Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(ninoo @ 2013 12 29, 15:07)
Del perkamiausiu prekiu, tai cia letorinis klausima. Kiekvienai prekei yra savo pirkejas. Aisku jei preke yra "megejui" tai patartina ilgesni aukciono laika pasirinkti. Beje paziurekit pardavimus panasiu prekiu ir ivertinkit ko galete tikietis.
Del skelbimu skaiciaus ir maximalios sumos uz kuria galite parduoti per 1 menesi (beje kalendorini) , priklauso nuo jusu feedbaku kiekio ir + ar - jie. Taip sakant, reputacijos. Vien tik perkant ir gaunant teigiamus, laabai geros reputacijos pardavimams nesulauksit tikrai. Dazniausiai po 1-3 men maximali suma ir kiekis pardavimu pasidydina 10 ar 100 kartu. Tad jei esat aktyvus narys- sulauksit bonu ir kitu paskatinimu is ebay.
Sekmes  4u.gif
Papildyta:

Taip tikrai buna, kad atgauna pinigus ir preke, o jums vien nuostoliai. Patarciau veikti tik per ebay sistema (bylos, susirasinejimas pagal ta byla) tada ebay atsizvelgia i pobudi situacijos. Blogiausiu atveju ebay pats atskaiciuos pirkejo sumoketa suma is jusu saskaitos, na, kaip sakant, blogiau nebus. Juokiu budu negrazinkit pinigus be iskeltos bylos, tada tai bus jusu gerumo gestas ir labdara o ne problemos sprendimas. Jusu situacijoje, kadangi turite tracking nr. situacija visai nebloga. Is bedos jus galesite post.lt prasyti sumoketi kompensacija uz prarasta daigta. Galite dabar jau post.lt puslapyje uzpildyti uzklausos forma, jie turi paaiskinti kur ieskoti tos siuntos. Jei vis gi nerasite pati, tai yra ju paslauga "siuntos paieska", tas kainuoja 20 lt, bet jei siunta prarasta jus atgausit dar ir draudima siuntos, kazkas apie 100 lt. Svarbu nepanikuokit ir nepasiduokit net jei siunta pagal jusu nurodyta laika jau turejo pasiekti adresata (sventes kaip nekaip). Ir jus neatsakot uz ju velavima, kadangi issiuntet skelbime nurodytu terminu, visa kita ne jusu galvos skausmas. Nebijokit bylu ir net neigiamu feedbaku, procentaliai tai nelabai veikia jusu reputacijaj, kazkur 1% sakyciau, na bet ir be bonu galima apseiti smile.gif

aciu labai Jums 4u.gif
taip kolkas esu tik megeja pardaveja, o feedbakas kolkas teikiamas del pirkimu, na o siuo metu parduodu tik vaiku isaugtus batukus, kedukus smile.gif
Atsakyti
Laba diena
Norėčiau pabandyti pardavinėti ebay. Perskaičiau seną ir šią temą, bet nedaug aiškiau pasidarė doh.gif Tiksliau visai nebeaišku doh.gif
Na, bet mėginsiu. Bet net pay pal neturiu ir dar nežinau ten tos sistemos, bet išsikėliau sau tikslą viską išsiaiškinti biggrin.gif
Pirmiausia mane domina toks klausimas, per kokį ebay jūs prekiaujate? com, de ar co.uk ? Kuriame reikėtų man pradėti bandyti g.gif
Labai ačiū toms, kas man atsakys ax.gif
Atsakyti
as parduodu ebay.co.uk, svarbu tureti kreditine as savo neturiu tik nauduojuosi vyro, na o pacia procedura paskaitykite berods pacioje pradzioje rasoma yra 4u.gif co.uk nes moku tik anglu kalba juolab man arciau dusios nes esu gyvenusi uk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 01 02, 11:28)
Laba diena
Norėčiau pabandyti pardavinėti ebay. Perskaičiau seną ir šią temą, bet nedaug aiškiau pasidarė  doh.gif Tiksliau visai nebeaišku  doh.gif
Na, bet mėginsiu. Bet net pay pal neturiu ir dar nežinau ten tos sistemos, bet išsikėliau sau tikslą viską išsiaiškinti  biggrin.gif
Pirmiausia mane domina toks  klausimas, per kokį ebay jūs prekiaujate? com, de ar co.uk ? Kuriame reikėtų man pradėti bandyti  g.gif
Labai ačiū toms, kas man atsakys  ax.gif

aš čia irgi tokia pat naujokė..daug kas neaišku, daug info issisaugojus esu, bet manau patirtis atsiras tik ant savo kailio viska isbandzius....as tai nezinau kodel, bet com esu uzsiregistravus ir nezinau ar cia blogai ar gerai g.gif

ir tik viena daikta esu pardavus dar, na, dabar po svenciu vel bandysiu ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
Kreditine kortelę aš turiu. Tik dabar dar liko nuspręsti ar bandyti co.uk ar com ebay kažką įdėti. Tame com kaip suprantu pagrinde JAV rinka g.gif ? Siuntimas bus brangus, gal iš manęs nenorės pirkti niekas g.gif O co.uk gal anglai aplamai nenorės pirkti iš tokios šalies kaip LT g.gif
Gal mano pamąstymai kažkam ir juokingi, bet tiesiog pradžioj kyla tokių visokių minčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 01 03, 12:13)
Laba diena,
Kreditine kortelę aš turiu. Tik dabar dar liko nuspręsti ar bandyti co.uk ar com ebay kažką įdėti. Tame com kaip suprantu pagrinde JAV rinka  g.gif ? Siuntimas bus brangus, gal iš manęs nenorės pirkti niekas  g.gif O co.uk gal anglai aplamai nenorės pirkti iš tokios šalies kaip LT  g.gif
Gal mano pamąstymai kažkam ir juokingi, bet tiesiog pradžioj kyla tokių visokių minčių  biggrin.gif

as uzsidejus ebay.co.uk, bet paskyroje kur siuntimas uzsidejus worldwide, tai pries 4metus kai mazojo laukiauisi esu pardavus viso tris daiktus ir tuo metu kazkaip sakyciau pirkimas geresnis buvo, symet dedu mazojo geresnios kokybes batukus tarkim Clarksiukus tai niekas net neziuri,m nezinau kur cia suo pakastas, gal neturiu verslininkes gysleles, sunku ka pasakyti, cia SM bandziau klausti kokia pasiula galima ir ka galima parduoti tai zinot kas merginos ivalde svao stiliu nelabai nori ir atvirautis, taigi manau cia sekmes dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 01 03, 11:13)
Laba diena,
Kreditine kortelę aš turiu. Tik dabar dar liko nuspręsti ar bandyti co.uk ar com ebay kažką įdėti. Tame com kaip suprantu pagrinde JAV rinka  g.gif ? Siuntimas bus brangus, gal iš manęs nenorės pirkti niekas  g.gif O co.uk gal anglai aplamai nenorės pirkti iš tokios šalies kaip LT  g.gif
Gal mano pamąstymai kažkam ir juokingi, bet tiesiog pradžioj kyla tokių visokių minčių  biggrin.gif

As esu .com , pas mane perka is viso pasaulio, siaip nemazai buvo is Europos, Azijos, Kanados, net nelabai prisimenu ar buvo is Amerikos. Dar galvoju uzsiregistruoti co.uk, gal dar .de, rinkai praplesti smile.gif .

QUOTE(georgiana @ 2014 01 03, 13:34)
as uzsidejus ebay.co.uk, bet paskyroje kur siuntimas uzsidejus worldwide, tai pries 4metus kai mazojo laukiauisi esu pardavus viso tris daiktus ir tuo metu kazkaip sakyciau pirkimas geresnis buvo, symet dedu mazojo geresnios kokybes batukus tarkim Clarksiukus tai niekas net neziuri,m nezinau kur cia suo pakastas, gal neturiu verslininkes gysleles, sunku ka pasakyti, cia SM bandziau klausti kokia pasiula galima ir ka galima parduoti tai zinot kas merginos ivalde svao stiliu nelabai nori ir atvirautis, taigi manau cia sekmes dalykas g.gif

Pas mane kitokios paskirties prekes, bet gruodi nieko nepardaviau, kas labai keista, nes Kaledinis laikotarpis buvo ir prekiu nemazai prikelus esu. Kai turejau maziau prekiu daugiau pirkimu buvo biggrin.gif . Siaip paieskoje as savo prekiu sunkiai surandu, pasimeta tarp kinietisku prekiu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 04 sausio 2014 - 21:32
smile.gif+2013 12 27, 22:13-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 12 27, 22:13)
Panos, gal patarsit la daryti? Situacija tokia: pardaviau preke auciono metu. Pirkejas apmokejo ir gruodzio 17d.issiunciau registruotu pastu su track nr I uk. Pitmadieni gavau zinut3 is pirkejo , kad prekes negavo, paprasiau kantrybes, siandien vel raso , si karta praso grazinti lt ir sako kad neina sekti paketo. Ir is tiesu  nerodo jokios info apie siunta , einant per post.lt nurodyta nuoroda I uk sekimo sistema nieko nerodo, taip pat ir royal mail nieko nerodo. As galvoju ar tik pirkejas nepasinaudojo sia sistemos spraga ir nori gauti ne tik preke dykai bet ir pinigus susigrazinti.
Gal patarsit ka daryti?

As pirkejau rasyciau, kad pinigai bus grazinti tik tada, kai pastas isnagrines mano skunda ir pranes ar siuntinys yra iteiktas, ar ne ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 12 27, 22:13-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 12 27, 22:13)
Panos, gal patarsit la daryti? Situacija tokia: pardaviau preke auciono metu. Pirkejas apmokejo ir gruodzio 17d.issiunciau registruotu pastu su track nr I uk. Pitmadieni gavau zinut3 is pirkejo , kad prekes negavo, paprasiau kantrybes, siandien vel raso , si karta praso grazinti lt ir sako kad neina sekti paketo. Ir is tiesu  nerodo jokios info apie siunta , einant per post.lt nurodyta nuoroda I uk sekimo sistema nieko nerodo, taip pat ir royal mail nieko nerodo. As galvoju ar tik pirkejas nepasinaudojo sia sistemos spraga ir nori gauti ne tik preke dykai bet ir pinigus susigrazinti.
Gal patarsit ka daryti?

man taip su 2 siuntom, bet viena rodo, kitos ne.
Man dar dave sita puslapi patikrinimui:
http://www.trackiton.../?service=track
viena rodo, kad jau iteikta gavejui, o kita raso tik Heatraw oro uoste gauta 12.27 ir viskas.Ir dabar ziuriu, kad jus siunta issiuntete ta pacia diena kaip ir as, ir man jos irgi nerodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 05 sausio 2014 - 00:38
nesuprantu kaip ebay skaiciuoja mokescius , si menesi pardaviau uz 16 svaru, o saskaita atejo 11 svaru? kodel taip?..............
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2014 01 06, 14:11)
nesuprantu kaip ebay skaiciuoja mokescius , si menesi pardaviau uz 16 svaru, o saskaita atejo 11 svaru? kodel taip?..............

Gal kelis kartus relistinot preke, dejot daugiau foto nei leidzia, keitet aukciono laika, kazkokias kitas funkcijas naudojot ir uz ta nuskaiciavo? Jei mokama buvo, tai ir priskaiciavo. Ebay savo profilyje paziurekit invoice - parodys kiek uz ka konkreciai nueme.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 05, 00:28)
man taip su 2 siuntom, bet viena rodo, kitos ne.
Man dar dave sita puslapi patikrinimui:
http://www.trackiton.../?service=track
viena rodo, kad jau iteikta gavejui, o kita raso tik Heatraw oro uoste gauta 12.27 ir viskas.Ir dabar ziuriu, kad jus siunta issiuntete ta pacia diena kaip ir as, ir man jos irgi nerodo g.gif

Man irgi tas su dvejom siuntom,viena issiusta lapkricio 21,kita gruodzio 30,tai uz lapkriti pinigus grazinau, o uz sita kur gruodzio,tai dar nea....Bet kazkokia nesamone,kad siusdavau neregistruotu,tai per 5 metus,tik vienas siutninys nenukialiavo,o dabar kai pradejau registruotu,tai kokios nesmagios problemos kyla g.gif

As del tos lakricio 11 dienos uzpildziau pasto puslapyje-siuntinio paieska,o jeigu man pastas parasys,kad siuntinukas atsiimtas,ar as galesiu kazkaip tuos pinigus susigrazint,ir kur rasyti reiktu,i paypala?
Atsakyti