QUOTE(perlixike @ 2017 01 22, 13:32)
Na ka, byla laimejau
Sveikinu
Pas mane dabar savotiškas case atidarytas kabo: pirkėja iš Australijos pirko prekę už 3 eurus, plius siuntimas. Na tikrai 'vargana' vertė triukšmui kelti. Pirko gruodžio 12d, išsiunčiau reg paštu gruodžio 13. tai iš VNO sugebėjo LT paštas išsiųsti tik gruodžio 18d. Paskui suprantat, Kalėdos, nieks nedirba, nauji metai, krūvos siuntų. Ir trackint neduoda, kas tas LT paštas Australijos paštui. Žodžiu, išsiunčiau, matau tik iki Vilniaus, o toliau - ne. Ir iškelia man case sausio 6d - 'not received or not as described', bet parašo pastabose 'not received'.. Parašau, kad nesijaudink, gausi, pasirašyt turėsi. Tylu 5 dienas. Po to rašo: galų gale gavau, bet dabar man jau nereikia, nes 'not as described, arrived too late'.
Tingiu aiškintis. Case kabo atidarytas, pinigai suspenduoti paypale. Refundint net neketinu, nereikia pirkti iš kito žemyno prieš Kalėdas, normaliu protu žmogus pagalvotų. O ebay irgi 'protingai' pristatymo datas išdėsto - jeigu pasirenki 'standard international', tai ir duoda visoms šalims, ar Lenkija, ar Australija - pristatymas per 5-7 paras. Nesvarbu nei atstumai, nei muitinės. Žodžiu, man LT paštas tą 'standard international' išnaudojo dar Vilniaus nepasiekus siuntai