Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(ra2ga @ 2016 06 11, 10:29)
Laba diena.
O jeigu nori tik viena daikta parduoti ar butina, kad butu liudijimai, vmi, sodra ir pan.?

tai nekomercinė veikla, ta prasme savo daiktus nereikalingus-galima pardavinėt be jokių liudijimų ir sodrų
Atsakyti
Na va ir as susiduriau su nesumokejusiu pirkeju. Dar sakyciau keista, kad tai pirmas atvejis, nors ebay naudoju jau kokius 8 metus... Priminkit, merginos, ka daryti tokiu atveju, kad ebay nepaimtu savo pardavimo mokesciu, nors preke is tikruju taip ir liko neparduota. Spausti Cancel Order? Dar maciau yra mygtukas report buyer, ar reiketu ja spausti, kad informuoti ebay apie taisykliu nesilaikanti pirkeja? g.gif
Atsakyti
Cancel order - tai jūs gražiai prašysite, kad pirkėjas atšauktų pirkimą. Už tai yra mokesčiai, o ir ne visi pirkėjai skaitos tas žinutes.

Spausti reikia RESOLVE A PROBLEM , jeigu jau praėjo 4 dienos po aukciono pabaigos. Bylos atidarymas duos dar 4 dienas pirkėjui susimokėti. Jeigu per tą laiką nesusimokės, uždarykit case ir tada gausite mokesčius atgal. Jeigu pirkėjas susimokės, turėsite siųsti prekę.
Atsakyti
Aciu Limcamca, taip ir darysiu. Praejo jau 2 savaites, pirkejas i mano zinutes nereaguoja...
Atsakyti
Merginos, turiu klausimą, pardaviau kelis daiktus ebay, pinigus sumokėjo, prekę gavo - paliko teigiamą atsiliepimą. Bet pinigai yra pas mane paypal sąskaitoje g.gif , jie neįkris į kortelę g.gif , prieš kelis metus buvau pardavus kažką, pinigai atsidūrė kortelėj, o dabar ne g.gif . Ar čia nuo kortelės priklauso, ar kažkas pasikeitė g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 07 25, 15:51)
Merginos, turiu klausimą, pardaviau kelis daiktus ebay, pinigus sumokėjo, prekę gavo - paliko teigiamą atsiliepimą. Bet pinigai yra pas mane paypal sąskaitoje  g.gif , jie neįkris į kortelę  g.gif , prieš kelis metus buvau pardavus kažką, pinigai atsidūrė kortelėj, o dabar ne  g.gif . Ar čia nuo kortelės priklauso, ar kažkas pasikeitė  g.gif .

kažką painiojat. Pinigai iš paypal'o nei prieš metus, nei prieš 8 metus, patys į kortelę nekrito. taigi, niekas nepasikeitė. Išleiskit tuos pinigus pirkiniams interneto krautuvėse, ebay, bile kur, kur priima paypal, ir tiek. O jeigu ne, tada turite turėti pririštą visa KREDITINĘ kortelę. Į ją ir perveskit.
Atsakyti
Pas mane kreditinė, sukrenta automatiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 25, 14:38)
Pas mane kreditinė, sukrenta automatiškai  4u.gif

Aš seniau irgi turėjau kreditinę, tai matyt ir sukrisdavo ax.gif . Aišku dabar 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 25, 16:38)
Pas mane kreditinė, sukrenta automatiškai  4u.gif

automatiškai sukrenta, jeigu esat pirkėjas, kažką pirkot, ir atsirado tokia sąlyga, kad pardavėjas grąžina pinigus. Tada automatiškai - jeigu iš kortelės mokėjot, tai į kortelę ir grįžta, ir kortelė gali būti bile kokia.
O jeigu pardavėt kažką, ir norit į banko sąskaitą pervest pinigus iš paypalo, tai niekada automatiškai nekrito. Reik withdraw'int. Kadangi ta paslauga kainuoja 2eurus, reikia sutikimo, taigi - JOKIOS automatikos. Lietuvos sąlygomis. Apie amerikas aš nekalbu.
Atsakyti
Ok, nesiginčiju, bet praeitą kartą buvo viskas paprasta biggrin.gif .
O dabar - kažkaip sudėtingai biggrin.gif - nu neleidžia man panaudoti tų esančių pinigų paypale g.gif . Renkuosi mokėti paypal - meta man iš karto, kad nurašys nuo kortelės doh.gif ir sumos pakanka g.gif . Gal reikia dar kažką padaryti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 08 01, 11:03)
Ok, nesiginčiju, bet praeitą kartą buvo viskas paprasta  biggrin.gif .
O dabar - kažkaip sudėtingai  biggrin.gif - nu neleidžia man panaudoti tų esančių pinigų paypale  g.gif . Renkuosi mokėti paypal - meta man iš karto, kad nurašys nuo kortelės  doh.gif  ir sumos pakanka  g.gif . Gal reikia dar kažką padaryti  g.gif .

bet tikrai, pas jus kažkaip kitaip viskas. Kiek aš ką perku, tai visada paypalas nuskaičiuoja iš turimų resursų, net nerodo tokios galimybės, kad nuo kortelės imtų. Tai beliekas vienas dalykas išsiaiškinti - ar jūs tikrai iš LT tai darot.. nes kai esi LT, tai viskas normoj, pagal paypal taisykles vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 08 01, 08:03)
Ok, nesiginčiju, bet praeitą kartą buvo viskas paprasta  biggrin.gif .
O dabar - kažkaip sudėtingai  biggrin.gif - nu neleidžia man panaudoti tų esančių pinigų paypale  g.gif . Renkuosi mokėti paypal - meta man iš karto, kad nurašys nuo kortelės  doh.gif  ir sumos pakanka  g.gif . Gal reikia dar kažką padaryti  g.gif .

Ar valiuta ta pati?
Atsakyti