Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(saulėlydis* @ 2014 03 04, 09:38)
Labas rytas, kaip matuoti mocherinukės sijoninės dalies ilgį? Gerokai ištempus ar laisvai? Juk išskalbus ir ištampius ji pailgėja.
Man reikalingas 80 cm ilgio sijonas. Galvoju kaip teisingai pataikyti  g.gif

MATUOKIT GEROKAI IŠTEMPUS.aš numezgusi išskalbiu,ištampau,jei trūksta ilgio primezgu į viršų,jei per ilg,kiek nuardau.tad megzkite 70 cm,manau bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2014 03 04, 09:45)
MATUOKIT GEROKAI IŠTEMPUS.aš numezgusi išskalbiu,ištampau,jei trūksta ilgio primezgu į viršų,jei per ilg,kiek nuardau.tad megzkite 70 cm,manau bus gerai.

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą 4u.gif Reikalinga 65 cm suknutė, kokio ilgio turėtų būti liemuo ir kokio sijonukas? Mezgu ir baiminuosi, kad nenumegzčiau per ilgo sijonuko ir per trumpo liemens arba atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 03 08, 15:14)
Turiu tokį klausimą  4u.gif  Reikalinga 65 cm suknutė, kokio ilgio turėtų būti liemuo ir kokio sijonukas? Mezgu ir baiminuosi, kad nenumegzčiau per ilgo sijonuko ir per trumpo liemens arba atvirkščiai.

nemanau, kad kažkas gali atsakyti į tokį klausimą, nes tokio pat ilgio gali būti trumpa suknelė didesniam žmogui arba ilga mažiukui, tai proporcijos jų bus skirtingos. Reik jums pačiai matuotis kokio ilgio liemuo reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2014 03 08, 18:08)
nemanau, kad kažkas gali atsakyti į  tokį klausimą, nes tokio pat ilgio gali būti trumpa suknelė didesniam žmogui arba ilga mažiukui, tai proporcijos jų bus skirtingos. Reik jums pačiai matuotis kokio ilgio liemuo reikalingas.

Na, galvojau, gal kas turi mergytę ir gali pamatuoti blush2.gif Teks ieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 03 08, 21:40)
Na, galvojau, gal kas turi mergytę ir gali pamatuoti  blush2.gif  Teks ieškoti  ax.gif

tai jūs tada ir klauskit, kokio ilgio liemuo gali būti jums reikiamo ūgio mergaitės, nes suknelės ilgis gali būti įvairus tam pačiam žmogui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2014 03 09, 00:39)
tai jūs tada ir klauskit, kokio ilgio liemuo gali būti jums reikiamo ūgio mergaitės, nes suknelės ilgis gali būti įvairus tam pačiam žmogui smile.gif

Man buvo būtent reikalinga 65 cm suknutė. Mergaitės ūgio nežinojau, bet dabar jau nesvarbu, nes viską išsiaiškinau.
Atsakyti
ateinu pasirodyti visiškai pabaigiau. sijonėlis ir palaidinukė trumpomis rankovėmis.
pirmas blynas blush2.gif baltas linas su medvilne.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 08 02, 19:00)
Senoji temelė baigėsi, naujos nieks neatidaro, tai imuos iniciatyvos. Noriu širdingai padėkoti Kristina A-A, netingėjusiai atsakinėti į kvailus pradžiamokslės klausimus ir padėjusiai nusinarplioti sijjonuką. Jūs net neįsivaizduojat, kaip man padėjot  bigsmile.gif Kadangi ėmiausi šio darbelio tik tam, kad nukreipčiau savo mintis nuo skausmo. Dar kart DYYYYDELIS AČIŪ!
user posted image
Nieko stebuklingo, bet prisiduodu, kas gavosi. Dar reiks pasijonio, bet čia jau kai susveiksiu.

Na ir tradiciškai pirmoje žinutėje - nuoroda į praeitą temą:
http://www.supermama...howtopic=823736

Sveika. Labai grazus rastas ir man jo labai labai reikia doh.gif Gal nebutu sunku pasidalinti juo..? 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

Baigiau ir pasirodau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivonija @ 2014 03 12, 23:05)
Sveika. Labai grazus rastas ir man jo labai labai reikia  doh.gif  Gal nebutu sunku pasidalinti juo..? 4u.gif

ne manęs klausiat, bet čia Ditte II tik daaaauuug kartų kartota "eglutė" ( berods nuo 42 iki 52 eilutės) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 03 14, 20:21)

Baigiau ir pasirodau  4u.gif

liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti