Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

gal kas nors žino dėl kredito kortelės galiojimo? noriu pardavinėt ebay, bet mano kredito kortelė galioja iki šių metų gegužės men., po to ji bus pratęsta; bet gal yra koks minimalus terminas iki kortelės galiojimo pabaigos?
Atsakyti
Laba diena, nusprendžiau nusipirkti suknelę per ebay.co.uk.
Kiek žinau užsisakant iš Europos Sajungos šalių išmuitinimą daryti nereikia, o jeigu prekė yra iš Kinijos nereikes mokėti už išmuitinimą ?
Atsakyti
QUOTE(kissochka @ 2016 01 26, 10:16)
Laba diena, nusprendžiau nusipirkti suknelę per ebay.co.uk.
Kiek žinau užsisakant iš Europos Sajungos šalių išmuitinimą daryti nereikia, o jeigu prekė yra iš Kinijos nereikes mokėti už išmuitinimą ?

tai beveik visos prekės kiniškos ...nereiks, jei siuntėjas iš Europos Sąjungos
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 01 26, 11:08)
tai beveik visos prekės kiniškos ...nereiks, jei siuntėjas iš Europos Sąjungos

Ačiu labai, uz atsakymą!!!
Atsakyti
Na ka, mano ta amerikonka pirkeja neatsiliepe, siuntinys negrizo, pasto irasai tie patys, tai gal ir atsieme seniausiai, kas cia zino doh.gif smile.gif

Dives, ten jusu problema su listingu, nes turbut identiska kelete. Jusu ten prase padaryti daugiau pakeitimu pavadinime 4u.gif

O as dabar vel susiduriau su problema.... pirkeja nusipirko balta maudomuka, apkaltino, kad neatitinka aprasymo, stimulant su grazinimu, bet... Jim matuodamasi ji istepe.... parasiau jai, nieko neatraso.
Ka man siuo atveju daryti - tipo vistiek turiu pilnai grazinti?
Zodziu nemaloni pirkeja, nesmagi situacija, o nukentejusi tik as ir dar tipo tik teigiama feedback'a galeciau palikt?! cool.gif

Ziuriu nesamone su tuo ebay isvis, teises tik pirkejai turi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2016 02 04, 22:39)
O as dabar vel susiduriau su problema.... pirkeja nusipirko balta maudomuka, apkaltino, kad neatitinka aprasymo, stimulant su grazinimu, bet... Jim matuodamasi ji istepe.... parasiau jai, nieko neatraso.
Ka man siuo atveju daryti - tipo vistiek turiu pilnai grazinti?
Zodziu nemaloni pirkeja, nesmagi situacija, o nukentejusi tik as ir dar tipo tik teigiama feedback'a galeciau palikt?! cool.gif

Ziuriu nesamone su tuo ebay isvis, teises tik pirkejai turi... doh.gif

Is tikruju su tuo ebay kazkokios nesamones daros. Pardavejai jokiu teisiu neturi, o del to pirkejai ir tuo ir naudojasi. Dabar reikia ir pati grazinima apmoketi, kazkokia nesamone, nes nuostoliai nemazi gaunasi, tuo tarpu pirkeas nieko nepraranda doh.gif
Atsakyti
noriu patarimo, parduodu prekes, nedaug turiu feedbackų ir man jie yra svarbūs, nesuprantu kas čia per tendencija...tris daiktus pardaviau ir nei vieno atsiliepimo, kad prekę gavo-tai supratau, nes pirkėja sugrįžo antros prekės...ką daryt? parašyt laiškus ir paprašyt?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 08, 10:01)
noriu patarimo, parduodu prekes, nedaug turiu feedbackų ir man jie yra svarbūs, nesuprantu kas čia per tendencija...tris daiktus pardaviau ir nei vieno atsiliepimo, kad prekę gavo-tai supratau, nes pirkėja sugrįžo antros prekės...ką daryt? parašyt laiškus ir paprašyt?

atsiliepimus palieka apie puse pirkeju, niekad neprasau, kad paliktu, man asmeniskai tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 08, 12:01)

suprantu Jus. bet su tais atsiliepimais gali būti visaip. Parašysit laišką, paprašysit palikt atsiliepimą -galiu beveik garantuoti, kad įrašys 'viskas puiku', o įvertinimus pagal žvaigždes paliks po 1 -3, ir ne daugiau. Kodėl? Tiesiog TAIP DARO. biggrin.gif Todėl grynai mano nuomone, nieko nerašykit jiems. Kantriai laukit, kol patys paliks, tie patys ar kiti pirkėjai. O vertinimai pagal žvaigždes yra žymiai svarbesni negu tiesiog atsiliepimai.

O kad nepalieka, tai gali būti šimtai priežasčių. Tarkim, tiesiog nenori niekam rodyt, ką perka. Draugams nenori rodyt, iš kur gavo kokią nors YPATINGĄ prekę. Ar šeimos nariams nenori rodyti.. biggrin.gif Kad kitas žmogus nenusipirktų.

Aš kažkada turėjau tokią klientę, pamišusią dėl feedback'ų: ji pirkdavo prekę, už ją sumokėdavo, ir toliau vėl pirkdavo kitą prekę, už ją sumokėdavo, įskaitant siuntimo kainas. Bet norėdavo, kad viską siųsčiau vienu siuntimu, kaip sako, 'kombinuočiau' siuntimo kainą. Tai įsivaizduojat, kokį nuostolį man darydavo, kai ebay skaičiuoja 11 proc nuo siuntimo kainos, kai Paypal už kiekvieną atskirą operaciją ima sau 0,2-0,35 centų vien tik už mokėjimo faktą, plius dar procentas. Ko aš jai tik nežadėdavau.. ir nuolaidą siūlydavau 15 proc, kad tik man tiesiai rašytų. Neveikė mano prašymai. Aš ją net savo FB turėjau, taigi per FB galėjo surašyt ko nori.. bet ne, jai feedback'o reitingas buvo žiauriai svarbus biggrin.gif

Tiesa, o jeigu procentą skaičiuot, kiek pirkėjų palieka feedbackus, tai visaip būna. Bet tikrai mažiau negu pusė. Būna bangų, kada palieka kokie 10 - 15 pirkėjų iš eilės, o būna, kad kokie 30 pirkėjų nepalieka iš viso.. tai kiek primečiau, feedbacką palieka kokie 2-3 pirkėjai iš 10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 08 vasario 2016 - 18:54
QUOTE(dives @ 2016 02 08, 10:01)

Nepalieka atsiliepimu tikrai daugiau nei puse zmoniu, bet neprasau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, o tai kaip Jūs feedbackių susirinkot pradžioje? pirkdami?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 09, 08:20)
Ačiū už patarimus, o tai kaip Jūs feedbackių susirinkot pradžioje? pirkdami?

as tai taip, nes is pradziu tik pirkdavau.

bet siaip man is esmes nelabai patinka ebay politika. ir manau ne tik man.

nes mokesciu sumokame belekiek, o problemos nelabai sprendziamos.

tiesa dar del tu feedback'u... buna kartais zmogus nusiperka kazka, paraso zinute, kad viskas labai puiku, padekoja, bet feedback'o vistiek neparaso.

zinoma, man tai nera labai svarbu, nes as jokiu verslu ebay'uje tikrai neplanuoju.
bet dziaugiuosi, kai zmones bent zinute paraso, nes tada zinau, kad gavo.
nes royalmail neima parasu, nesuprantu, kodel doh.gif
pagalvojus kam tada moketi uz siuntima £4.40... kai be paraso kainuotuturbut £3.30 unsure.gif
Atsakyti