Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(linamog @ 2015 02 27, 09:32)
Labas rytas, as su klausimu - pardaviau amerikietei saules akinius, susiraseme vinted.com sistemoje, bet ji sumokejo paypal. Issiunciau registruotu pirmenybiniu siuntimu pries 15 dienu, paieska post.lt, usps.com, UPU sistemose rodo, kad siunta kelyje, bet nerodo konkretaus jos buvimo tasko. Klausimas - kiek preliminariai keliauja siuntiniai i USA? Ar pirkeja turetu pagrindo kelti byla paypal'e?

į USA eina maximum 3 savaites.
bet kai kurie paskutiniai mano siuntiniai siūsti nuo sausio 21 iki vasario 13 - taip pat be jokio įrašo.
viso taip dingo 4 siūsti į JAV ir 1 į Australiją.
Vienam USA pirkėjui jau grąžinau pinigus. neigiamo feedbacko nėra už ką palikti, nes RN numeris rodo, kad išsiūsta, tai jau ne mano kaltė kad dingo pašte.
tai dabar po 2 mėnesių, galėsiu nemokamai rašyti paštui paraišką, kad ieškotų mano siuntinių.
o jei tuos siuntiniu ras ir grąžins man, ar yra kaži kokia kompensacija už vėlavimą ar nepristatymą.
už dingimą tai yra, bet va dėl vėlavimo?
gal kas susidūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 06 kovo 2015 - 11:38
QUOTE(LOCKETS @ 2015 03 05, 14:50)
Sveikos merginos smile.gif

as su klausimeliu del prekiu/pinigu grazinimo...
neseniai pardaviau naujus J Brand legingus, aprasyme parasyta, kad grazinimu nepriimu, parasiau ir kad dydis tarp 28 ir 29, nors etiketeje 29.
siandien gaunu zinute, kad jai netiko... jauciu bandys prasyti refund'o.
Ar turiu teise nesutikti, nes realiai daiktas kaip aprasyme...
ir jei vistik tektu priimti grazinima, kaip su tuo 10% ebay - ar ji kas nors grazina? realiai kodel as dabar tureciau prarasti £6 ir dar siuntima £4 wacko.gif
kaip as vistik nemegstu nieko pardavineti  doh.gif

na tikiuosi, kad perskaitys aprasyma normaliai ir nebesikabines, neigiamo ir tikiuosi negauti biggrin.gif

Turejau panasia situacija, pirkėjui neitiko svarkas prie jo lieso sudejimo, nors ismatavimai ir buvo duoti, bet vis tiek norejo grazinti, bet as nesutikai, tai ikale neigiama. jeigu Jus nuspresit priimti, tai jai turesit grazinti visą suma, pirkeja susimokes tik uz grazinima
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2015 03 06, 22:54)
Turejau panasia situacija, pirkėjui neitiko svarkas prie jo lieso sudejimo, nors ismatavimai ir buvo duoti, bet vis tiek norejo grazinti, bet as nesutikai, tai ikale neigiama. jeigu Jus nuspresit priimti, tai jai turesit grazinti visą suma, pirkeja susimokes tik uz grazinima

tai priimsiu, jei nebus sugadinusi uztrauktuko ar pan smile.gif
as tiesiog ir taip dvejojau del pardavimo, nes man kaip ir paciai tinkamas dydis, bet dar nuleidau kaina - daugiau taip nedarysiu irnesakyk.gif

zodziu, reikia geriau maziau smutkiu pirkti, tada nereikes nieko pardavineti smile.gif
Atsakyti
reikia patarimo, aš įkėliau į anglišką ebejų paltą, parašiau, kad jo dydis 10-bet tai, juk USA10, ką man dabar daryt, liko 3 dienos-už prekę statymas yra...jaučiu būsiu prisidirbus
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 21, 17:37)
reikia patarimo, aš įkėliau į anglišką ebejų paltą, parašiau, kad jo dydis 10-bet tai, juk USA10, ką man dabar daryt, liko 3 dienos-už prekę statymas yra...jaučiu būsiu prisidirbus

Pakoreguokit aprasyma, parasykit tikslu dydi.
Atsakyti
As visada rasau UK size 10,

arba pvz su batais sudetingiau man, tai parasau US size 9 smile.gif

bet jei parasete ismatavimus, tai gal skaite g.gif

patikslinkite aprasyma, galbut tada nores atsaukti savo statyma pirkeja ir jus kaip ir turetumet sutikti tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
pirmą kartą įkėliau, Jcrew paltą, be jokių išmatavimų, tai vadinas -galiu koreguot, nors ir bidas jau yra?...ten kur revise your item? o kaip man tą bidą panaikint-nes pirkėja-netikiu, kad benorės to palto, ji gi galvoja, kad jis uk dydžio
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 21, 22:12)
pirmą kartą įkėliau, Jcrew paltą, be jokių išmatavimų, tai vadinas -galiu koreguot, nors ir bidas jau yra?...ten kur revise your item? o kaip man tą bidą panaikint-nes pirkėja-netikiu, kad benorės to palto, ji gi galvoja, kad jis uk dydžio

Einat My ebay-selling, dedat varnele prie palto ir spaudziat edit. Jei pirkeja nebenores, pati turetu paprasyt panaikint bida.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 03 21, 23:33)
Einat My ebay-selling, dedat varnele prie palto ir spaudziat edit. Jei pirkeja nebenores, pati turetu paprasyt panaikint bida.

gerai, o kaip tada ji panaikint?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 21, 22:37)
gerai, o kaip tada ji panaikint?

Nezinau, bet skaiciau, kad kazkaip galima.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 03 22, 01:44)
Nezinau, bet skaiciau, kad kazkaip galima.

radau, kur galima kažką keisti, laukiu atsakymo iš pirkėjos, jei norės anuliuot-tada kankinsiuos toliau ax.gif

žinokit, labai lengvai pavyko cancelinti...laiminga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 22 kovo 2015 - 12:31
Priminkit, prasom, kaip pakeisti kad ebay isstatytu man saskaita eurais ar usa doleriais? Neleidzia man apmoketi svarais isstatyta saskaita doh.gif
Atsakyti