrė,o visom kurios nori patarti,pasirodyti, pasiūlyti,susirasti mirksiukas.gif
nepaprašiau nei vieno LIKE,tik leidimo/neleidimo kelti jūsų foto  4u.gif

Saunuole,greitesnes diskusijos,o ir akim paganyt bus.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 11 16, 19:44)

Dėkui. 4u.gif Pasirodo raštelis apnėrimo labai paprastutis. Reikės panagrinėti pagrindinį raštelį.
Atsakyti
pabandžiau įgyvendinti svajone, servetėline suknelę iš Gazall Baby wool siūliuku, sunaudojau 5 kamuoliukus, po 50g 200m.
user posted image
Atsakyti
Roga,labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 11 21, 20:19)
Roga,labai labai gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū, aciuks.gif
Atsakyti
120 m merginai dovana ax.gif
user posted image
Atsakyti
Roga, labai labai gražu ir aš kaip visada noriu išbandyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pasufleruok iš kur ėmei raštelį?

QUOTE(Roga @ 2014 12 12, 13:20)
120 m merginai dovana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2014 12 30, 16:33)
Roga, labai labai gražu ir aš kaip visada noriu išbandyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pasufleruok iš kur ėmei raštelį?

Brangioji parašyk man žinute, aš tau puslapį atėjusiu savo ten rasi viska.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas galite padėti blush2.gif žinau, kad klausimai apie šią schemą mezgėjoms gerokai atsibodę, bet... mezgu DITE 2, ir noriu pakartoti rašto motyvą, kad pailginti sijoną, skaičiau visas temas, bet visur skirtingai pataria kartoti 48-54, 42-56 ar 46-52 eiles. Pasimečiau blush2.gif Gal kuri neseniai mezgė ir pamena.

Ačiū labai jei pagelbėsit 4u.gif
Atsakyti