QUOTE(LOCKETS @ 2016 11 25, 23:24)
Mano buvo registruotas, bet nedraustas papildomai.
Keista tik kad pirkeja kazkokia neaktyvi. Savo noru as jai tikrai negrazinsiu pinigu, tegu daro viska 'by the book' ir atidaro byla.
Skambinti kolkas neskambinsiu, tenka kartais pataikyti ant labai neaiskiai kalbanciu... 😊 aisku ne RM, bet... Ne visi ten anglai
Eisiu i pasto skyriu pirmadieni, gal ten pagelbes.
Bet siaip jeI eBay tik pirkeja teises gina, o kazka parduodantis asmuo nieko neatgauna, tai nekas...
Nepatinka man tas, tuo labiau, kad sukciu pirkeju privise....
Keista tik kad pirkeja kazkokia neaktyvi. Savo noru as jai tikrai negrazinsiu pinigu, tegu daro viska 'by the book' ir atidaro byla.
Skambinti kolkas neskambinsiu, tenka kartais pataikyti ant labai neaiskiai kalbanciu... 😊 aisku ne RM, bet... Ne visi ten anglai
Eisiu i pasto skyriu pirmadieni, gal ten pagelbes.
Bet siaip jeI eBay tik pirkeja teises gina, o kazka parduodantis asmuo nieko neatgauna, tai nekas...
Nepatinka man tas, tuo labiau, kad sukciu pirkeju privise....
Man dabar panasi situacija - tracking nr rodo, kad bande pristatyt siunta ir ji paste dabar ir gali pirkeja pasiimt. Bet pirkeja man parase, kad tos siuntos neranda paste darbuotojai. Ji man atidare byla, bet negrazinsiu kolkas $. Tai pasiuliau jai padaryt redelivery, o as paieskos forma uzpildziau. Ziuresiu kaip baigsis, nors guodziuosiu, kad skaiciau tokia situacija online ir pirkejas pralose byla. Nes dabar galiu grazint $, ji nueis pasiimt ta siunta ir as be daikto ir $ lieku...