Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(AMARILIS @ 2015 09 11, 22:01)
Pardaviau suknele i UK, o dabar pirkeja raso kad jos negavo ir nori kad grazinciau pinigus. Siunciau registruotai. Pagal numeri matau, kad 1 rugsejo siunta ivaziavo i UK, toliau nieko nerodo. Ar teisingai suprantu, kad jei turiu registracini koduka, pirkeja negales isreikalauti pinigu is manes? Nuraminkit  unsure.gif

oirkėja ramiausiai susigrąžins pinigus...kai paštas rašo, kad tiesiog iškeliavo, tai reiškia, kad siunta pakeliui neaišku kur, gali atkeliauti ir po mėnesio arba iš viso pasimesti..kadangi dirbu įmonėje, kuri prekiauja internetu tame tarpe ir ebay, tai žinau apie ką šneka..mes paprastai prašome pirkėjo dar palaukti ir jeigu, praėjus menesiui jis vis dar negauna siuntos mes arba grąžnam pinigus, arba siunčiam pakartotinai prašydami antros siuntos atsisakyti...ir tokiau jau pirkėjo sąžiningumo reikalas smile.gif

ps geriausiai neprivesti prie situacijos, kai byla bus atidaryta plius pirkėjas visad gali palikti neigiamą atsiliepimą, o tai pardavėjui ebay labai prastai..mes turim viso du neigiamus per paskutinius metus, pirkėjai net nerašė, kad jiems kažkas netinka, tisiog paliko neigiamą ir viskas...tai tie du neigiami iš poros tūkstančių teigiamų dropino musų reitą 0.6 punkto, ir tai nemažai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2015 09 11, 22:39)
linamog, kuo pasibaige jusu situacija? labai panasi i maniske...

paprastu registruotu pašku iki USA gali eiti ir mėnesį laiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 23 rugsėjo 2015 - 14:19
ne į temą.. bet papasakosiu. Sėdim, geriam kavą su tokia nei drauge nei ne-drauge.. tiesiog pažįstama. Pradėjo manęs klausinėt, kur aš savo vaikams drabužius perku, pradėjo pasakot, kaip ji perka savo vaikams drabužius. Siaubas.. kaip pradėjo džiaugtis, kad jai labai pigiai gaunasi nusipirkti mergaitėms žieminius paltukus. Sako: ieškau ebay tokių pardavėjų, kurie siunčia labai pigiai, neregistruotu. Tada nusiperku, gaunu prekę, bet parašau, kad negavau. Tada dar vieną atsiunčia. Tada aš tą antrą parduodu ir man atsiperka . Pasitaiko, kad nesiunčia antros prekės, o grąžina pinigus. Nu tai ir taip gerai. Žodžiu, labai pigiai gaunasi vaikus aprengt.
Kaip man šlykštu pasidarė.. Vagis.. šalia sėdėjo vagis.
Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2015 09 23, 16:21)

ps geriausiai neprivesti prie situacijos, kai byla bus atidaryta plius pirkėjas visad gali palikti neigiamą atsiliepimą, o tai pardavėjui ebay labai prastai..mes turim viso du neigiamus per paskutinius metus, pirkėjai net nerašė, kad jiems kažkas netinka, tisiog paliko neigiamą ir viskas...tai tie du neigiami iš poros tūkstančių teigiamų dropino musų reitą 0.6 punkto, ir tai nemažai smile.gif
Papildyta:
paprastu registruotu pašku iki USA gali eiti ir mėnesį laiko..

o Jūs labai dideli perfekcionistai esat, kad dėl to turimo 99,4 pergyvenat? biggrin.gif Ar maža ant svieto idiotų, kad dėl jų taip vertėtų pergyvent? Man atrodo, pirkėją pristabdytų koks nors 70 proc patikimumo reigingas, bet iki kokių 95 tai tikrai nematau bėdos. Na nebent ten taikot į tas varganas ebay nuolaidas, kurias jie suteikia su baisiai perfect statusu ir gerom žvaigždutėm. Bet žmonės yra labai nesąžiningi, parašo "perfect", o tyliai ramiai įkala po 1 žvaigždutę ir už aprašymą, ir už komunikaciją, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2015 09 24, 10:55)

nu, jo, aš tai tokius žemės kirminais laikau...arba kaip vakar, atrodo normali moteris, man rodo, kad labai pigiai pūkinį puspaltį nusipirko, nes buvo užsisakius, kad narkomanai pavogtų iš parduotuvės, sako ilgai laukiu, net 1,5 mėnesio, bet sulaukiau vistiek...pasakoja su labai dideliu pasidžiavimu...arba rodo piniginę, kur vietoj 100eurų iš narkomanų už 30eurų nusipirko...man tai irgi labai net garbės nepriduoda..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2015 09 24, 10:55)

Siaubas, nukratytu mane...
Atsakyti
merginos pardavinejancios ebay turite issiemusios individualiso veiklso pazyma? 4u.gif
Atsakyti
kodėl galvojat, kad būtinai būtento indv veiklos pažymėjimo reikia? biggrin.gif
Jeigu parduodat savo dėvėtus daiktus, tai nieko ir nereikia. Net jeigu ir naujus parduodat, tik kartas nuo karto, ne sistemingai, tai irgi nieko nereikia.

O jeigu jau tai verslas, tai priklausomai nuo to, ką verlsauji - ne tik kad indv veiklos reikt gali, bet ir uab kurti :-)
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2015 09 25, 12:43)
kodėl galvojat, kad būtinai būtento indv veiklos pažymėjimo reikia?  biggrin.gif
Jeigu parduodat savo dėvėtus daiktus, tai nieko ir nereikia. Net jeigu ir naujus parduodat, tik kartas nuo karto, ne sistemingai, tai irgi nieko nereikia.

O jeigu jau tai verslas, tai priklausomai nuo to, ką verlsauji - ne tik kad indv veiklos reikt gali, bet ir uab kurti :-)

vakar pasisikaiciau kazkuria tema tai ir iskilo toks klausimas ...

Atsakyti
Ar siunciat kas i USA? Gal nuo spalio vid. pastebejau, kad nebeveikia usps.com siuntiniu sekimo puslapis, nors iki tol viskas buvo puiku. Turiu pirkeju is USA, klausia kur siunta, o as net nezinau ka rasyt doh.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monažolė @ 2015 11 06, 22:02)
Ar siunciat kas i USA? Gal nuo spalio vid. pastebejau, kad nebeveikia usps.com siuntiniu sekimo puslapis, nors iki tol viskas buvo puiku. Turiu pirkeju is USA, klausia kur siunta, o as net nezinau ka rasyt  doh.gif  ax.gif .

mano issiustu praejusia savaite nerodo nei UK, nei USA doh.gif
nors cia uk jau kelis gavau, nors rode, kad tik iskeliaves is LT, tolimesniu irasu nera. nors registruotas ir turetu paimti parasa ax.gif
Jei nesaziningi zmones, tai gali buti gave ir sakyti, kad negavo, tas negerai.
Atsakyti
QUOTE(Monažolė @ 2015 11 06, 22:02)
Ar siunciat kas i USA? Gal nuo spalio vid. pastebejau, kad nebeveikia usps.com siuntiniu sekimo puslapis, nors iki tol viskas buvo puiku. Turiu pirkeju is USA, klausia kur siunta, o as net nezinau ka rasyt  doh.gif  ax.gif .

As pastebejau, kad kartais rodo, kartais ne.
Atsakyti
sveikos,
skaičiau skaičiau - vieną temą nuo pradžios, kitą nuo galo lotuliukas.gif
supratau, kad siunčiant registruotu paštu iš LT reikia rinktis Royal Mail, tik nesupratau, kokį - Royal Mail 1st Class, o gal Royal Mail 1st Class Signed For? g.gif
Ačiū 4u.gif

Oi, kokia sunki ta pradžia... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 07 lapkričio 2015 - 19:16
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 11 07, 19:14)
sveikos,
skaičiau skaičiau - vieną temą nuo pradžios, kitą nuo galo lotuliukas.gif
supratau, kad siunčiant registruotu paštu iš LT reikia rinktis Royal Mail, tik nesupratau, kokį - Royal Mail 1st Class, o gal Royal Mail 1st Class Signed For? g.gif
Ačiū 4u.gif

Oi, kokia sunki ta pradžia... blink.gif

jei jus siunciate is LT, tai jus niekaip negalite pasirinkti royal mail, nes tai yra UK pasto kompanija.

Siunciant is Lt i uzsieni turite pazymeti aukcione International tracked ar kazkaip panasiai, neatsimenu jau tiksliai. bet ivedant nr is saraso neleidzia pasirinkti Lietuvos pasto kazkodel, bent rugpjuti neleido g.gif

o royal mail 1st class yra pirma klase, gaunama per 1-2 dienas, recorded - registruotas. bet cia yra UK teikiamos paslaugos.
Atsakyti