Sveiki,dar turiu vien klausimeli,ar galima kazkaip pataisyti nusiusta saskaita,nes pardaviau preke,o pasirodo pirkejas yra USA,tai man reikia kad pirkejas dar damoketu,bet as jau invoica nusiuntus,ar ji galima dar kazkaip pataisyt ?
Na as vakar bandziau pirma preke idet parduot.
Nezinau,prasiknisau visa vakara ir man nepavyko
Kas blogiausia, as net nezinau ko klausti, nes man neaisku niekas perskaiciau visa sena tema, pasidare tik dar neaiskiau.
Vakar tiesa sakant ir vos neverkiau ir sirdi buvo pradeje pykinti nuo to ebay
Zodziu, as uzsiregistravusi ebay.de, bet kadangi taip padariau grynai per durnuma, tai neinu ten, nes vokiskai nemoku nei zodzio. Einu i com prisijungiu, kainas man rodo doleriais ir rodo tas prekes kurios man siuncia i LT.
Zodziu dejau viena preke, iki to momento kur klausimas kaip siusiu. Pasirinkau ten pasta ivedziau kaina siuntimo. Pasirinkau ir international siuntima. Kai pasitikrinimui paspaudziau paziureti, tai man parode, po skelbimu kad as siunciu tik USA, o location mano zinoma Lietuva. Tada pradejau taisyti ta skelbima, vien zo kazka ten vis bandziau padaryti ir ebay mane pradejo nukreipineti i ebay.de puslapi, o ten suvesti banko savo saskaitos nr. Negana to, suvedus man mete vokiskai, kad saskaita neteinga.
Nenoriu pasiduot, noriu ismokt, bet ka ma daryti. Gal regitruotis is naujo com puslapyje su kitu tik emeil, zodziu beda juoda, nezinau ka daryti
Kas blogiausia, as net nezinau ko klausti, nes man neaisku niekas perskaiciau visa sena tema, pasidare tik dar neaiskiau.
Zodziu, as uzsiregistravusi ebay.de, bet kadangi taip padariau grynai per durnuma, tai neinu ten, nes vokiskai nemoku nei zodzio. Einu i com prisijungiu, kainas man rodo doleriais ir rodo tas prekes kurios man siuncia i LT.
Zodziu dejau viena preke, iki to momento kur klausimas kaip siusiu. Pasirinkau ten pasta ivedziau kaina siuntimo. Pasirinkau ir international siuntima. Kai pasitikrinimui paspaudziau paziureti, tai man parode, po skelbimu kad as siunciu tik USA, o location mano zinoma Lietuva. Tada pradejau taisyti ta skelbima, vien zo kazka ten vis bandziau padaryti ir ebay mane pradejo nukreipineti i ebay.de puslapi, o ten suvesti banko savo saskaitos nr. Negana to, suvedus man mete vokiskai, kad saskaita neteinga.
Nenoriu pasiduot, noriu ismokt, bet ka ma daryti. Gal regitruotis is naujo com puslapyje su kitu tik emeil, zodziu beda juoda, nezinau ka daryti
QUOTE(Morkevic @ 2014 01 21, 13:19)
Na as vakar bandziau pirma preke idet parduot.
tai jus registruokites ne ebay.com , o ebay.co.uk , nes ebay.com,tai ten amerikietiskas, o EBAY.Co.UK tai europietiskas )
QUOTE(ligituka @ 2014 01 22, 20:39)
tai jus registruokites ne ebay.com , o ebay.co.uk , nes ebay.com,tai ten amerikietiskas, o EBAY.Co.UK tai europietiskas )
ar reikia ten reigstruotis is naujo su nauju vartotoju? As prisijungiu su tuo paciu. Bandziau ideti preke, viskas sekesi, bet paskui parase - galiu siusti tarptautiniu pavedimu, kai turesiu 10 teigiamu atsliepimu is savo pirkeju. Kaip man juos gaut, jei as gyvenu ne Anglijoj, o tarptautiniu neleidzia
Siandienai man gana vel prasedejau visa vakara prie kompo besinervuodama Nu, nugalesiu as ta ebay vistiek kazkaip jei kitiems iseina, kodel man turi neiseit
Rytoj meginsiu susikurti nauja vartotoja ebay.co.uk. Kaip suprantu, reikes kito emeil adreso, bet prie tos pacios paypal saskaitos ir to pacio adreso prijungt as galesiu ta nauja vartotoja
Pilnatis ne kitaip Pardaviau beveik pries pusantros savaites daikta pirkejui, su 0 feedback. Nusiunciau viena saskaita, nemoka, antra saskaita su prierasu Ar viskas gerai, nemoka, gerai, galvoju, atidarysiu byla. Atidariau byla, bet tuo paciu is naujo idejau preke, nes tris dienas dar laukt kol pirkejas atsakys kazka I byla kai yra besidominciu, manau, nesamone. Taip nutiko, kad vienas pirkejas nupirko uzsiprasydamas Buy it now kainos. Siryt issiunciau ir atsibudo mano pirmasis pirkejas O as jau byla jam uzdariau, ir pasiunciau uzklausima, kad grazintu mokescius, I kuri jam reikejo paspaust kad sutinka arba ir toliau tylet. Gaunu prasyma atsiust saskaita, parasiau, kad ja siunciau du kartus, kad nemokejo, nekalbejo ir pan., kad preke pardaviau kitam ir jau issiunciau net. Tada gaunu jo mokejima Padariau refund, o tada sulaukiu, kad mano prasymas, kad grazintu mokescius ebejus atmestas is pirkejo puses Ka daryt toliau nebezinau... Punkto Cancel translation neberodo, tai uz svarko pardavima gaunasi sumokejau du kartus Pasiguodziau
Gal kuri susidūrėt su tokia problema - į ebay paiešką suvedu savo prekės pavadinimą, tokios neranda. Savo skelbimą randu tik per Google paiešką
QUOTE(Camile @ 2014 01 25, 23:45)
Gal kuri susidūrėt su tokia problema - į ebay paiešką suvedu savo prekės pavadinimą, tokios neranda. Savo skelbimą randu tik per Google paiešką
mano irgi paieskose sunkiai randamos, bet klientai kazkaip randa
QUOTE(Aristokratė @ 2014 01 26, 11:59)
mano irgi paieskose sunkiai randamos, bet klientai kazkaip randa
Ačiū Viliuosi, kad ir mano susiras
merginos turiu beda, nupirkau toki minksta zaisla vaikui uz 0.99 p. ir nesusitariu su pardaveja, as ruosiuosi moketi per PayPAL man raso kad negaliu moketi nes nera itrauktos siuntimo islaidos, tada rasau paradavejei, kad itrauktu siuntimo islaidas i kita sali, ji aisku nieko nesupranta, nes jau po bidinimo preke yra, tai ji mana atidaro case, ka as turiu darytiu siuo atveju, prasau labai patarkite, Aciu
o kam bidinot, jeo nebuvo parasyta kad siuncia i kita sali...
yra du budai, arba tartis kad visgi siustu i kita sali, kad atsiustu invoica (kur ji gali irasyti nauja siuntimo mokesti).
arba atsiprasyti, kad paskubejote pirkti neatsiklausius, ir maloniai prasyti atsaukti sandori -nes tik ji gali tai padaryti...jus atsaukti sandorio negalite.
arba dar galite uzeiti i tarpininku tema, paprasyti ju tarpininkavimo adresa, ir siustis ta preke i ji. nes speju i ta pacia sali mokestis iskaiciuotas...
aisku jei tai ne kinija..ar kokia kita egzotine salis.
yra du budai, arba tartis kad visgi siustu i kita sali, kad atsiustu invoica (kur ji gali irasyti nauja siuntimo mokesti).
arba atsiprasyti, kad paskubejote pirkti neatsiklausius, ir maloniai prasyti atsaukti sandori -nes tik ji gali tai padaryti...jus atsaukti sandorio negalite.
arba dar galite uzeiti i tarpininku tema, paprasyti ju tarpininkavimo adresa, ir siustis ta preke i ji. nes speju i ta pacia sali mokestis iskaiciuotas...
aisku jei tai ne kinija..ar kokia kita egzotine salis.
Gal zinot ar kazkaip imanoma padaryti taip, kad skelbimas matytusi ne tik ebay.com, bet ir ebay.uk.com?
QUOTE(Camile @ 2014 01 28, 19:03)
Gal zinot ar kazkaip imanoma padaryti taip, kad skelbimas matytusi ne tik ebay.com, bet ir ebay.uk.com?
As ebay'juje skaiciau, jog jei idedi i ebay.com, tai turi matytis ir ebay.co.uk, bei kitose ebay'jaus salyse. Bet, kaip yra as nezinau .