Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

Laba, o aš pardaviau savo pirmą daiktą ebejuj, kažin kaip čia baigsis, bet ačiu D-gavau apmokejima, leksiu i pasta...

ka reiskia NOTPROVIDED, cia prie pirkejo adreso toks irasas g.gif ?
Atsakyti
dar labai reikia greito atsakymo-noriu šiandien išsiusti blush2.gif

ar reikia i siuntini ideti orderi, jei taip-tai nerandu is kur ji paimt, o gal nebutina, ne suma 100dol, -pirkeja be muito apsieitu,...nebezinau ka daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 31, 14:53)
dar labai reikia greito atsakymo-noriu šiandien išsiusti blush2.gif
ar reikia i siuntini ideti orderi, jei taip-tai nerandu is kur ji paimt, o gal nebutina, ne suma 100dol, -pirkeja be muito apsieitu,...nebezinau ka daryt blush2.gif

Nebutina deti orderi mirksiukas.gif Muita uzdeda pagal ivertinima siuntos. Tik butinai siuskite registruotu, nes jei dings, nors turesite ceki su irodymu kad issiusta, bet be to vadinamo trucking number-negrazins pinigu. Man yra tap buve.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 31, 12:43)

ka reiskia  NOTPROVIDED, cia prie pirkejo adreso toks irasas g.gif ?

Nepatvirtintas.

Kad patvirtint reikia pateikt savo vardu gaunamas sąskaitas pvz už telefoną, kitas paslaugas ir panašiai, kurios ateina nurodytu adresu
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 10 31, 16:40)
Nebutina deti orderi  mirksiukas.gif Muita uzdeda pagal ivertinima siuntos. Tik butinai siuskite registruotu, nes jei dings, nors turesite ceki su irodymu kad issiusta, bet be to vadinamo trucking number-negrazins pinigu. Man yra tap buve.

bet as kiek pirkau, man buvo ideta, na aisku nedaug tu pirkiniu buvo, nezinau-cia prisiskaiciau, kad dingsta daznai, gaila butu -jei mano siunta su 130dol.-tiu tiu na Vorkutu doh.gif nors issiunciau i Peterburga ax.gif
QUOTE(spiglys @ 2013 10 31, 17:26)
Nepatvirtintas.

Kad patvirtint reikia pateikt savo vardu gaunamas sąskaitas pvz už telefoną, kitas paslaugas ir panašiai, kurios ateina nurodytu adresu

tai cia nepatikimas koks adresas, ar nieko tokio? ačiu is anksto 4u.gif

o man reikia dar ka nors papildomai parasyt pirkejai, ta prasme-aciu uz pirkini, paketas issiustas, ji stebet galima www.post.lt, po to--o po to kur??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 31 spalio 2013 - 19:28
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 31, 10:45)
Keturi mano pirkėjai ebay niekaip nesugeba apmokėt savo prekių, blin jei šiandien neapmokės, tai net nežinau ką daryt  doh.gif  Kaip siuntinius siųsti neapsimokės, kaži kiek laiko užtrunka kol susitvarkai tą sutartį  g.gif Maniau išsiųsiu viską iki pirmos ir pusei metų bus ramu, o paskui gal kas pasikeis, o čia še tau, kokie neatsakingi pirkėjai, nors dažnai tokių pasitaiko.

Na va, vienas dieną sumokėjo, tai spėjau išsiųst, o antras ką tik, tai net nežinau kaip čia dabar daryt g.gif Išsiunčiau duomenis sutarčiai sudaryt, sutvarkys per 1-2 savaites tik, nu teks laukti ir siųsti vėliau... doh.gif
Dar perklausiau ar tikrai siųsim taip kaip anksčiau + pvm, emailu patvirtino, kad tikrai taip, o pačioj sutarty tekste tai nėr nieko tokio parašyta. Mergaitės, kas siųsit po lapkričio 1-os pakomentuokit situaciją kaip ten su tom sutartim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 01 lapkričio 2013 - 00:02
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 31, 23:58)
Na va, vienas dieną sumokėjo, tai spėjau išsiųst, o antras ką tik, tai net nežinau kaip čia dabar daryt  g.gif  Išsiunčiau duomenis sutarčiai sudaryt, sutvarkys per 1-2 savaites tik, nu teks laukti ir siųsti vėliau...  doh.gif
Dar perklausiau ar tikrai siųsim taip kaip anksčiau + pvm, emailu patvirtino, kad tikrai taip, o pačioj sutarty tekste tai nėr nieko tokio parašyta. Mergaitės, kas siųsit po lapkričio 1-os pakomentuokit situaciją kaip ten su tom sutartim  4u.gif

Man, tai teko savo parduotuves uzdaryti ir laukti sutarties doh.gif . Man vakar paste zodziu patikino, kad sutartiniams lieka viskas tas pats biggrin.gif .
Nors man sitas dalykas nelabai patinka g.gif :
http://www.post.lt/f...iai-verslui.pdf

Ir sutartyje niekam neraso, kad bus tas pats biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 11 01, 12:42)

Čia kainos siuntiniams, jei viršysit išmatavimus ( ilgio, pločio ir storio suma lygi 90 cm. Didžiausias matmuo – ne didesnis kaip 60 cm ) ar 2 kg svorį
Atsakyti
NOTPROVIDED
ar cia nepatikimas koks adresas, ar nieko tokio?

ar man reikia dar ka nors papildomai parasyt pirkejai, ta prasme-aciu uz pirkini, paketas issiustas, ji stebet galima www.post.lt, po to--o po to kur??

Atleiskit, dar sykį klausiu ax.gif
Atsakyti
Vlastimila, ar jus idesit ar ne orderi, tas neapsaugos nuo dingimo. As perku, ir tikrai nemazai blush2.gif tai gal kelis kart tebuvo idetas orderis, daznai ideda lapeli su uzrasu "Thank you for purchase". O su siuntimu i Rusija reikia atsargiai, net ebay prie daugelio skelbimu parasyta, kad nesiuncia i Rusija. As pati siunciau i Rusija ir negavo, ten kazkaip "stebuklingai" dingsta siuntiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 11 01, 19:13)

ačiū, net karšta pasidarė...kazkodel jauciu, kad bus stebuklas, jei gaus ax.gif

kur dar nesiusti, ta prasme-nerekomenduojama?

ir kur po to matyti galima siuntimo kelia, uz LT ribu?
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 01, 18:12)
NOTPROVIDED
ar cia nepatikimas koks adresas, ar nieko tokio?

ar man reikia dar ka nors papildomai parasyt pirkejai, ta prasme-aciu uz pirkini, paketas issiustas, ji stebet galima www.post.lt, po to--o po to kur??
Atleiskit, dar sykį klausiu ax.gif

Nieko tokio

Nurodot siuntos sekimo nr ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 01, 18:20)

ir kur po to matyti galima siuntimo kelia, uz LT ribu?

Rusija

Tik nežinau ar jie mato mūsų registracijos nr. PVZ Australija nerodo unsure.gif
Atsakyti