Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(naitas @ 2013 10 21, 10:47)
nieko nesupratau ko klausiat  unsure.gif  yra mėnesio mokėstis, basic store, yra brangesnis šopas .. o kad metinis būtų, tai negirdėjau.

cia radau:
http://pages.ebay.co...scriptions.html

Ir kai paspaudziu Subscribe now gali pasirinkti viena is, pvz.:
Basic Store
Available Plans
Yearly Subscription*
$15.95 per month
Monthly Subscription
$19.95 per month

--------------
Na bet cia ne esme, man svarbu kokia as nauda gaunu ax.gif , man svarbiausia, kad galeciau kuo daugiau ikelti daiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 spalio 2013 - 14:04
QUOTE(Aristokratė @ 2013 10 21, 15:58)
Na bet cia ne esme, man svarbu kokia as nauda gaunu  ax.gif , man svarbiausia, kad galeciau kuo daugiau ikelti daiktu.

nepamenu, bet man atrodo, kad be šopo, ebay listingas ar ne pusė dolerio. Tai reikia paskaičiuoti, kiek listingų "atperka" šopo turėjimą, basic store, tarkim. Jeigu šopas mėnesiui, tai jis atsiperka su 67 listingais maždaug. Jeigu metinis, tai atsiperka su 54 listingais. Žodžiu, jeigu pavieniui darai apie 50 listingų, tai geriau imti šopą. Čiut čiut apipavidalinti, ir visai gerai bus.
Atsakyti
Nepasirašinėkite su paštu jokių sutarčių dar schmoll.gif

Ryšių reguliavimo tarnyba to daryti nepataria, nes LP sutartyje nutyli kai kuriuos punktus.

Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 22, 10:44)
Nepasirašinėkite su paštu jokių sutarčių dar  schmoll.gif

Ryšių reguliavimo tarnyba to daryti nepataria, nes LP sutartyje nutyli kai kuriuos punktus.

o ką pataria daryti RRT? Laukti lapkričio 1 dienos ir lapkričio 3 dieną atėjus į paštą, siųsti naujais tarifais? Tai reikštų man po 1 tūkst litų perviršį per dieną biggrin.gif

tai tegul RRT suspenduoja šitą LT pašto politiką. O tai dabar tyli ir palieka pačius skęstančiuosius gelbėtis kaip kas gali.

Ta sutartis niekuo neįpareigoja. Nutraukt galėsi kiekvieną dieną. Na nueisi į kitą paštą galų gale, ne į tą paštą, kur esi sutarus siųsti. Ir viskas bus po senovei, jeigu RRT užraus tą pašto politiką.
Atsakyti
RRT aiškinasi įstatymo taikymo teisėtumą ir kaip minėjau - paštas nutyli/nėra įtraukęs kažkokių punktų, o apie juos klientams tik kalba (bet juodu ant balto parašyta nėra).
Nžn., pagooglinkit...
Atsakyti
Cia vakarykstis straipsnis apie pasta:

"Sutarties nepasirašiau ir dėl to, kad joje nėra įtraukta punkto, kad ir toliau galėsiu siųsti banderoles. Tai pašto vadybininkai žada tik kalbantis telefonu, bet į sutartį įtraukti atsisako".

http://www.lrytas.lt...6...-kartų.htm
Atsakyti
Citata :"Tačiau RRT man patarė kol kas jokių sutarčių nepasirašyti, nes jie aiškinasi, ar toks pašto sprendimas teisėtas"

Ar yra kur nors oficiali info ? Ar tai tik žodžiu pateikta informacija ?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2013 10 22, 11:55)
Citata :"Tačiau RRT man patarė kol kas jokių sutarčių nepasirašyti, nes jie aiškinasi, ar toks pašto sprendimas teisėtas"

Ar yra kur nors oficiali info ? Ar tai tik žodžiu pateikta informacija ?

As ir taip pagalvojau biggrin.gif , nes RRT puslapyje nieko apie tai neraso g.gif .
Atsakyti
Žinau, kad tema " parduodame", bet turiu klausimą dėl pirkimo 4u.gif

Jei nusiperku prekę ir man siunčia neregistruotu siuntinuku. Ar siuntos dingimo atveju , galios pirkėjo apsauga ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2013 10 25, 23:03)
Žinau, kad tema " parduodame", bet turiu klausimą dėl pirkimo 4u.gif

Jei nusiperku prekę ir man siunčia neregistruotu siuntinuku. Ar siuntos dingimo atveju , galios pirkėjo apsauga ? g.gif

taip. Pirkėjo apsauga galioja visais atvejais. Ir jeigu ką, grąžina su shipping išlaidomis. Žodžiu, visą sumą.
Tik jau jeigu gausit, tai nerašykit pardavėjui kad negavot laugh.gif.. jau ir taip mažai pardavėjų siunčia į LT..
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif Na niekaip nerandu kur ebay pakeisti location, kur rodo prie skelbimu doh.gif Buna pas kitus rodo tik USA ir pvz valsitija CA, bet kad nebutu miesto pavadinimo. Kaip tai reiktu pakeisti?
Atsakyti
Laba, mergaitės. Ar kuri nors iš Klaipėdos esat pasirašę sutartį su paštu kaip fizinis asmuo ? Kaži ar jau aišku, ar galima bus siųsti smulkius paketus kaip iki lapkričio 1 d. tom pačiom sąlygom g.gif Keturi mano pirkėjai ebay niekaip nesugeba apmokėt savo prekių, blin jei šiandien neapmokės, tai net nežinau ką daryt doh.gif Kaip siuntinius siųsti neapsimokės, kaži kiek laiko užtrunka kol susitvarkai tą sutartį g.gif Maniau išsiųsiu viską iki pirmos ir pusei metų bus ramu, o paskui gal kas pasikeis, o čia še tau, kokie neatsakingi pirkėjai, nors dažnai tokių pasitaiko.
Atsakyti