Pabaigiau ir aš. Antras bandymas megzti servetėlinę.
Pirmai Komunijai.
Ilgis 105 cm
QUOTE(saulėlydis* @ 2014 03 17, 15:37)
Pirmai Komunijai.
Ilgis 105 cm
Pirmai Komunijai.
Ilgis 105 cm
Labai gražu. Kaupiuosi ir aš. Nors dar visai "žalia", kai kur dar tamsus nepereinamas miškas atrodo, bet labai labai noriu. Atleiskit už durnus klausimus prašau.
Jei noriu saules kliošo, tai jei teisingai supratau, man reikia megzti 16 motyvų? O jei mano liemuo 68 cm ir aš dėviu S dydį, tai kiek man reikia rinkti akių liemeniui? Megsiu iš labai plono mocherio su šilku. Ar ne per daug motyvų apsiėmiau?
QUOTE(Kezija @ 2014 03 17, 16:07)
Labai gražu. Kaupiuosi ir aš. Nors dar visai "žalia", kai kur dar tamsus nepereinamas miškas atrodo, bet labai labai noriu. Atleiskit už durnus klausimus prašau.
Jei noriu saules kliošo, tai jei teisingai supratau, man reikia megzti 16 motyvų? O jei mano liemuo 68 cm ir aš dėviu S dydį, tai kiek man reikia rinkti akių liemeniui? Megsiu iš labai plono mocherio su šilku. Ar ne per daug motyvų apsiėmiau?
motyvų reikia megzti, ne mažiau nei nurodyta jūsų pasirinktai servetėlei, kad būtų pilnas kliošas. Dėl akių nepatarsiu, nes pati niekaip nemoku apsiskaičiuoti. aš mezgiau pirmiausiai suknelės viršų, kad man aiškiau būtų. Šiaip jei per platu, tai galima gi paskui į viršų šiek tiek pamegzti siaurinant ar paraukti, prasčiau jei per siaura
QUOTE(Kezija @ 2014 03 17, 16:07)
Ačiū
Iš 16 motyvų bus dvigubas saulės kliošas.
Aš pradėjau nuo 112 akių. Manau, užtektų. Negražu nuplatinti
Labas mezgėjėlės
labai paskubomis perbėgfau per visas temas, pasigėrėjau Jūsų darbeliais ir pati panorau savo gražuolei dukrytei numegzti. Nagrinėjuosi schemą ir nelabai suprantu kai kuriuos ženkliukus Gal padėsit man?
Pirmas ženkliukas toks panašus į T raidę
Antras ženkliukas apversta aukštyn kojomis T
Iš anksto dėkui
labai paskubomis perbėgfau per visas temas, pasigėrėjau Jūsų darbeliais ir pati panorau savo gražuolei dukrytei numegzti. Nagrinėjuosi schemą ir nelabai suprantu kai kuriuos ženkliukus Gal padėsit man?
Iš anksto dėkui
QUOTE(Mimukas @ 2014 03 22, 10:39)
Labas mezgėjėlės
Iš anksto dėkui
Iš anksto dėkui
Paaiškinimus jau radau Palinkėkit man sėkmės
QUOTE(Mimukas @ 2014 03 22, 12:39)
Paaiškinimus jau radau Palinkėkit man sėkmės
sėkmės drauguže, pasirodyk kai pabaigsi
Sveikutės,
viskas pribrendu šitam grožiui, gal gėtumet patarti kokią man megstis suknelę, na nuo kur platėtu ar išvis neapsimoka man megztis nes neesu lieknute, esu "stambių kaulų" dar kitaip liaudiškai sakant stora bet vis taip pamasčiau, kad noriu tokios suknelės, buvau pradėjus megsti megstuką na palei ramunėlės rašteli turiu čia tokia knygutę su servetėlėmis ir mezgiau iš ten, patiko laaaaaabaaaai tik db reikia virbaliukus nusipirkti normalius, tai vat esmė tame noriu suknelės. Turiu pilvuką nemažą, bet sakau gal išeitu kokia gražuolė ir ant manęs tai vat gal kokiu įdėju turit (na aš tai turiu, bet nžnau kaip ant manęs atrodytų) o jūs jau čia profesionalės esat tiek mezgusios ir t t.... Gal galėtumet kažką patarti man nežinukei
viskas pribrendu šitam grožiui, gal gėtumet patarti kokią man megstis suknelę, na nuo kur platėtu ar išvis neapsimoka man megztis nes neesu lieknute, esu "stambių kaulų" dar kitaip liaudiškai sakant stora bet vis taip pamasčiau, kad noriu tokios suknelės, buvau pradėjus megsti megstuką na palei ramunėlės rašteli turiu čia tokia knygutę su servetėlėmis ir mezgiau iš ten, patiko laaaaaabaaaai tik db reikia virbaliukus nusipirkti normalius, tai vat esmė tame noriu suknelės. Turiu pilvuką nemažą, bet sakau gal išeitu kokia gražuolė ir ant manęs tai vat gal kokiu įdėju turit (na aš tai turiu, bet nžnau kaip ant manęs atrodytų) o jūs jau čia profesionalės esat tiek mezgusios ir t t.... Gal galėtumet kažką patarti man nežinukei
QUOTE(saulėlydis* @ 2014 03 17, 14:37)
Pirmai Komunijai.
Ilgis 105 cm
Pirmai Komunijai.
Ilgis 105 cm
Koks groooooožis
QUOTE(Belcikas @ 2014 04 15, 22:45)
sveikos, esu naujoke pas jus. gal patarsit kiek reiktu akiu uzsideti 6 men kudikiui sukneles sijonui?
Laba
siūlyčiau pamatuoti centimetru per pilvuką ir nusimegzti pavyzdėlį 10 x 10. Tada ir pamatysit kiek reikia akių užsidėti ir kiek eilių megzti