Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Roga @ 2014 02 20, 17:57)
aš ir kompe didinausi, kol visus ženklus išsiaiškinau susirašiau suprantamai savo ranka ir dabar bandau dirbti blush2.gif esu 15 eilėje dar tik blush2.gif

as bandysiu startuoti kaip tik gausiu virbalius ir siuliukus
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2014 02 20, 18:02)
as bandysiu startuoti kaip tik gausiu virbalius ir siuliukus

sėkmės jums 4u.gif

va kiek iveikiau, o dar mažoji trugdo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
nuo kelintos eiles pradejote megzti? Kada pradejot? Kam mezgat? Mazai mergyte?
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2014 02 20, 18:48)
nuo kelintos eiles pradejote megzti? Kada pradejot? Kam mezgat? Mazai mergyte?

2,5 mergaitei, mezgu šiaip, kad turėtu pasipuošti per vėlykas, blush2.gif nuo pirmos, tik padidinau motyvų, dėjau 9 motyvus, manau ir ilgis tiks g.gif
Atsakyti
as galvoju, gal pradzioje reiktu man servetele numegzti, o paskui tik suknele sau.
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2014 02 20, 19:04)
as galvoju, gal pradzioje reiktu man servetele numegzti, o paskui tik suknele sau.

aš servetėlių 8 numezgiau biggrin.gif
lengvutes http://rankdarbiai.u...om/forum/6-31-1
o išlyginti taip ir neišmokau doh.gif prašysiu ko nors, kad iškrakmolintu ir išlygintu blush2.gif
Atsakyti
kaip sekasi megzti g.gif
aš taip noriu nesuklysti biggrin.gif kad dar tik 61 eile baigiau iš 80 eilų lotuliukas.gif , o akių vis daugėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 25 vasario 2014 - 20:30
sveikos mergaites, noriu jusu pagalbos. Turiu schemute Ditte II, noriu megzti servetele. Kaip pradeti? Pasidarau ziedeli ir su vaseliu kiek apnerti stulpeliu be uzmetimu?
Atsakyti
Sveikos, super mamos. smile.gif
Noriu savo dukrai numegzti moherinę suknelę krikštynoms, bet nežinau, kokius siūlus rinktis.
Gal galėtumėt patarti iš kokių mezgate sukneles?Tai yra kokio storio jie turi būti, gal net nuorodą pametėtumėte....

Jei pavyks mažosios suknelė, ir sau bandysiuos panašią pasidaryt, kad abi būtume pasipuošusios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agapiii @ 2014 02 28, 10:05)
Sveikos, super mamos. smile.gif
Noriu savo dukrai numegzti moherinę suknelę krikštynoms, bet nežinau, kokius siūlus rinktis.
Gal galėtumėt patarti iš kokių mezgate sukneles?Tai yra kokio storio jie turi būti, gal net nuorodą pametėtumėte....

Jei pavyks mažosios suknelė, ir sau bandysiuos panašią pasidaryt, kad abi būtume pasipuošusios  blush2.gif

VISKAS PRIKLAUSO NUO TO, KOKS METU LAIKAS smile.gif
aš mezg is ON LINE , moheryte ten , poto is angora 2 , lebai geras metrazas situ siulu smile.gif o siaip klauskit siulu pardej smile.gif
Atsakyti
nu ką baigiau blush2.gif liko tik sugalvoti gražiai liemenį blush2.gif baltas linas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 01 kovo 2014 - 13:11
Labas rytas, kaip matuoti mocherinukės sijoninės dalies ilgį? Gerokai ištempus ar laisvai? Juk išskalbus ir ištampius ji pailgėja.
Man reikalingas 80 cm ilgio sijonas. Galvoju kaip teisingai pataikyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 04 kovo 2014 - 08:42