Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(AMARILIS @ 2015 09 11, 20:39)
linamog, kuo pasibaige jusu situacija? labai panasi i maniske...

Ta preke pirkejai pristate po pusmecio... Aciu die uz jos kantrybe... Parasiau jai vinted sistemoj teigiama atsiliepima, visa epopeja, kad angeliskos kantrybes, aciu jai ir highest recommendations doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2016 02 09, 16:18)
as tai taip, nes is pradziu tik pirkdavau.

aiškumas, ačiū už atsakymą 4u.gif

tiesa, dar turiu klausimą...kiek galima rašyt maximum siuntinio vertę siunčiat į USA? vienam pašte pasakė, kad 20, kitam, kad 40 g.gif

kaip suprantu kiek užrašysiu tiek ir atgaut tik galėsiu, jei siuntinys dings?

nesinori ir pirkėjo pakišt su muitais, jei brangus daiktas būtų-tada taip, nerizikuočiau, bet jei suma apie 40-50sukas..
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 10, 14:11)
aiškumas, ačiū už atsakymą 4u.gif

tiesa, dar turiu klausimą...kiek galima rašyt maximum siuntinio vertę siunčiat į USA? vienam pašte pasakė, kad 20, kitam, kad 40 g.gif

nesinori ir pirkėjo pakišt su muitais, jei brangus daiktas būtų-tada taip, nerizikuočiau, bet jei suma apie 40-50sukas..

man kai teko viena preke grazinti i USA tarpininkei - rasiau $30.
bet realiai nezinau kiek yra leistina riba.

nes viena karta siunciau preke i usa, ir nurodziau realia verte £50, tai nieko nesake apie muitus pirkeja, o as ir neklausiau g.gif

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 10, 14:11)

As visada nurodau tokia verte, kiek realiai buvo moketa. Nesuku galvos, jei perka - reiskia, jam tinka visi galimi muitai.
Atsakyti
na, per ebay.co.uk mėginu paskelbti pirmą prekę, ir peržiūros režimu rodo, kad shiping to Lithunia is not possible, ar čia toks ebay standartas? negalima parduoti savo šalyje? pristatymą pasirinkau UK arba European, tai Lietuva kaip ir įeina į Europą. Gal susidūrėt kas?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 10, 16:11)

ne. Jeigu registruota korespondencija dingtų, tai gautumėt kompensaciją pagal Pašto konvencijos kokį tai straipsnį. Ta kompensacija yra fiksuota, ir nepriklauso nuo siunčiamos vertės.

Jeigu norit gauti kompensaciją pagal siunčiamą vertę - reikia pirkti draudimo paslaugą.

jeigu išsiunčiant į trečias šalis iš LT, nurodysit didesnę kaip 100 litų vertę (eurais perverskit), tada pašte gali pasiūlyti pildyti siunčiamų prekių aprašą. Norit? Daug valakitos, o realios naudos ar nenaudos siuntėjui nėra.
Atsakyti
Sveiki,

kuo daugiau skaičiau, tuo daugiau kilo klausimųsmile.gif
Ebay nesu naujokė, bet tik kaip pirkėja. O va sugalvojau, kad ir parduot gerai būtų.
Iškilo pradžiai keli klausimai.
1. Youtubej filmuke pamačiau, kad paypale prieš pradedant pardavimus, reikia atlikt tam tikrus veiksmus, (t.y. pririšti banko sąskaitą ar kažkaip panašiai), įkeliu pav.
user posted image

2. Pirkėjui apmokėjus už prekę, iš karto galiu disponuoti tais pinigais? Ar tik tada, kai pirkėjas prekę gauna?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 11 vasario 2016 - 17:57
QUOTE(BevardeX @ 2016 02 11, 17:48)
2. Pirkėjui apmokėjus už prekę, iš karto galiu disponuoti tais pinigais? Ar tik tada, kai pirkėjas prekę gauna?

Kol busit nauja pardaveja, pinigai bus uzsaldyti iki prekes gavimo. Man po keliolikos sekmingu sandoriu leidzia disponuoti is karto.
Atsakyti
ačiū visiems už atsakymus, labai geranoriški esat, tema biškį atsigavo...

dar vienas klausimas, aš nesuprantu kokie mokesčiai ebėjuj, kiek žiūriu-tai 10proc. ir nematau, kad nuo siuntimo kainos nuskaičiuotų...tik nuo daikto vertės...??

o poto jau paypalas nuims 10proc. nuo visos sumos 10?

labai daug, neturiu kantrybės, tai pardavinėju popigiai, noriu namus išsivalyt, tai perka, bet kad ten mažai kas man belieka ax.gif

Atsakyti
ir dar pastebėjau įdomų dalyką, usa, kai keliu daiktus, nėra įkėlimo mokesčio(iki 50lyg per men), o uk, man jau skaičiuoja....kaip to išvengti? naują acountą kurtis ir registruotis prie uk?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 12, 14:07)
ačiū visiems už atsakymus, labai geranoriški esat, tema biškį atsigavo...

dar vienas klausimas, aš nesuprantu kokie mokesčiai ebėjuj, kiek žiūriu-tai 10proc. ir nematau, kad nuo siuntimo kainos nuskaičiuotų...tik nuo daikto vertės...??

o poto jau paypalas nuims 10proc. nuo visos sumos 10?
labai daug, neturiu kantrybės, tai pardavinėju popigiai, noriu namus išsivalyt, tai perka, bet kad ten mažai kas man belieka ax.gif

skaičiuoja skaičiuoja nuo siuntimo kainos savo procentą ebay. biggrin.gif
paypalas neima 10 proc. Tik ebay procentas yra apie 11. Paypalo lygtai yra taip: 0,35 tiesiog už faktą, kad pinigai gauti, ir prie to dar 3,5 - 4 proc nuo gautos sumos, įskaitant ir siuntimo kainą. Tai jeigu pigus daiktas, tai taip ir gaunas, kad 0,35 plius tie 4 procentai, akiai atrodo, kad jau visi 10 procentų. Tarkim, nuo 4 dolerių ar 4 svarų tai ta suma ir būtų net 10 proc.
Šiaip tai viskas yra surašyta tiek ebay, tiek paypal, tik skaityt reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 12, 13:15)
ir dar pastebėjau įdomų dalyką, usa, kai keliu daiktus, nėra įkėlimo mokesčio(iki 50lyg per men), o uk, man jau skaičiuoja....kaip to išvengti? naują acountą kurtis ir registruotis prie uk?

Bent man US ebay duoda i menesi 50 daiktu kelti nemokamai arba relistinti.
Atsakyti