Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(Camile @ 2014 03 18, 18:12)
Ačiū  4u.gif Laukiam. Praėjo 3 savaitės, kolkas jokių žinių.
O gal kas žinot kiek laiko "case" būna atidaryta?

Mano "case" uždarė praėjus mėnesiui, pasiekus maksimalų laiką. Pinigų nenuskaičiavo, viskas tvarkoje thumbup.gif
Pirkėja nebedravo su manimi nuo tada, kai paprašiau atsiųsti sugadinto siuntinio nuotrauką ir siuntinį siųsti atgal. Pasitaikė nesąžiniga pirkėja doh.gif doh.gif doh.gif .
Tai va, nenuleiskit rankų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sian radau straipsni, kad buvo isilauzta i eBay'ju, as asmeniskai jokiu pranesimu is eBay'jaus negavau smile.gif

http://www.dailymail...xplain-why.html
Atsakyti
Tikrai taip. Nuo vakar, visi privalo pasikeisti slaptazodzius.
May 2014
***eBay Inc. To Ask eBay Users To Change Passwords***

21 May, 2014 | 05:42PM BST

Hello,

Earlier today eBay Inc. announced it is aware of unauthorised access to eBay systems that may have exposed some customer information. There is no evidence that financial data was compromised and there is no evidence that PayPal or our customers have been affected by the unauthorised access to eBay systems. We are working with law enforcement and leading security experts to aggressively investigate the matter.

As a precaution, we will be asking all eBay users (both buyers and sellers) to change their passwords later today. As a global marketplace, nothing is more important to eBay than the security and trust of our customers. We regret any inconvenience or concern that this situation may cause you. We know our customers and partners have high expectations of us, and we are committed to ensuring a safe and secure online experience for you on any connected device.

Click here for updates and additional information.

Regards

The eBay-Team
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 22 gegužės 2014 - 12:38
smile.gif+2014 04 07, 08:14-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 07, 08:14)
cia pamoka,kad pirkejui niekad neprideti sekimo nr doh.gif

smile.gif+2014 04 07, 08:32-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 07, 08:32)
aciu uz paprotinima,einu skambint i kokybes skyriu  g.gif

kaip JUms baigės? o kodėl nereikia duot? aš naujokė...nesuprantu tų visų niunsų blush2.gif

ir turiu klausimų ebay pardavėjoms 4u.gif

turiu parduot brangią prekę, kaina apie 2000Lt, sakykit-kaip apsisaugot maximaliai, į kurias šalis geriau nesiųst, kokį siuntimo būdą pasirinkt ir išvis gal geriau nerizikuot? Prekė ne mano, prašo žmogus padėt parduot...
Atsakyti
merginos pamirsau per bedas ebay smulmenele kuria pardaviau, pirkeja iskele man "case", parakite kokius zingsnius daryti kaip grazinti pinigelius, labai prasau:
as atidarau Case - tada atidarau take action- tada respond to case - tada nebezinau ar as teisingai viska darau sad.gif((( verysad.gif verysad.gif
patarkite prasau gal kuri darete grazininima, man ten 5 svarai tiktai, bet nenoriu uzsitraukti bedos ebayjuj, Labai Labai aciu 4u.gif kuri patarsite
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 06 18, 14:04)
merginos pamirsau per bedas ebay smulmenele kuria pardaviau, pirkeja iskele man "case", parakite kokius zingsnius daryti kaip grazinti pinigelius, labai prasau:
as atidarau Case - tada atidarau take action- tada respond to case - tada nebezinau ar as teisingai viska darau sad.gif((( verysad.gif  verysad.gif
patarkite prasau gal kuri darete grazininima, man ten 5 svarai tiktai, bet nenoriu uzsitraukti bedos ebayjuj, Labai Labai aciu 4u.gif kuri patarsite

PayPal'e spauskit prie klientes payment'o Issue Refund ir grazinsite smile.gif
Atsakyti

iškėliau bylą pardavėjui-pirmas sykis-na, nežinau ką toliau daryt, pardavėjas paprašė dar palaukt ax.gif ....?
Atsakyti
A6 labai vargstu su viena vieta, labai labai būsiu dėkinga, jei kas padės 4u.gif

su shipingo informacija, esu užsiregistravus www.ebay.com

nesuprantu ...man vis raudonuoja ir raudonuoja

user posted image
Atsakyti
nezinojau ka pasirinti, neta USA tarnybas man..

dabar bandau angliska ebejuj, pasakykit ka pasirinkti, na nesuprantu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
ten pasirinkimas tik tartum aš gyvenčiau UK, pasirinkau Free, o international 5, tai į visas šalis dabar 5 svarai siuntimas, o UK-nemokamas gaunas ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 14 liepos 2014 - 08:58
Į šią temą dar kas užeina ar ji jau niekam apart manęs neįdomi g.gif

keista su savim kalbėtis biggrin.gif

žiūrėkit ką čia man tas pardavėjas ra0, tipo, kad pinigus grąžino, bet tada aš jų niekur paypale nerandu, kur žiūrėt konkrečiai?

jis rašo:
Seller's message:
'Dear friend, I just refund you money, please check it, anyway, I am sorry for the problem and thank you for your understanding and patience. If possible, hope you will leave us positive feedback and 5 star, it will help us a lot.Please don't leave neutral or negative feedback, it will cause bad effect on our acscount. I will also send you cancel request and ebay will return us final fee, thank you so much for your understanding! Best wishes! '

If you're satisfied with this solution, you can let the seller know by sending a message in the Resolution Centre. If you don't want to accept this offer, we encourage you to send the seller a message with a solution that you'd be happy with.

You can also view the details of this case in the Resolution Centre.
Atsakyti