Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

dives, na ką padarysi. Patirtis kainuoja. Galvojat, čia Jūs viena nusvilot? biggrin.gif Ne Jūs pirma, ne Jūs paskutinė.
Atsakyti
Return reason: Doesn't work or defective

Jei pirkėjas pažymi, kad prekė defektuota ar klaidingai aprašyta, tada siuntimas atgal automatiškai tenka pardavėjui. Tokiu atveju (jeigu tikrai ne jūsų kaltė) nieko gero, tikriausiai pataikėt ant apgaviko pirkėjo ir bus sunku Ebay laimėti šią bylą. Ebay labai dažnai būna palankus pirkėjams. Nesakau, kad negalima iš to išlipti sausam, bet tai – sudėtingas procesas. Tokiu atveju reikia gaudyti pirkėjo neapdairiai išsakytus teiginius ar pateiktas nuotraukas, kuriose galimi įvairūs prieštaravimai ir bandyti tai pateikti Ebay... Žodžiu daug vargo ir nervų. Be to, dar gali pirkėjas tau nepelnytai įpilti neigiamą atsiliepimą.

Dar dėl pinigų gražinimo. Pinigai turi būti gražinti tada, kai pardavėjas gauna atgal prekę. Tačiau tai nereiškia, kad ją gavęs tu galėsi pinigų negražinti, jei pamatysi, kad pirkėjas melavo. Ebay mėgsta pamaloninti pirkėjus pardavėjo nenaudai.

Šiaip apgavikų visur yra, taip pat ir Ebay. Kiek supratu daugiausiai nukenčia tie, kas pardavinėja elektroniką. Bet ne viskas taip blogai, dauguma pirkėjų geri žmonės, tiesiog reikia turėti omenyje, kad vienas kitas gali pasitaikyti nesąžiningas ir tiek. Nesmagu, bet tokia gyvenimo realybė...

Tiesa, kaip baigėsi jūsų gražinimo byla Ebay?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celestial: 13 kovo 2016 - 20:54
aš tai nutariau, kad man nervai brangesni, man čia taip skandalintis, aiškintis-tai siaubas kažkoks, palikau-jai viską-tegul turis...beje, pabandžiau nufotkint-šiandien rūbus iš labai arti-tai net naujas gali atrodyt, kad medžiaga jau paspurijus, vienu žodžiu-norint viską galima..aš visad pagalvoju, o jei pirkėjas nenori rūbo, tai gali juk pats patepliot, po sakyt-kad gavo murziną g.gif

net nemiegojau-per ją vieną naktį, taip jau senai buvo-kaip reikalas man ji streso įvarė-iš vienus pusės-nesinori taip lengvai atiduot aferistui rūbus, bet iš kitos-tai tikrai ne man čia dėl kelių dol draskytis, na ne keli..virš 50..tai pasikankinau-kol sprendimą priėmiau, bet po to-kaip palengvėjo tongue.gif
Atsakyti
Atejau pasiskust del ebay - pastaraji menesi labai nuskriausta pasijauciau... blush2.gif Kazkoks durnas periodas mano ebay, tai taip pikta, kad neina neutralaus ar neigiamo atsiliepimo pirkejam palikt... As tik vietoj, t.y. JAV siunciu ir ta nurodzius esu bei neina rinktis kitu saliu prie mano skelbimu. Tai jau keli neatsiklause nupirko, o tada arba tyla, arba 'ups, nemaciau, kad tik JAV siunti' - tam tylinciam uz neapmokejima byla iskeliau, kitas pacioj pradzioj papuole, tai geranoriskai atsaukiau pirkini (bet pirkejas nepatvirtino atsaukimo, tai teko 10 dienu islaukt kol grizo final fee man). Dabar vel neapmoketa byla atidariau - 'best offer' dave pirkejas, atsiliepimai jo visi geri, as sutikau su siuloma kaina, o toliau tyla... Nei apmokejo, nei atraso i mano zinutes... Dar pikta kai paraso zinute ar siusciau i ten ir ten, atrasau, kad nesiunciu - uz 5 min nuperka tas zmogus preke, tada jau as parasau, kad juk nesiunciu, o atsakymas 'ok, atsauk'.

Arba bent galetu to final fee neimt ebay kol neapmoketa uz pirkinius. ax.gif Nors jauciu daug (ypac naujoku ebay) nesusiziuri laiku ar isvis nesupranta gerai sistemos ir praranda tuos mokescius per visus neapmokancius ar zioplus pirkejus, o ebay'ejuj tai geros pajamos susidaro. Nu pvz per pastaraji menesi per visus auksciau isvardintus variantus virs $50 final fee man susikaupe - atgaut atgausiu, bet papildomas vargas man, o pirkejui nieko, ypac jei sutinku atsaukt. Zodziu, pasiskundziau ir toliau einu prekiaut biggrin.gif
Atsakyti
Pardaviau akmenukais inkrustuotas slepetes amerikietei. Gavusi atidare return, argumentuodama, kad truksta vieno akmenuko. Paprasiau broko foto. Pazadejo grizusi is atostogu ikelt. Po keliu dienu parase, kad ikele. Bet man nerode jokiu prisegtu foto. Sekancia diena iskele byla, mol nesusitaria su pardaveju. As jai parasiau zinute, kad matau jos zinute, kad ji ikele foto, bet paciu foto nematau. Kokios baigties dabar galiu laukti?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 04 23, 21:50)
Pardaviau akmenukais inkrustuotas slepetes amerikietei. Gavusi atidare return, argumentuodama, kad truksta vieno akmenuko. Paprasiau broko foto. Pazadejo grizusi is atostogu ikelt. Po keliu dienu parase, kad ikele. Bet man nerode jokiu prisegtu foto. Sekancia diena iskele byla, mol nesusitaria su pardaveju. As jai parasiau zinute, kad matau jos zinute, kad ji ikele foto, bet paciu foto nematau. Kokios baigties dabar galiu laukti?

Man rodos ebay gali liept grazint, bet tada pirkeja turi atsiust jums tas slepetes ir duot tracking nr ebay'ejuj. g.gif Dar galima tartis del dalinio grazinimo, bet gal jau per velu, jei perkele ebay sprendimui.

-------------------------------------

As tai siandien pikta kaip nezinia kas - keleta prekiu nupirko vienas pirkejas (detales ten), gavo pries 3 dienas, o siandien raso, kad truksta. Tipo vienos is 23 detaliu 20 tegavo, o kitu vietoj 5 gavo 4. Tikrai zinau, kad gerai supakavau, nes dezutese 2 kartus perskaiciuota, nufotografuota ir sudeta buvo ir tik siunciant be dezuciu ipakavau. Iskart parase, kad truksta ir kad refund turiu daryt. Nu ir ka gali tokiu atveju daryt doh.gif Atsiprasiau, kad turbut blogai suskaiciavau (100% esu tikra, kad gerai viskas) ir paklausiau kiek noretu refund. Pirkejas atrase suma, as keliais $ maziau parasiau klausdama ar uz tiek sutartume, tai gavau atsakyma visom didziosiom raidem, kad truksta uz tiek ir taskas. doh.gif Pirko pora kartu jau sitas pirkejas is manes ir ok buvo, nors jau pirmakart jis man labai cheap pasirode, nes best offer dave ziauriai zema motyvuodamas, kad uz tiek visada tuos dalykus ebay perka (pati uz ta kaina nieko neradau ir mano buvo perpus mazesne kaina nei kitu ebay siulomu tu prekiu). Zodziu, kartais pasimokyt tenka, bet ziauriai pikta, kad meluoja ir nieko padaryt neina. sad.gif Mazesne suma butu, tai sakyciau siusk atgal viska, bet tada baisu, kad dar grazindamas nuvogs dali.
Atsakyti
Patarkite prasau del kurso nustatymo, pirkau is ebay po dideles pertraukos... nebeliko opcijos, leidziancios konvertuoti valiuta banko kursu... per ku is Uk ebay, paypale eurai... Paypalas konvertuoja savo nepalankiu kursu....
Atsakyti
nu va dėl tokių visokių pirkėjų, mano pamoka su marškiniais aprašyta yra...nebekyla rankos man ebejuj prekiaut...idomu kaip linamog baigsis...suprantu aš Jus abi labai gerai, me juk puikiai žinom kokiam stovy prekes išsiunčiam...

JungeDame, aš nežinau
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 25, 21:05)
Man rodos ebay gali liept grazint, bet tada pirkeja turi atsiust jums tas slepetes ir duot tracking nr ebay'ejuj.  g.gif Dar galima tartis del dalinio grazinimo, bet gal jau per velu, jei perkele ebay sprendimui.

-------------------------------------

As tai siandien pikta kaip nezinia kas - keleta prekiu nupirko vienas pirkejas (detales ten), gavo pries 3 dienas, o siandien raso, kad truksta. Tipo vienos is 23 detaliu 20 tegavo, o kitu vietoj 5 gavo 4. Tikrai zinau, kad gerai supakavau, nes dezutese 2 kartus perskaiciuota, nufotografuota ir sudeta buvo ir tik siunciant be dezuciu ipakavau. Iskart parase, kad truksta ir kad refund turiu daryt. Nu ir ka gali tokiu atveju daryt doh.gif Atsiprasiau, kad turbut blogai suskaiciavau (100% esu tikra, kad gerai viskas) ir paklausiau kiek noretu refund. Pirkejas atrase suma, as keliais $ maziau parasiau klausdama ar uz tiek sutartume, tai gavau atsakyma visom didziosiom raidem, kad truksta uz tiek ir taskas.  doh.gif Pirko pora kartu jau sitas pirkejas is manes ir ok buvo, nors jau pirmakart jis man labai cheap pasirode, nes best offer dave ziauriai zema motyvuodamas, kad uz tiek visada tuos dalykus ebay perka (pati uz ta kaina nieko neradau ir mano buvo perpus mazesne kaina nei kitu ebay siulomu tu prekiu). Zodziu, kartais pasimokyt tenka, bet ziauriai pikta, kad meluoja ir nieko padaryt neina. sad.gif Mazesne suma butu, tai sakyciau siusk atgal viska, bet tada baisu, kad dar grazindamas nuvogs dali.

Pasiulykit trukstamas dalis atsiusti.

QUOTE(JungeDame @ 2016 04 27, 18:27)
Patarkite prasau del kurso nustatymo, pirkau is ebay po dideles pertraukos... nebeliko opcijos, leidziancios konvertuoti valiuta banko kursu... per ku is Uk ebay, paypale eurai... Paypalas konvertuoja savo nepalankiu kursu....

Paypale kur yra currency converter 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 27, 23:11)
Pasiulykit trukstamas dalis atsiusti.

Buviau taip ir siulius, bet kad tu daliu nera. Viskas nusiusta pirkejui ir tikrai neiskrito ir neuzsimeye kazkur bepakuojant.

Raportavau pirkeja ebay, bet jauciu nulis naudos is to, nebent jis nuolat ta daro, tai gal kazko tada ebay imtusi. Gaila, kad tik teigiamus atsiliepimus pirkejai gali gaut...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 25, 23:05)
Man rodos ebay gali liept grazint, bet tada pirkeja turi atsiust jums tas slepetes ir duot tracking nr ebay'ejuj.  g.gif Dar galima tartis del dalinio grazinimo, bet gal jau per velu, jei perkele ebay sprendimui.

Grazinau jai pinigus, parasiau ebejui, ar gali sukontaktuot su ja, kad issiustu slepetes atgal ir gavusi as jai grazinsiu siuntimo islaidos. Pazadejo perduot. Tada gavau is pirkejos foto su defektu, padekojo uz refund. Parasiau, kad tikrai nemaciau defekto pries siunciant jo, atsiprasiau, paprasiau paziuret, kokia bus kaina preke parsiust i LT. Raso - as nenoriu siust, man jos patinka. biggrin.gif doh.gif Mol sutarkim del mazesnes kainos. Numuse puse sumos, ir as kaip vista pamirsau primint, kad ship islaidas pridetu prie tos sumos. Zodziu, apturejau byla ir pusvelciui atidaviau preke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 balandžio 2016 - 10:15
Niekada neklausiu, kiek norit refundo. Pasakau, kiek grąžinu ir vsio. ARba klientui tinka, arba netinka. Jei netinka, grąžink prekę.

Merginos, jūs siuntas siunčiat registruotas? Žinau, pagal taisykles registracija privaloma. Bet, vėlgi. Pas mane pardavėjo lentelėje, daug pažymėta, kad brangus siuntimas. Pvz rūbas siunčiamas už 4 svarus, kai aš pašte ir sumoku 3.95 svaro.
Tai, kaip jį padaryti pigiau? Nu, padariau užpraėjusią savaitę, išsiunčiau 5 siuntinius neregistruotai, 1 negavo. Savaime aišku, nėra registracijos, grąžinu visus pinigus. Nuostolis unsure.gif Tai, kaip šioje vietoje išsisukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 28 balandžio 2016 - 10:43