Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(Pasaulė @ 2013 10 16, 08:50)
O jūs turit sudariusios su paštu kažkokias sutartis?

Turiu 4u.gif Kad sudaryt su paštu sutartį reik registruot savo veiklą VMI.

QUOTE(naitas @ 2013 10 16, 09:51)
bet va dėl DISKRIMINACIJOS tai kelsiu klausimą Vartotojų teisių tarnybai. Kaip čia yra - sutartiniai klientai ir toliau naudosis mažomis kainomis, o nesutartiniai -ne? 

Tam jie ir yra sutartiniai klientai-įmonės ar fiziniai asmenys vykdantys apmokestinamą veiklą, kad gautų kažkokias nuolaidas. Diskriminacijos klausimą galima kelt bet kuriam prekybos centrui ( senukai, maxima ir t.t ), kad taiko nuolaidas didmenininkams, o gyventojas tokių nuolaidų negauna ax.gif Didmenininkams prekybos centruose yra net atskiros kasos , kuriose gyventojai nepatarnaujami hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 20 spalio 2013 - 09:35
QUOTE(spiglys @ 2013 10 16, 11:15)
Turiu 4u.gif Kad sudaryt su paštu sutartį reik registruot savo veiklą VMI.
PS jei kas neturit sutarčių ir jų negalit sudaryt , po lapkričio 1 d galiu išsųsti Jūsų siuntinius iki 2 kg dabartinėmis kainomis .Korespondencijos siuntinio visų kraštinių suma neturi viršyti 90 cm, ilgiausia kraštinė turi būti ne daugiau 60 cm.
Paslaugos kaina 10 lt wink.gif

Idomu, jei mano siuntiniu ismatavimai buna mazdaug tokie 25 cm x 34 cm x 1.5 (2) cm., svoris apie 250-300 gr. tai kainos sutartiniams lieko tos pacios g.gif ax.gif , nes dabar moku ne i ES salis 18.75 Lt (registruotas, pirmenybinis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 16 spalio 2013 - 11:43
QUOTE(Aristokratė @ 2013 10 16, 11:35)
Idomu, jei mano siuntiniu ismatavimai buna mazdaug tokie 25 cm x 34 cm x 1.5 (2) cm., svoris apie 250-300 gr. tai kainos sutartiniams lieko tos pacios  g.gif  ax.gif , nes dabar moku ne i ES salis 18.75 Lt (registruotas, pirmenybinis).

Jei esat sutartinis klientas ir siunčiat 25 cm x 34 cm x 1.5 išmatavimų korespondenciją, kaina nesikeičia.
25+34+1,5=70.5 cm . Bendra kraštinių suma neviršija 90 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 16 spalio 2013 - 11:58
QUOTE(spiglys @ 2013 10 16, 12:57)
Jei esat sutartinis klientas ir siunčiat 25 cm x 34 cm x 1.5 išmatavimų korespondenciją, kaina nesikeičia.
25+34+1,5=70.5 cm . Bendra kraštinių suma neviršija 90 cm smile.gif

Ir sutartiniams kaina tik 10 Lt uz toki siuntini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 10 16, 12:04)
Ir sutartiniams kaina tik 10 Lt uz toki siuntini rolleyes.gif

Pašto puslapyje aiškiai parašyta, kad siuntimo tvarka sutartiniams klientams nesikeičia. Kaip siuntėme tokiomis pat kainomis taip ir siųsime rolleyes.gif Aišku kaina priklauso nuo šalies, registruota ar ne, pirmenybinė ar ne.

Čia aš rašau apie korespondencijos siuntimo kainas sutartiniams klientams

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 20 spalio 2013 - 09:34
QUOTE(spiglys @ 2013 10 16, 12:15)
Tam jie ir yra sutartiniai klientai-įmonės ar fiziniai asmenys vykdantys apmokestinamą veiklą, kad gautų kažkokias nuolaidas. Diskriminacijos klausimą galima kelt bet kuriam prekybos centrui ( senukai, maxima  ir t.t ), kad taiko nuolaidas didmenininkams, o gyventojas tokių nuolaidų negauna ax.gif Didmenininkams prekybos centruose yra net atskiros kasos , kuriose gyventojai nepatarnaujami hihihi.gif

o kokios čia nuolaidos? biggrin.gif kad reikia PVM mokėti? tai čia tikrai ne nuolaida. Gi kaip ėjau į paštą, taip ir toliau galėjau eiti. Kam man ta jų sutartis??? Ateinu, susimoku grynais iš karto ir viso gero.

Nereikia registruoti VMI jokios veiklos, jeigu pasirašai sutartį su paštu. Prie ko čia VMI irnesakyk.gif . Sutartį gali sudaryt tiek fizinis asmuo, tiek juridinis. O sutartis nenustato minimalaus kiekio. Noriu, galiu vieną siuntą per mėnesį siųsti.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 10 16, 12:12)
Nereikia registruoti VMI jokios veiklos, jeigu pasirašai sutartį su paštu. Prie ko čia VMI irnesakyk.gif . Sutartį gali sudaryt tiek fizinis asmuo, tiek juridinis. O sutartis nenustato minimalaus kiekio. Noriu, galiu vieną siuntą per mėnesį siųsti.

Norit pasakyt , kad bet kuris gyventojas gali sudaryt sutartį su paštu ? g.gif

Pasiskambinau. Jūsų tiesa, sutartį gali sudaryt bet kuris gyventojas net jei ir nevykdo jokios komercinės veiklos.

Aš kai pasirašinėjau sutartį tai man reikėjo pateikt IDV pažymą ir surašyt siunčiamų siuntų skaičių per mėnesį blink.gif

Dar reik tik pasitikslint ar tikrai nėra kažkokų apribojimų dėl siuntų skaičiaus . Nelogiška būtų pasirašyt sutartį, siųst 1 siuntą ir mokėt kainą kaip verslas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 16 spalio 2013 - 12:20
QUOTE(spiglys @ 2013 10 16, 12:13)
Norit pasakyt , kad bet kuris gyventojas gali sudaryt sutartį su paštu ? g.gif

Pasiskambinau. Jūsų tiesa, sutartį gali sudaryt bet kuris gyventojas net jei ir nevykdo jokios komercinės veiklos.

Aš kai pasirašinėjau sutartį tai man reikėjo  pateikt IDV pažymą ir surašyt siunčiamų siuntų skaičių per mėnesį blink.gif
Dar reik tik pasitikslint ar tikrai nėra kažkokų apribojimų dėl siuntų skaičiaus . Nelogiška būtų pasirašyt sutartį, siųst 1 siuntą ir mokėt kainą kaip verslas  g.gif

Pasiskambinau dar kartą.Sudaryt sutartis gali bet kuris gyventojas, siuntų skaičius neribojamas.Prisideda PVM, reik sumokėt avansą.Aš mokėjau lyg 100 lt ir tik pirmą mėnesį.
Atsakyti
nu tai man dabar pasakykit -

KAM UŽVIRĖ VISĄ ŠITĄ ŠŠŠ?

mes va vistiek prasisuksim.. o tas paprastas senas kaimo diedukas :oh nu tegul ir ne kaimo.. bet vistiek.. nu kam tos sutartys?? Kad PVM surinktų?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 10 16, 13:39)
nu tai man dabar pasakykit -

KAM UŽVIRĖ VISĄ ŠITĄ ŠŠŠ?

mes va vistiek prasisuksim.. o tas paprastas senas  kaimo diedukas  doh.gif nu tegul ir ne kaimo.. bet vistiek.. nu kam tos sutartys?? Kad PVM surinktų?

15 min reitingam pakelt lotuliukas.gif

Tai vat , kad nei diedukas nei močiutė nesudarinės tų sutarčių ir krapštys savo pensiją mokėdami galbūt iš paskutinių
Atsakyti
Sveiki,

Tenka ir man daznai siusti siuntinukus uzsienin. Dazniausiai tai mazu matmenu siuntiniai, bet tenka ir didesnius siust. Sutarties su pastu neturiu, bet ir nelabai noriu tiket, kad sutartiniams klientams viskas bus kaip ir anksciau. Paste juk niekas nieko nekeicia, tos siuntiniu kainos nustatytos jau seniausiai, tiesiog jie dabar prades atidziau registruoti siuntinius ir ziureti kur korespondensija o kur jau siunta.
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 10 16, 14:44)
Sveiki,

bet ir nelabai noriu tiket, kad sutartiniams klientams viskas bus kaip ir anksciau.

O kuo tada tikėt ? g.gif Parašyta gi aiškiai sutartiniams sąlygos nesikeičia. Ta patį sako ir paskambinus telefonu
Atsakyti