Gal žinot ką reikia padaryti, kad nekartotų aukcionų? Pasibaigia laikas, nespaudžiu jokio "relist", o aukcionas vis kartojamas
Ateinu pabumbet apie ebay....
Senokai jau pardavinejau kazka, tai dabar pabandziau vel ir tik nervas ima. Toks vaizdas, kad atsinaujina ir daro viska, kad butu paprasciau, o gaunasi tik sudetingiau.... Ir dar pastebejau, kad mokescius ebay pasiima jau nuo visos sumos, t.y. prekes kaina + siuntimas, o seniau juk tik nuo prekes kainos budavo.
Zodziu, pirmiausiai tai kazkoks uzsiknisimas su siuntimo kainom - seniau taip paprastai viskas budavo, o dabar sudetingiau. Na bet keliau viska su 'free shipping' ir tik vietoj siust - siandien ziuriu, kad viena preke nupirkta, bet nusiust invoice'o neleidzia, nes tipo 'global shipping program' veikia. Pabandau paziuret pirkejos profili, tai pasirodo Suomija, o kai preke atsidarau, tai leidzia rinktis ir kitas salis pirkejams Nors visas prekes keliau vienodai ir kategorija ta pati, bet tik sitai leidzia tarptautini siuntima. O as taip nenoriu, tai dabar laukiu nusiuntus prasyma atsaukt pirkima. Tikiuosiu pirkeja geranoriska bus, nes nesinori pinigeliu prarast uz ora... Bet jauciu greitai atsikasiu as to ebay.
Pries paskelbiant aukciona buna pazymejimas, kad automatiskai relist'ins, tai reiketu nuimt ta zyme. Manau revise galit padaryt ir tada atzymet.
Senokai jau pardavinejau kazka, tai dabar pabandziau vel ir tik nervas ima. Toks vaizdas, kad atsinaujina ir daro viska, kad butu paprasciau, o gaunasi tik sudetingiau.... Ir dar pastebejau, kad mokescius ebay pasiima jau nuo visos sumos, t.y. prekes kaina + siuntimas, o seniau juk tik nuo prekes kainos budavo.
Zodziu, pirmiausiai tai kazkoks uzsiknisimas su siuntimo kainom - seniau taip paprastai viskas budavo, o dabar sudetingiau. Na bet keliau viska su 'free shipping' ir tik vietoj siust - siandien ziuriu, kad viena preke nupirkta, bet nusiust invoice'o neleidzia, nes tipo 'global shipping program' veikia. Pabandau paziuret pirkejos profili, tai pasirodo Suomija, o kai preke atsidarau, tai leidzia rinktis ir kitas salis pirkejams Nors visas prekes keliau vienodai ir kategorija ta pati, bet tik sitai leidzia tarptautini siuntima. O as taip nenoriu, tai dabar laukiu nusiuntus prasyma atsaukt pirkima. Tikiuosiu pirkeja geranoriska bus, nes nesinori pinigeliu prarast uz ora... Bet jauciu greitai atsikasiu as to ebay.
QUOTE(Camile @ 2014 02 09, 23:07)
Gal žinot ką reikia padaryti, kad nekartotų aukcionų? Pasibaigia laikas, nespaudžiu jokio "relist", o aukcionas vis kartojamas
Pries paskelbiant aukciona buna pazymejimas, kad automatiskai relist'ins, tai reiketu nuimt ta zyme. Manau revise galit padaryt ir tada atzymet.
Reliste nerandu tokio pasirinkimo
Atidariau pardavejui byla, jisai pasiule dalini grazinima pinigu, as sutikau ir ebay byla uzdare.
Gavau toki laiska:
Refund information:
A partial refund of £22.00 was issued on 06 Feb, 2014.
Kada galima tiketis, kad pinigeliai ikris man i paypal saskaita - galvojau,kad 1-2 dienos, bet deja
Gavau toki laiska:
Refund information:
A partial refund of £22.00 was issued on 06 Feb, 2014.
Kada galima tiketis, kad pinigeliai ikris man i paypal saskaita - galvojau,kad 1-2 dienos, bet deja
Sveikos,situacija tokia:
Laimejau ebejuj aukciona,pigiai lyginant su tikraja kaina pard.. pries perkant pardavejos uzklausiau ar sius,atrase,kad ne, tik pasiemimas is namu. Laimejau, o ji iskart cancelino neva as negaliu pasiimt, nes klausiau del siuntimo pastu. As nesutikau jos atsaukimu. Vakar laimejau vakarop, siandien paprasiau adreso namu ir tel, kad noriu pasiimt, ji raso kad antro sanso man nesuteiks,kad as negaliu pasiimt ir jau neva ebejuj pranese
Bet man labai reik to daikto. Ka toliau daryt jei nesutiks graziuoju sutart kad "atiduotu"?)
Cia konfiguruoja tai,kad maza suma turi parduoti...
As aisku turiu kas paims is namu, tik va neduoda adreso
Laimejau ebejuj aukciona,pigiai lyginant su tikraja kaina pard.. pries perkant pardavejos uzklausiau ar sius,atrase,kad ne, tik pasiemimas is namu. Laimejau, o ji iskart cancelino neva as negaliu pasiimt, nes klausiau del siuntimo pastu. As nesutikau jos atsaukimu. Vakar laimejau vakarop, siandien paprasiau adreso namu ir tel, kad noriu pasiimt, ji raso kad antro sanso man nesuteiks,kad as negaliu pasiimt ir jau neva ebejuj pranese
Bet man labai reik to daikto. Ka toliau daryt jei nesutiks graziuoju sutart kad "atiduotu"?)
Cia konfiguruoja tai,kad maza suma turi parduoti...
As aisku turiu kas paims is namu, tik va neduoda adreso
QUOTE(Darmin @ 2014 02 10, 21:55)
Gali ir savaite uztrukt. Siaip daznai paypal sulaiko kuriam laikui (trumpam, daryt nereikia nieko) grazinima, tai nueikit i savo saskaita ir matysit koks statusas.
QUOTE(Linulee @ 2014 02 11, 00:41)
Sveikos,situacija tokia:
Padaryt nieko nepadarysit - galit tik ebay pranest apie pardaveja kaip nesazininga, bet tik tiek. Tas pirkimo atsaukimas, kuri pardaveja atsiunte, tera del mokesciu - jei sutinkat ar nieko nedarot, ji atgauna ebay mokescius, jei nesutinkat, tai neatgauna.
Sveikos Skaiciau skaiciau ir neaisku iki galo - kaip ten su siuntimu i Rusija viskas OK ar geriau nesiust ? ACIU atsakiusioms
QUOTE(cikada7 @ 2013 11 01, 18:13)
O su siuntimu i Rusija reikia atsargiai, net ebay prie daugelio skelbimu parasyta, kad nesiuncia i Rusija. As pati siunciau i Rusija ir negavo, ten kazkaip "stebuklingai" dingsta siuntiniai
QUOTE(naitas @ 2013 11 04, 21:05)
gaila, kad susidūrėt su prastais Rusijos pašto darbuotojais. O man patiko su rusais dirbt. Tiesa, į Maskvą siunta eina lygiai mėnesį. Dvi savaitės normaliai - pašto reikalais, ir dvi savaitės konservuojasi muitinėje.
Tačiau siunčiant registruotą siuntą, tai bėdos nėra. Puikiausiai rodo trackingus Rusijos pašto saite.
Tačiau siunčiant registruotą siuntą, tai bėdos nėra. Puikiausiai rodo trackingus Rusijos pašto saite.
QUOTE(enura @ 2014 02 12, 14:11)
Sveikos Skaiciau skaiciau ir neaisku iki galo - kaip ten su siuntimu i Rusija viskas OK ar geriau nesiust ? ACIU atsakiusioms
As nesiusciau - vien del to stovejimo muitinej. Jei pirkeja nekokia pasirodys ir per greit iskels byla del negauto siuntinuko, tai net tracking nr gali nepagelbet. Gave tracking nr ebay/paypal ji tikrina kuri laika, bet jei per ta laika nepasikeicia statutas i 'pristatyta', tai byla issprendziama pirkejo naudai. Na ir siaip man Rusija nekokias asociacijas kelia - mano pirkeja bande issireikalaut neregistruotos siuntos, nes tipo greiciau ateina, o registruota uztrunka labai ilgai (nors tuo atveju buvo kalbama apie greitaja registurota, t.y. maximum 6 darbo dienos ir pristato), tai man per daug suktumo pasirode.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 12, 17:50)
As nesiusciau - vien del to stovejimo muitinej. Jei pirkeja nekokia pasirodys ir per greit iskels byla del negauto siuntinuko, tai net tracking nr gali nepagelbet. Gave tracking nr ebay/paypal ji tikrina kuri laika, bet jei per ta laika nepasikeicia statutas i 'pristatyta', tai byla issprendziama pirkejo naudai. Na ir siaip man Rusija nekokias asociacijas kelia - mano pirkeja bande issireikalaut neregistruotos siuntos, nes tipo greiciau ateina, o registruota uztrunka labai ilgai (nors tuo atveju buvo kalbama apie greitaja registurota, t.y. maximum 6 darbo dienos ir pristato), tai man per daug suktumo pasirode.
Aciu Ms.Blonde bet jeigu iskart parasyt kad tik registruotu siunciu ir nurodyt kad gali uztrukti 3-4 savaites? ar nera tokios galimybes ?
O ebay.com koki rinktis tarptautini siuntimo buda, kad butu per Lietuvos pasta registruotas?
QUOTE(enura @ 2014 02 14, 01:36)
Aciu Ms.Blonde bet jeigu iskart parasyt kad tik registruotu siunciu ir nurodyt kad gali uztrukti 3-4 savaites? ar nera tokios galimybes ?
O ebay.com koki rinktis tarptautini siuntimo buda, kad butu per Lietuvos pasta registruotas?
Tai viska parasyt galima, bet kas sustabdys pirkeja nuo bylos iskelimo? Nebent bus prie shipping butent kazkoks terminas nustatytas. Tik jis man rodos pagal siuntimo buda priklauso - pvz 2 day shipping ir duos maximum 2 darbo dienas nukeliaut. Nors neseniai pirkau telefono dekla is Kinijos ir pardavejas nurodes vos ne menesio tarpa pristatymui - bandziau byla kelt ir neleidzia, tipo dar nesibaiges laikas, kada atkeliaut gali, nors paskutine diena yra viena diena veliau kai galima byla kelt. Tai kaip ir gaunasi apgaudinejimas, nes pirkejas nebegali net bylos iskelt, jeigu kas... Bet man rodos cia susideda jusu nurodomas handling laikas ir siuntimo budas ir jau tada ebay rodo kiek max gali keliaut.
O del registracijos, tai velgi - mano atveju buvo nurodyta, kad i uzsieni is anksto klaust, kad tik registruotu siusiu ir pan, bet tas pirkejos nestabde. Ai, bet isvis ten problematiskas atvejis buvo. Galiausiai nutraukem sanderi, bet net ir po jos asmeniniu izeidinejimu, nemokejimo, atsisakymo pirkt ir tt, ebay vistiek buvo jos pusej - tipo kaip pardaveja turiu tenkint pirkejos norus ir nusileist. Vat po to nebenoriu visai su uzsieniu prasidet.
Del siuntimo budo nepatarsiu - ten tiek raso, kad pati nesuprantu. Realiai tiek budu turbut net nera, kiek ebay ismeta. Ir del international shipping sakyciau atsargiai - gali but tas 'global shipping program', tai kaip suprantu reikia per ebay centra ar pan siust. Zodziu, man neseniai vienas skelbimas su international siuntimu isikele (nors keliau ne viena tuo metu ir visus tikrai zymejau, kad tik JAV siunciu), tai paskui atsaukiau sanderi su pirkeja, nes per daug vargo pasirode. Nors is tikro labai ir nesidomejau - as buvau free shipping cia vietoj padarius, bet pvz ebay rodo $23 siuntima i Suomija kai realios pasto kainos tokios, kad uz tuos $23 geriausiu atveju be trackingo nusiust pavyktu O tie batai isvis sunkesni buvo, tai su trackingu turbut kokia $50 jei ne daugiau kainuotu....
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 14, 02:22)
dekui tiek priraset kad visko buna tam e-bay tai as jau supratau cia jau neatspesi, bet pirmakart desiu skelbima tai bijau su shippingu issidurt, kad paskui netureciau kokiu DHL issiust
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 11, 05:17)
Mergaites, pirma karta noriu idet pardavimui daikta per ebay. Ar man butinai reik susikurti paskyra ebay.com ar tiks ebay.co.uk, nes cia ir atsiliepimu turiu nemazai ?