Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(Aristokratė @ 2013 11 29, 13:05)
Tikrai nekeistai  lotuliukas.gif , jei nededi varneliu ant mokamu paslaugu, tai ir nemokamai idedi, relist'as irgi nemokamas, jei baigesi 30 d. terminas, is naujo automatiskai nemokamai atnaujina  biggrin.gif . Invoice as tik matau 10 proc. nuo prekes kainos ir 10 proc. nuo siuntimo biggrin.gif , as negaunu invoice uz daiktu ikelimus biggrin.gif .
drinks_cheers.gif

o jus irgi ebay.com pardavinejate?
As specialiai pasiziurejau su tais mokesciais, tai pas mane uz viska pinigelius nuskaiciuoja. Relist kai darau tai tai irgi mokestis eina. Jokiu papildomu paslaugu neuzsakineju. Pas mane ebay.co.uk gal cia tik ebay.com toks geras ir leidzia nemokamai idet skelbimu.
Atsakyti
labas rytas mamkos,
prasau paprotinkit mane, kur sekti siunta, issiusciau per post, gavau koduka, o ju www puslapyje mane nukreipia i global tracking arkazkas pan,o ten jokios info apie mano issiusta siuntini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 12 14, 07:54)
As specialiai pasiziurejau su tais mokesciais, tai pas mane uz viska pinigelius nuskaiciuoja. Relist kai darau tai tai irgi mokestis eina. Jokiu papildomu paslaugu neuzsakineju. Pas mane ebay.co.uk gal cia tik ebay.com toks geras ir leidzia nemokamai idet skelbimu.

jo pas mane irgi nuo kiekvieno idėto sklebimo po 0,10ct nubraukia, nors anksciau nieko nemokedavau uz idejimą
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 12 14, 12:25)
jo pas mane irgi nuo kiekvieno idėto sklebimo po 0,10ct nubraukia, nors anksciau nieko nemokedavau uz idejimą

pas mane po visa svara nuskaiciuoja uz kiekviena skelbima doh.gif plesia e-bay be proto su tais mokesciais doh.gif Si menesi nei vieno daigto nepardaviau verysad.gif , tik relistinu vis doh.gif o mokesciai po svara vis kapsi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 14 gruodžio 2013 - 13:46
QUOTE(Vikadi @ 2013 12 14, 07:54)

As rasiau apie ebay.com
Papildyta:
smile.gif+2013 12 14, 08:58-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 12 14, 08:58)
labas rytas mamkos,
prasau paprotinkit mane, kur sekti siunta, issiusciau per post, gavau koduka, o ju www puslapyje mane nukreipia i global tracking arkazkas pan,o ten jokios info apie mano issiusta siuntini doh.gif

i kokia sali siuntet? Reikia ziuret tos salies pasto tinklalapyje, bet ir ten turi laiko praeiti, kad matytumet informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 12 14, 18:47)
As rasiau apie ebay.com
Papildyta:
i kokia sali siuntet? Reikia ziuret tos salies pasto tinklalapyje, bet ir ten turi laiko praeiti, kad matytumet informacija  smile.gif

I uk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 12 14, 13:44)
pas mane po visa svara nuskaiciuoja uz kiekviena skelbima  doh.gif plesia e-bay be proto su tais mokesciais  doh.gif Si menesi nei vieno daigto nepardaviau  verysad.gif , tik relistinu vis  doh.gif o mokesciai po svara vis kapsi  doh.gif verysad.gif

Oho kaip daug blink.gif O gal Jus dedat tam tikrose srityse, kur brangesnės, nes pvz moteriskuose rubuose visad dedavau nemokamai, bet tapau Power Seller ir dabar nuskaiciuoja:( ir visumoj pardavus visai nemazai susidaro
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 12 14, 20:34)
bet tapau Power Seller

o ka tai reiškia? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 12 14, 17:52-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 12 14, 17:52)

Royal Post paziurekit:
http://www.royalmail.com/track-trace
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 12 14, 20:34)
Oho kaip daug blink.gif O gal Jus dedat tam tikrose srityse, kur brangesnės, nes pvz moteriskuose rubuose visad dedavau nemokamai, bet tapau Power Seller ir dabar nuskaiciuoja:( ir visumoj  pardavus visai nemazai susidaro

Nu kad ne, tiesiog tie mokesciai nuo kainos priklauso kaip as suprantu. Pas mane prekes po 35svarus, dedu per aukcionus, tai ir mokesciai 1svaras uz viena skelbima
Va kaip cia pagal lenteles:
http://sellercentre....bay-fees?cat=33

Nu tikrai baisiai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 14, 21:28)
o ka tai reiškia? blush2.gif

kaip daugiau parduodantis gal g.gif biggrin.gif nors nedaug parduodu, bet juo but nenoriu, bet jei esi Uk power seller gali susigrazinti įdėjimo mokesčius, bet man tai neaktualu
Papildyta:
QUOTE(Vikadi @ 2013 12 15, 13:38)
Nu kad ne, tiesiog tie mokesciai nuo kainos priklauso kaip as suprantu. Pas mane prekes po 35svarus, dedu per aukcionus, tai ir mokesciai 1svaras uz viena skelbima
Va kaip cia pagal lenteles:
http://sellercentre....bay-fees?cat=33

Nu tikrai baisiai daug  doh.gif

Jums nuo kainos kyla įdėjimo mokestis. As tai praktiskai viską dedu po 0,99, bet vistiek mano to 0,10 ct gaila. Mėnesio gale visai nemaza suma susidaro:(
Atsakyti
labukas,
as norejau paklausti del neapmoketos prekes.
zodziu nusipirko viena moteriske viena daikta, bet uz ji nesumokejo nei ta pacia diena, nei po keliu dienu nusiuntus invoice. kaip suprantu moketi net nezada.
tai as atidariau 'case'. kaip suprantu jei neatsakys - tai as galesiu uzdaryti ta 'case' ir relistint preke?
ar dar kazkas kitaip bus? ir turbut final value fee grazins i paypal (nes as moku paprastai anksciau nei gaunu invoice).

aciu atsakiusioms 4u.gif

P.S. o mokesciai tikrai nemazi ebay, o dar ir paypal pasiima savo dali... doh.gif
Atsakyti