Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Labas!

Žiūrėjau, žiūrėjau ir sugalvojau, kad man reikia suknutės. Pradžioje galvoju pabandymui nusimegzt sijoną. Prisisiunčiau pavyzdukų. wub.gif wub.gif wub.gif

Gal galit patart su kokiai siūliukais būtų geriausia megzt??? Kad būtų ir kainos, ir kokybės sąntykis rolleyes.gif
Atsakyti
As mezgiausi su kid mochair siulais, matkelio kaina pas mus 8 Lt
Atsakyti
gal kas galit patart,prasau,keliu eiliu reikia sijonui,mazdaug 9m.mergaitei normalaus ugio?Gal kas mezgete?Turiu daug serveteliu virbalais pavyzdziu,bet nezina,kokia rinktis,kad nebut labai trumpa.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 11 09, 23:05)
gal kas galit patart,prasau,keliu eiliu reikia sijonui,mazdaug 9m.mergaitei normalaus ugio?Gal kas mezgete?Turiu daug serveteliu virbalais pavyzdziu,bet nezina,kokia rinktis,kad nebut labai trumpa.Aciu.

Mano mergina 9 metu, liemens apimtis 75 cm. Dejau 134-136 akis (dar reikia zureti pagal rasta).
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2014 11 10, 16:50)
Mano mergina 9 metu, liemens apimtis 75 cm. Dejau 134-136 akis (dar reikia zureti pagal rasta).

Maniske 65cm ir dejau 125-6 akis,man su tuo aisdku,pasirinkta servetele pradedu naudot ,kai issiskaiciuosiu kokioj eilej mazdaug atitinka sudejus kelis raportus,bet kiek eiliu mazdaug reikia rast servetele,kad istektu ilgio sijono,kad jis nebut per trumpas,nes nemokesiu as ten nuo saves daryt rasu.Tas mane jaudina.Ar 94 eiliu servetele mazdaug patenkintu sijono ilgi.?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 11 10, 20:27)
Maniske 65cm ir dejau 125-6 akis,man su tuo aisdku,pasirinkta servetele pradedu naudot ,kai issiskaiciuosiu kokioj eilej mazdaug atitinka sudejus kelis raportus,bet kiek eiliu mazdaug reikia rast servetele,kad istektu ilgio sijono,kad jis nebut per trumpas,nes nemokesiu as ten nuo saves daryt rasu.Tas mane jaudina.Ar 94 eiliu servetele mazdaug patenkintu sijono ilgi.?

jūs tai sužinosite tik mezgimo būdu, pasimegzkite viena motyva ir apačia ir žiūrėkite koks ilgis ir paskaičiuokite ar tiek užteks ar per daug.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 11 10, 21:27)

Isplovus dar pailges sijonas iki kokiu 5-8 cm
Atsakyti
motyvai nevienodi,zemyn eina vis kitokie.O praktiskai,keliu eiliu serveteles rinktumetes tokio amziaus mergaitei numegzt suknute?Jusu manymu 94 eiles normalu ar mazai?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 11 10, 23:39)
motyvai nevienodi,zemyn eina vis kitokie.O praktiskai,keliu eiliu serveteles rinktumetes tokio amziaus mergaitei numegzt suknute?Jusu manymu 94 eiles normalu ar mazai?

aš mezgiau 120 cm ūgio šešiametei pagal Ditte II ten berods irgi apie 90 eilių. Gavos žemiau kelių. Bet dar labai priklauso nuo siūlų plonumo ir mezgimo laisvumo. Ta Ditte tai dar labai gerai, kad galima "eglučių" daugiau primegzt jei matai, kad gali būti per trumpa.
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2014 11 10, 22:51)
aš mezgiau 120 cm ūgio šešiametei pagal Ditte II ten berods irgi apie 90 eilių. Gavos žemiau kelių. Bet dar labai priklauso nuo siūlų plonumo ir mezgimo laisvumo. Ta Ditte tai dar labai gerai, kad galima "eglučių" daugiau primegzt jei matai, kad gali būti per trumpa.

Aciu.Supratau. 4u.gif
Atsakyti
bet Dite ne nuo pirmos eilutės pradedama mirksiukas.gif
aš dukrai 175cm ūgio pradėjau nuo 18 eilutės/3nr virbalais/mochiera-akrilas - raštas nuo klubų tai neskalbta virš kelienių,išskalbus manau su kelieniais tikrai bus,bet aš eglutes berods 3x pakartojau - viso 5eglutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 11 11, 08:29)
bet Dite ne nuo pirmos eilutės pradedama  mirksiukas.gif
aš dukrai 175cm ūgio pradėjau nuo 18 eilutės/3nr virbalais/mochiera-akrilas - raštas nuo klubų tai neskalbta virš kelienių,išskalbus manau su kelieniais tikrai bus,bet aš eglutes berods 3x pakartojau - viso 5eglutės  mirksiukas.gif

Mano irgi mohair=acril 25g-250m.Raso megzt 5nr vierbalais,bet as megsiu nr3.Jos ugis 150 kazkur manau,reiks pamatuot.Bet ar Dite II duos platuma?As noriu,kad but labai plati,nes mergyte kudute,bet su figuryte.Noreciau,kad but labai banguota.
Atsakyti