Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(naitas @ 2014 11 18, 18:48)
tai tegul kelia tą bylą. Ar savo prekės aprašyme numatėt grąžinimo terminus, sąlygas?

Nieko apie grazinima nesu nurodziusi. is man atidare byla, priezastis: ismatavimai geri, bet modelis netinka jo kunui doh.gif Jei as spausciau "decline the return" ar nebus taip uzdarys byla ir pinigus ir grazins jam pinigus?
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2014 11 20, 23:15)
Nieko apie grazinima nesu nurodziusi. is man atidare byla, priezastis: ismatavimai geri, bet modelis netinka jo kunui doh.gif Jei as spausciau "decline the return" ar nebus taip uzdarys byla ir pinigus ir grazins jam pinigus?

na net nežinau.. pamėginkit gal ebay chat'u pasinaudot, pasitart su ebay agentu. Ar jis rekomenduos grąžinti prekę. Pasakykit, kad drabužis jau kartą pirkėjo dėvėtas, per savaitgalį.
Jeigu pirkėjas atidarė kokį tai case, tai nebūtina reaguoti į jį iš karto. Turit laiko pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2014 11 20, 22:15)

Nesusidurus su tokia situacija, bet nemanau, kad taip iskart ims ir grazins pinigus, vistiek reikes pirkejui daikta grazint (ne kazkoks suduzes/brokuotas/nenaudojamas, kad paliktu daikta pas pirkeja ir dar pinigus grazintu). Tas 'decline the return' tebus jusu atsisakymas priimt grazinima - puikiausiai galit pagrist tuo, kad daikto nepatikimas nera rimta priezastis grazinimui. Manyciau atsisakius priimt grazinima (kolkas ta byla vyksta tarp jusu su pirkeju), byla gali automatiskai persikelt ebay sprendimui (blogiausiu atveju jie lieps pirkejui preke siust jums, pateikt tracking nr ir kai rodys, kad pristatyta atgal, tuomet grazins pinigus, o geriausiu atveju pasakys, kad netikimas nera priezastis grazinimui ir nieko nereikes daryt) arba visdar testis tik tarp jusu ir pardavejo (itariu tokiu atveju pardavejas gales toliau pvz prasyt nuolaidos ar grazinimo ar pan, o jums nesutikus perkels ebay sprendimui).
Atsakyti
QUOTE(akvabonakva @ 2014 11 07, 23:17)
sveikos gal kasnors galite man padeti? noreciau kontaktu zmoniu kurie padetu man ismokti naudotis ebay ir jame pardavinet daiktus. uz pagalba atsilyginciau dosniai smile.gif

Ir man Vilniuje gyv. Justiniskese reike zmogus padeti registruotis ir ismokti naudotis pardavineti daiktus, atsilyginsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2014 11 20, 21:15)

Finale jis man paliko neigiama ir vis dar terorizuoja, nori dalies pinigu doh.gif
Kur rasti ebay chat'a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlixike: 29 lapkričio 2014 - 16:00
QUOTE(perlixike @ 2014 11 29, 17:51)
Finale jis man paliko neigiama ir vis dar terorizuoja, nori dalies pinigu doh.gif
Kur rasti ebay chat'a?

jeigu paliko, tai viskas, istorija baigta :-). Ko dar su juo terliotis.
Jūs jam galit irgi palikti įrašą, nesvarbu, kad bus tik teigiamas, su žaliu burbuliuku. galit parašyt, kad pats nežino ko nori, 'Hassle buyer', user ar panašiai.
Pinigų tokiam ir nebandykit grąžint. Kam? juk jis tik dykai visko ieško.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 29 lapkričio 2014 - 17:29
QUOTE(naitas @ 2014 11 29, 17:29)
jeigu paliko, tai viskas, istorija baigta :-). Ko dar su juo terliotis.
Jūs jam galit irgi palikti įrašą, nesvarbu, kad bus tik teigiamas, su žaliu burbuliuku. galit parašyt, kad pats nežino ko nori, 'Hassle buyer', user  ar panašiai.
Pinigų tokiam ir nebandykit grąžint. Kam? juk jis tik dykai visko ieško.

Zinau kad pakalbejus su ebay galima panaikinti neigiama feedback'a, gal pavyktu, nes nelabai puosia tie neigiami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 11 29, 17:29)
Jūs jam galit irgi palikti įrašą, nesvarbu, kad bus tik teigiamas, su žaliu burbuliuku. galit parašyt, kad pats nežino ko nori, 'Hassle buyer', user  ar panašiai.

Liuks patarimas. bigsmile.gif Tikiuosi, neteks juo naudotis, bet maza kas.
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2014 11 29, 19:40)
Zinau kad pakalbejus su ebay galima panaikinti neigiama feedback'a, gal pavyktu, nes nelabai puosia tie neigiami ax.gif

galima.
Atsakyti
QUOTE(analat @ 2014 11 26, 13:41)
Ir man Vilniuje gyv. Justiniskese reike zmogus padeti registruotis ir ismokti naudotis pardavineti daiktus, atsilyginsiu 4u.gif

Nekas nenori uzdirbti, sumokesiu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2014 11 29, 16:51)
Kur rasti ebay chat'a?

Pas mane panasi situacija doh.gif
Pirkejas paliko neigiama atsiliepima ,nors iki siol visi buvo patenkinti ir uz tokias pat prekes palikdavo tik teigiamus.
Very misleading description and very cheap looking rubbish blink.gif
Aprasymas trumpas,bet aiskus,preke gavo lygiai tokia,kaip foto.
Gal kas patars ka daryti,kad butu panaikintas neigiamas atsiliepimas?
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2015 01 06, 22:35)
Gal kas patars ka daryti,kad butu panaikintas neigiamas atsiliepimas?

Kreiptis i ebay, tik nezinau kiek sansu, kad panaikins.

Man kazkada seniai buvo viena pardaveja neigiama palikus (kai ta dar galejo daryt pardavejai), tai panaikino ebay. Na ten ilgoka situacija buvo, bet is esmes pardaveja atsisake siust (nes nebuvo verified adresas, nors apie tai nebuvo aprasyme minejus), dar bandziau tartis, kad siustu (viskas vietoje vyko, ne kazkokia kita salis), bet ji grazino pinigus ir dar paliko neigiama. Tai ebay paprase musu susirasinejimo ir panaikino, nes toks is oro ikaltas atsiliepimas buvo.

Atsakyti