Kolegos, laukiu labai patarimo....bet taip keistai-pirko brangiai tuos marškinius, net dvejus, jei turėjo is anksto tokį užmanymą-pinigus susigrąžint, jei pardavėjas parašo atsiliepimus teigiamus, kai sumoka už prekę, tai realiai-tokie gudrūs pirkėjai nesimato, nes nėra kaip palikt poto blogo atsiliepimo?.....jaučiu, atmuš man norą dar kažką parduot ebejuj
Jis ikele nuotrauka, argumentuojancia, kas negerai?
QUOTE(linamog @ 2016 03 06, 22:44)
Jis ikele nuotrauka, argumentuojancia, kas negerai?
nuotraukos neįkėlė, tai ten juk ir nesimatys-jog jie papilkėję, o gal pati išskalbė ir sudirbo nes gan ilgai neatsiliepė
nematau aš jokios nuoitraukos prisegtos, tik tiek
Return opened: Mar-06-16 08:20:35 PST
Return shipping: seller pays
Return reason: Doesn't work or defective
Comments: I finally received these tops all the way from Lithuania. I retrieved them from the post, and I am disappointed to say they are very dingy and yellowed/ grayed and I would like to return them.
aš turėjau 3 spalvu languotus jcrew marskinukus, alyvinius nupirko kitas pirkejas, jam geri buvo, o sitas, kad sudirbo-svarbiausiai, kad jie tikrai spintoj prakaboje, isskalbti tik pries pardavima
nežinau kaip pasielgt, pirkejas vistiek laimes, jei byla iskels? as tai sutikciau priimt atgal, nes buvo norinciu ju, laimejo auksciona ant vienu, bet kaip padaryt-kad siustu savo saskaita?
+2013 09 30, 12:34-->
Skaitau tema, jauciu, kad nelaimesiu nieko....
o galima nurodyt jai usa drauges adresa-lai jai persiuncia tuos marskinius, man kada prie progos juos atsius, nenoriu atiduot
QUOTE(Bridz @ 2013 09 30, 12:34)
man buvo istorija,kaip issiunciau batus ,o pirkejas pasake,kad gavo suplesytus, ir ebay jam grazino pinigus
Skaitau tema, jauciu, kad nelaimesiu nieko....
o galima nurodyt jai usa drauges adresa-lai jai persiuncia tuos marskinius, man kada prie progos juos atsius, nenoriu atiduot
niekas nieko nežinot?
Dives, žiūrėkit, ką Jums linamog aiškina:
Be to, Jums rašoma: Wait to get the item back before you refund the buyer. - Palaukite, kol gausite daiktą prieš grąžindama pinigus.
Tai taip ir darykite. Parašykite pirkėjui, kad išsiųstų Jums, kad atsiųstų įrodymą, kiek už shippingą sumokėjo, o Jūs, kai gausite prekę, grąžinsite jam visus pinigus.
QUOTE(linamog @ 2016 03 06, 20:13)
Jei pirkejas nori grazinti, atgal siusti turi savo saskaita ir irodyti, kad tikrai gavote grazinta preke, tik tada galima grazinti pinigus. Manau, blefuoja, siusti nenores, nes jiems siuntimas labai brangus.
Be to, Jums rašoma: Wait to get the item back before you refund the buyer. - Palaukite, kol gausite daiktą prieš grąžindama pinigus.
Tai taip ir darykite. Parašykite pirkėjui, kad išsiųstų Jums, kad atsiųstų įrodymą, kiek už shippingą sumokėjo, o Jūs, kai gausite prekę, grąžinsite jam visus pinigus.
QUOTE(Pasaulė @ 2016 03 07, 19:21)
Dives, žiūrėkit, ką Jums linamog aiškina:
tai, kad man ji liepia pinigus grazint iki 10dienos, dar plius kartoja, kad as jai turiu atsiust return shiping label...
QUOTE(dives @ 2016 03 07, 20:28)
tai, kad man ji liepia pinigus grazint iki 10dienos, dar plius kartoja, kad as jai turiu atsiust return shiping label...
Cia yra santazas. Nesiusciau jokiu shipping label, net kalbos negali buti apie joki pinigu grazinima, kol neatgausit prekes. Nebijokite ir nepasiduokite spaudimui. Ramiai parasykite, kad laukiate prekes atgal, priminkite jai savo adresa, kai preke gausite ir isitikinsite, kad ji tokia, kokia issiuntete, grazinsite pinigus. Yra ebay taisykles ir tegu ji neisradineja dviracio. Ir nebijokite, jei iskels byla - galesite argumentuoti savo pozicija ir busite teisi.
QUOTE(linamog @ 2016 03 07, 21:50)
Cia yra santazas. Nesiusciau jokiu shipping label, net kalbos negali buti apie joki pinigu grazinima, kol neatgausit prekes. Nebijokite ir nepasiduokite spaudimui. Ramiai parasykite, kad laukiate prekes atgal, priminkite jai savo adresa, kai preke gausite ir isitikinsite, kad ji tokia, kokia issiuntete, grazinsite pinigus. Yra ebay taisykles ir tegu ji neisradineja dviracio. Ir nebijokite, jei iskels byla - galesite argumentuoti savo pozicija ir busite teisi.
na, aisku, sakau-kaip as jai ta shipping label ispaisysiu
QUOTE(dives @ 2016 03 07, 21:06)
na, aisku, sakau-kaip as jai ta shipping label ispaisysiu
Kiek zinau, ta label sistema naudojasi tik USA pirkejai-pardavejai, siunciantys salies viduje.
kaip suprantu, tai pačiame listinge pardavėja padarė klaidą, parašydama prie "return shipping" - seller pays.
Reikia visada rašyti: buyer pays.
Todėl dabar ir siautėja ta pirkėja. Pati susimokėtų siuntimą atgal, nesiautėtų.
Reikia dabar skaityti ebay taisykles, arba kreiptis į ebay chatą, pasakoti situaciją ir klausti patarimo, ką daryti. Galbūt ta pirkėja ir teisi pagal ebay taisykles, reikalaudama išankstinio apmokėjimo už prekės grąžinimą.
Tik va, vienas dalykas - ji NEĮRODĖ, kad daiktas pageltęs/papilkėjęs. Turėjo foto atsiųsti. Ne pardavėjo reikalas, kaip ji fotografuos. Tačiau įrodymas turi būti.
Aš tai kreipčiaus į chatą ir paknisčiau protą ebay asistentams - paskųsčiau šitą pirkėją, paklausčiau dėl įrodymų pateikimo ir paprašyčiau apsaugos nuo nesąžiningo pirkėjo.
Reikia visada rašyti: buyer pays.
Todėl dabar ir siautėja ta pirkėja. Pati susimokėtų siuntimą atgal, nesiautėtų.
Reikia dabar skaityti ebay taisykles, arba kreiptis į ebay chatą, pasakoti situaciją ir klausti patarimo, ką daryti. Galbūt ta pirkėja ir teisi pagal ebay taisykles, reikalaudama išankstinio apmokėjimo už prekės grąžinimą.
Tik va, vienas dalykas - ji NEĮRODĖ, kad daiktas pageltęs/papilkėjęs. Turėjo foto atsiųsti. Ne pardavėjo reikalas, kaip ji fotografuos. Tačiau įrodymas turi būti.
Aš tai kreipčiaus į chatą ir paknisčiau protą ebay asistentams - paskųsčiau šitą pirkėją, paklausčiau dėl įrodymų pateikimo ir paprašyčiau apsaugos nuo nesąžiningo pirkėjo.
ačiū, Naitai, kai su kalba prastai-tai sunku įrodinėt teisybę, o ji tokia nagla, kad užvertė žinutėmis ir atsiuntė ji man nuotraukas tokias, kad aš pati suabejojau kokybe, mat iš labai arti nufotografuota medžiaga, ji įdėjo mano marškinių dviejų spalvų ir savo pridėjo šalia, tai tikrai jos ryškūs atrodo, o mano blankūs, bet esmė tame, kad tie languoti kas metai-vis kitų spalvų išleidžiami, o būtent tais metais pagaminti yra tokie blankūs, gražiausia, kad neberandu jos įkeltų foto, norėjau čia parodyt