Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

Man su Rusijos pirkeja viskas gavosi gerai, dar teigiama atsiliepima paliko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 03 16, 23:24)
nu ir viskas. Atidarė case "item not as described"? Ir gerai. Dabar pirkėjas privalo jums grąžinti prekę su įrodymu. Taigi, Jūs nieko nedarot. Laukiat. O pirkėjui svyla padai - jis/ji turi grąžinti prekę su trackingu.
Na, tas pirkėjas gali palikt neigiamą.. bet ar verta dėl to netekti pinigų? biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Laukiam. Praėjo 3 savaitės, kolkas jokių žinių.
O gal kas žinot kiek laiko "case" būna atidaryta?
Atsakyti
QUOTE(Camile @ 2014 03 18, 20:12)
Ačiū  4u.gif Laukiam. Praėjo 3 savaitės, kolkas jokių žinių.
O gal kas žinot kiek laiko "case" būna atidaryta?

nežinau.. bet panašiai apie 20 - 25 dienas.. kai gavot pranešimą, kad atidarytas case, tai turėjo būti ir to case uždarymo diena nurodyta.
Jeigu pirkėja negrąžina prekės, Jūs nieko nedarot. Praeis tam tikras laikas, ir ebay automatiškai uždarys tą case, Jūsų naudai. Ta prasme, nenuskaičiuos pinigų. Na o pirkėja tai gali pasielgt visaip - palikt neigiamą, neutralų arba jokio feedback.
Atsakyti
Nusipirko rusaitė per ebay mano rūbą, bet jau 5 dienas tyla, nesulaukiu pinigų. Kiek jų reikia laukti ir ką tokiu atveju daryti? Prekės aišku dar neišsiunčiau.
Atsakyti
man asmeniskai su rusija nesiseka visa laika ka perku ar parduodu dingsta, bet aciu dievui pinigelius susgrazinu, bet speju, kad cia rusijos muitine sudirba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 03 22, 15:45)
Nusipirko rusaitė per ebay mano rūbą, bet jau 5 dienas tyla, nesulaukiu pinigų. Kiek jų reikia laukti ir ką tokiu atveju daryti? Prekės aišku dar neišsiunčiau.

atidarykit case pagal tai, kad buyer did not pay.
Tai ji turės per 4 dienas apsispręsti, susimokėti ar ne. Gal per klaidą užbidino..
Ir kai atidarot pirkėjui case dėl nemokumo, jis negali palikti Jums neigiamo feedbacko. Privalumas. Bet jeigu sumokės, tai jau siųskit tik registruotu paštu.. keršija "dingimu" paskui biggrin.gif
Atsakyti
Po savaitės nuo nupirkimo parašiau laišką, dėl kokių priežasčių nesumoka ir kada ruošiasi tai padaryti... Tai jau po pusdienio buvo apmokėta. biggrin.gif Aišku, išsiunčiau tik registruotai.
Atsakyti
panos,susiduriau su beda, pardaviau preke(kaina 50svaru),siunciau registruotu pastu i UK, pagal sekimo nr jau nuo 22d.praejusio menesio informacija yra neatnaujinta,rodo,tik tiek ,kad preke gauta gavejo salies apskaitos vietoje ir vsio,pirkejas atidare byla,pinigai isaldyti,as paste susimokejau 15lt,kad askelbtu siuntos paieska,nes itariu,kad pirkejas pasinaudojo sia spraga ir galvoja gaus preke + atsiims sumoketus pinigus,bloga zinia ta ,kad prekes paieska truks apie menesi, tad jei dabar jis eskaluos ta byla ebay jam grazins pinigus is karto? ar vis tik dar duos man laiko? ir ka reiks daryti,jei pinigai pirkejui bus grazinti , o as turesiu israsa,kad preke buvo pristatyta? g.gif kur tada kreiptis? i ebay ar paypal?
Atsakyti
smile.gif+2014 04 05, 13:01-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 05, 13:01)
panos,susiduriau su  beda,

manau, kad praradot pinigus. Net jeigu ir greitai sureaguos, LT paštas pateiks tik info, jog prekė pristatyta, bet nepateiks įrodymo. Taigi bet kokiu atveju prarandat pinigus. Už papildomą mokestį LT paštas atsiunčia įrodymą, kad pristatyta siunta. Bet vargu ar spėsit per nustatytą laiką.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 04 07, 08:11)
manau, kad praradot pinigus. Net jeigu ir greitai sureaguos,  LT paštas pateiks tik info, jog prekė pristatyta, bet nepateiks įrodymo. Taigi bet kokiu atveju prarandat pinigus. Už papildomą mokestį LT paštas atsiunčia įrodymą, kad pristatyta siunta. Bet vargu ar spėsit per nustatytą laiką.

nu sakes doh.gif
kol kas pardavejas lyg ir sutinka laukti,keisciausia,kad visi ta diena siusti siuntiniai buvo pristatyti,gavau teigiamus atsiliepimus, o va brangiausias ir kabo doh.gif
tai dabar man reikia sulaukti is pasto ziniu,kad preke pristatyta,jei taip,tai vel is ju ''pirkti'' kazkokia forma,kad man atsiustu israsa?? g.gif na ziuresim kas bus doh.gif cia pamoka,kad pirkejui niekad neprideti sekimo nr doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 04 07, 09:14-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 04 07, 09:14)
nu sakes  doh.gif
kol kas pardavejas lyg ir sutinka laukti,keisciausia,kad visi ta diena siusti siuntiniai buvo pristatyti,gavau teigiamus atsiliepimus, o va brangiausias ir kabo  doh.gif
tai dabar man reikia sulaukti is pasto ziniu,kad preke pristatyta,jei taip,tai vel is ju ''pirkti'' kazkokia forma,kad man atsiustu israsa??  g.gif  na ziuresim kas bus doh.gif cia pamoka,kad pirkejui niekad neprideti sekimo nr  doh.gif

o Jūs negalit susiskambint su LT paštu, Kokybės skyrium ir gražiai paprašyt, kad Jums pasakytų, kada pristatyta gavėjui? Kad tiksliai pasakytų. Jie juk mato per savo sistemą. TAda parašysit pirkėjai laišką, kad pristatyta tada ir tada, ir jeigu ji nori, tai pasakykit, kad gausit įrodymus. Galbūt to pakaks, kad ji nustotų meluot.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 04 07, 08:17)
o Jūs negalit susiskambint su LT paštu, Kokybės skyrium ir gražiai paprašyt, kad Jums pasakytų, kada pristatyta gavėjui? Kad tiksliai pasakytų. Jie juk mato per savo sistemą. TAda parašysit pirkėjai laišką, kad pristatyta tada ir tada, ir jeigu ji nori, tai pasakykit, kad gausit įrodymus. Galbūt to pakaks, kad ji nustotų meluot.

aciu uz paprotinima,einu skambint i kokybes skyriu g.gif
Atsakyti