Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(spiglys @ 2013 10 16, 15:48)
O kuo tada tikėt ?  g.gif Parašyta gi aiškiai sutartiniams sąlygos nesikeičia. Ta patį sako ir paskambinus telefonu

Na as nezinau kas pas jus sutartyje ten parasyta, jei yra kazkokie numatyti ismatavimai iki kokiu matmenu skaitoma kaip korespondesija, tuomet gal niekas ir nesikeis.
Bet kaip as suprantu pastas nieko ir nekeicia, tiesiog taikys didesne kontrole kur korespondesija o kur jau siuntinys.
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 10 16, 16:08)
Na as nezinau kas pas jus sutartyje ten parasyta, jei yra kazkokie numatyti ismatavimai iki kokiu matmenu skaitoma kaip korespondesija, tuomet gal niekas ir nesikeis.
Bet kaip as suprantu pastas nieko ir nekeicia, tiesiog taikys didesne kontrole kur korespondesija o kur jau siuntinys.

Būtent. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 10 16, 14:44)
Sveiki,

Gavau iš pašto laišką wink.gif Įkėliau kitoj temoj

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2013 10 16, 17:48)
Gavau iš pašto laišką wink.gif Įkėliau kitoj temoj

My Webpage

aciu uz info, na tikrai tuomet jums viskas galioja kaip anksciau 4u.gif . Tik idomu jei dabar sudaryciau sutarti ar ir man tai galiotu ar jau taikytu 90cm siuntinio krastines kaip siunta.
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 10 16, 20:44)
aciu uz info, na tikrai tuomet jums viskas galioja kaip anksciau  4u.gif . Tik idomu jei dabar sudaryciau sutarti ar ir man tai galiotu ar jau taikytu 90cm siuntinio krastines kaip siunta.

galios ir dabar/ryt jeigu sudarot, ir galios, jeigu sudarot po Naujų metų ir bet kada.
Netikit? patikėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 10 16, 20:10)
galios ir dabar/ryt jeigu sudarot, ir galios, jeigu sudarot po Naujų metų ir bet kada.
Netikit? patikėkit  biggrin.gif

Nežinot, ar sutartis sudaro tik šiems metams? Jaučiu reik skambyt ir klaust
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2013 10 18, 15:06)
Nežinot, ar sutartis sudaro tik šiems metams? Jaučiu reik skambyt ir klaust

neterminuotos sutartys, neribotam kiekiui siuntinukų.
Atsakyti
Labas, kaip rasti siunta new zeland, siusta per Lietuvos pasta?? New zeland paieskos puslapis neranda

https://www.nzpost.c.../tools/tracking

Gal yra dar kazkoks???

Siunta issiusta rugpjucio pradzioje. doh.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2013 10 19, 21:34)
Labas, kaip rasti siunta new zeland, siusta per Lietuvos pasta?? New zeland paieskos puslapis neranda

https://www.nzpost.c.../tools/tracking

Gal yra dar kazkoks???

Aciu uz pagalba 4u.gif

Pabandykite per cia:
http://www.17track.net/index_en.shtml

Suvedus tracking numeri i laukeli, atsiranda lentele. Joje yra grafa Destination. Reikia paspausti ant Modify ir pasirinkti sali New Zeland.
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2013 10 19, 21:34)

Ziuriu blink.gif , kad vasaros pab. siuntos i NZ ir Australija gerai pastrige doh.gif , as jau antra paieska uzpildziau del rugpj. siuntu i Australija cool.gif .
Atsakyti
Ar jūs perkate savo shop'ui menesio ar metinius planus? Ar apsimoka pirkti ar geriau pasilikti be jokio plano?
Siaip pas mane parasyta, kad as galiu ikelti 50 daiktu, bet leidzia ikelti vos 7 daiktus. Naudoju tik viena kategorija, nes kitos man netinka ir neturiu dar geros pirkimo istorijos. Ar nusipirkus plana pvz. Basic Store man jau leistu ikelti visus 100 ar dar ne ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 20 spalio 2013 - 14:33
QUOTE(Aristokratė @ 2013 10 20, 16:32)
Ar jūs perkate savo shop'ui menesio ar metinius planus? Ar apsimoka pirkti ar geriau pasilikti be jokio plano?

nieko nesupratau ko klausiat unsure.gif yra mėnesio mokėstis, basic store, yra brangesnis šopas .. o kad metinis būtų, tai negirdėjau.
Atsakyti