Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(LOCKETS @ 2013 12 15, 20:32)
labukas,
as norejau paklausti del neapmoketos prekes.
zodziu nusipirko viena moteriske viena daikta, bet uz ji nesumokejo nei ta pacia diena, nei po keliu dienu nusiuntus invoice. kaip suprantu moketi net nezada.
tai as atidariau 'case'. kaip suprantu jei neatsakys - tai as galesiu uzdaryti ta 'case' ir relistint preke?
ar dar kazkas kitaip bus? ir turbut final value fee grazins i paypal (nes as moku paprastai anksciau nei gaunu invoice).

aciu atsakiusioms 4u.gif

P.S. o mokesciai tikrai nemazi ebay, o dar ir paypal pasiima savo dali...  doh.gif

jeigu nesumokės, tai grazins visus mokesciu ir galesit vel relistinti, bet as asmeniskai vengiu tokiu bylu, nes su tokiu pirkeju daznai problemu kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 12 15, 21:10)
jeigu nesumokės, tai grazins visus mokesciu ir galesit vel relistinti, bet as asmeniskai vengiu tokiu bylu, nes su tokiu pirkeju daznai problemu kyla doh.gif

o kokios problemos gali kilti?
man tai keista, juk jei persigalvojo, tai man rodos galima tranzakcija atsaukti, jei pardavejas sutinka.
o cia ni privieta, ni otvieta.
ir pas ja 100% buvo iki siol, nerimtai pasielge ir tiek.
o as tai tik noriu pabaigti sita reikala ir viskas.
smile.gif
dar asklu neutralu atsiliepima palikciau ax.gif
Atsakyti
O koks yra dienų terminas per kiek turi susimokėt (pirkėjas)?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 12 16, 13:00)

na cia jau nuo paradvejo priklauso.
bet pvz kai as perku tai iskart ir sumoku - niekada net kitos dienos nelaukiu biggrin.gif
o savaite but nemokejus - man atrodo pakankamai ilgas laikas... tuo labiau, kad kitu prekiu nebidina, nes ju tiesiog nera biggrin.gif
Atsakyti
Supratau. Na aš pat irgi stengiuos kuo greičiau susimokėt. O kur matosi kiek pardavėjas duoda laiko?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 12 16, 13:33)
Supratau. Na aš pat irgi stengiuos kuo greičiau susimokėt. O kur matosi kiek pardavėjas duoda laiko?

ne visi raso apie susimokejimo laika is tikruju. kai kurie raso aprasyme paciame, kad pvz payment within 2 days 4u.gif
manau, kad atsius invoice jei jau atrodys per ilgai.

bet as nei pati megstu delstti, nei kai man delsia apmoketi blush2.gif
bet cia uk kai kuriems zmonems su atsakomybe kitaip turbut doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 12 16, 00:16)
o kokios problemos gali kilti?
man tai keista, juk jei persigalvojo, tai man rodos galima tranzakcija atsaukti, jei pardavejas sutinka.
o cia ni privieta, ni otvieta.
ir pas ja 100% buvo iki siol, nerimtai pasielge ir tiek.
o as tai tik noriu pabaigti sita reikala ir viskas.
smile.gif
dar asklu neutralu atsiliepima palikciau ax.gif

paskutiniu metu labai daug tokiu nemokių, neseniai vieną prekę tik penktas pirkėjas apmokėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 12 16, 14:21)
paskutiniu metu labai daug tokiu nemokių, neseniai vieną prekę tik penktas pirkėjas apmokėjo doh.gif

as is vis nesuprantu, kam pirkti preke jei neturi pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 12 15, 22:10)

O kodel vengt? Ka tas pirkejas padarys, jei jis nemoka uz preke ir nebendrauja? Taigi pardavejui nuo to nieko blogo - atgauni mokescius, ebay turi irasa apie nemoku pirkeja ir tiek, jokiu nuostoliu.

QUOTE(Sense @ 2013 12 16, 14:00)

Jei skelbime nenurodyta, tai grazu susimoket per 3 drbo dienas. Nors ebay lyg iki 7 dienu duoda. Bet as po kokiu 3 dienu parasau laiskeli, paklausiu ar viskas ok ir pan, o jei neatraso dar per pora, keliu byla.

QUOTE(Aristokratė @ 2013 12 16, 16:13)
as is vis nesuprantu, kam pirkti preke jei neturi pinigu  biggrin.gif

Tai vieni turbut persigalvoja (pvz randa kitur), kiti gal ne nesupranta ka daro (pvz naujokai) ir negalvoja, kad privalo apmoket ar pan ar tiesiog nemoka elgtis. Na plius visokios psichologines problemos kai pirkt reikia bile kad pirkt...

Manau, kad galbut ir kokiu anketu-robotu pasitaiko, ypac tie, kur tik prisiregistruoja, visko prisiperka ir issiregistruoja... Na kaip ir kokiam SM'e juk pasitaiko robotuku temu sukurtu...
Atsakyti
Taip, visaip būna..
Aš gaudžiau aukcionus, pramiegodavau geras kainas. Lyg ir sekdavau, bet va vieną pamiršau, kad buvau pastačius. Na gerai galvoju, eisiu vėliau miegot, šįkart nepramiegosiu. Na ir laimėjau. O ryte žiūriu gavau naują laišką, kad laimėjau ir kitą aukcioną,apie kurį buvau užmiršus, teko susimokėt už dvi panašias prekes.
Atsakyti
gal kuri man patarsit, pradejau paradvineti ebay.co.uk , pardaviau dvi prekes,is kuriu viena jau su sekimo numeriu nukeliavo iki gavejo ir gavau teigiama atsiliepima, bet paypalas man neleidiza disponuoti gautais pinigais, raso ,kad jei per 21d.pirkejas nepareiks jokiu pretenziju,tada gausiu pinigus doh.gif ,ka sioje vietoje daryti?anksciau taip nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 16, 20:54)
O kodel vengt? Ka tas pirkejas padarys, jei jis nemoka uz preke ir nebendrauja? Taigi pardavejui nuo to nieko blogo - atgauni mokescius, ebay turi irasa apie nemoku pirkeja ir tiek, jokiu nuostoliu.

Tik pirkėjas gali neigiama palikt
Atsakyti