Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(Aristokratė @ 2014 01 29, 10:32)
As ebay'juje skaiciau, jog jei idedi i ebay.com, tai turi matytis ir ebay.co.uk, bei kitose ebay'jaus salyse. Bet, kaip yra as nezinau  biggrin.gif .

Įdomu. Galbūt kažką nustatyti reikia, nes įėjus į ebay.uk.com galiu prisijungti tuo pačiu vardu kaip ir ebay.com, tik nerodo mano parduodamų daiktų.
Atsakyti
QUOTE(Camile @ 2014 01 29, 20:11)
Įdomu. Galbūt kažką nustatyti reikia, nes įėjus į ebay.uk.com galiu prisijungti tuo pačiu vardu kaip ir ebay.com, tik nerodo mano parduodamų daiktų.

As ebay.co.uk registravausi is naujo, bet daiktu nekeliau, nes pagal ebay taisykles negalima duplikuot prekiu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2014 01 28, 13:23)
o kam bidinot, jeo nebuvo parasyta kad siuncia i kita sali...
yra du budai, arba tartis kad visgi siustu i kita sali, kad atsiustu invoica (kur ji gali irasyti nauja siuntimo mokesti).
arba atsiprasyti, kad paskubejote pirkti neatsiklausius, ir maloniai prasyti atsaukti sandori -nes tik ji gali tai padaryti...jus atsaukti sandorio negalite.

arba dar galite uzeiti i tarpininku tema, paprasyti ju tarpininkavimo adresa, ir siustis ta preke i ji. nes speju i ta pacia sali mokestis iskaiciuotas...
aisku jei tai ne kinija..ar kokia kita egzotine salis.

gal as klystu, bet anksciau - kai nebudavo irasyta siuntimo i kita sali, kazkodel man atrodo, kad - kai pirkau prekes parasydavau bidinimo kaina ir siuntimo mokesti - kuri suderindavau aknksciau su paradaveju; bei galutiniame pirkimo variante irasydavau pirkimo plius siuntimo islaidas, kazkodel man dabar atrodo, kad-ebay neleidzia pirkti jei nera pardavejes itraukes pirkejo salies su siuntimo islaidomis g.gif
Atsakyti
na kokius 3-4 metus tvarka nesikeisdavo del siuntimo.bent jau as nepamenu..

visikai teisingai, galima visada pasitikrinti ar siustu.
jei siuncia dazniausiai ir tarifus parodo, jei ne raso-kad teiraukites siuntejo ar siustu i jusu pasirinkta sali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 31 sausio 2014 - 14:11
labukas,

as norejau paklausti, kaip prie aukciono prideti uzrasa, kad pvz pardavejas bus isvykes tam tikru laiku?
kartais buna tokie parasymai prie prekyciu - tik niekaip nerandu, kaip prideti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2014 01 29, 10:32)
As ebay'juje skaiciau, jog jei idedi i ebay.com, tai turi matytis ir ebay.co.uk, bei kitose ebay'jaus salyse. Bet, kaip yra as nezinau  biggrin.gif .

man rodos jei nesiunti i kitas salis, pvz is uk i usa, tai tame usa saite jusu prekiu ir nesimatys g.gif
Atsakyti
Mergaites o jeigu man buvo case iskelta ar yra kazkoks draudimas del tolimesnio pardavimo ebay, kazkaip noriu ideti prekyti bet neleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 02 03, 14:48)
Mergaites o jeigu man buvo case iskelta ar yra kazkoks draudimas del tolimesnio pardavimo ebay, kazkaip noriu ideti prekyti bet neleidzia g.gif

issiaiskinau nera, tik apsiziurejau kad mano kreditine tuscia, tad teko PayPal nusigryninti ir palaukus 2 dienas jau galesiu pardavima kazkoki bandyti daryti; siaip labai liudnai viskas einasi, nepavyksta man sudominti pirkeju jokiais turliais murliais, jau nebezinau ka siulyti oh doh.gif
Atsakyti
merginos kazkas nutiko registruojantis ebay ir norint ideti skelbima manes praso IBAN IR BIC suvesti, kas tai niekaip nerandu internete, kas tai ir del ko, Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galite pasakyti, kokia nurodote Postage policy? Nelabai suprantu, kaip apibudinti musu pasto siuntimo niuansus ebay pirkejams blush2.gif Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
merginos, tai niekas nezinote, kaip padaryti, kad prie skelbimo matytusi zinute, pvz, kad manes nuo tada iki tada nebus, issiusiu arba pries, arba po tos datos?? mastau.gif

zinau, kad taip galima, nes maciau pas kai kuriuos pardavejus taip buna ... tik nerandu kaip padaryti doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos reikia jusu patarimu pagalbos. Drauge pardavinejo ebay keleta daiktu ir buvo pasidariusi kad mokescius nuskaiciuotu automatiskai. Ebay to nepadare o ji nepamate ir zinoma pinigelius isleido. Ebay jai rase laiskus kad susimoketu, veliau uzblokavo pardavimus ir galiausiai uzdare jo account. Ji siuo metu pinigeliu neturi susimoketi ir nebeturi priejimo prie account. Kas jos laukia anstolis, policija... patarkit mergaites kaip jai elgtis sioj situacijoj?
Atsakyti
QUOTE(bambukas @ 2014 02 08, 11:53)
Sveikos merginos reikia jusu patarimu pagalbos. Drauge pardavinejo ebay keleta daiktu ir buvo pasidariusi kad mokescius nuskaiciuotu automatiskai. Ebay to nepadare o ji nepamate ir zinoma pinigelius isleido. Ebay jai rase laiskus kad susimoketu, veliau uzblokavo pardavimus ir galiausiai uzdare jo account. Ji siuo metu pinigeliu neturi susimoketi ir nebeturi priejimo prie account.  Kas jos laukia anstolis, policija... patarkit mergaites kaip jai elgtis sioj situacijoj?

O tai nera galimybes i Paypal saskaita pervesti pinigus ir taip susimoketi g.gif
Atsakyti