Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 28, 12:38)

Spiglys, matau-pirma atsakė...gal po to dar ir paskaičiuoja, aš -inoma labai atsargiai čia savo trigrašį kišu blush2.gif

Aš dėl tų dienų dabar neatsimenu. Bet galima mokėt arba iškart, arba vėliau. Aš mokėdavau 1 kart per mėnesį
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2013 11 28, 13:36)
Keistai čia parašėt.  Pas jus matyt nėra nustatytas apmokėjimas iškart tik įkėlus į pardavimą prekę. Tačiau tai nereiškia , kad išvis nemokat

Nebutinai wink.gif As irgi nemoku uz ikelima skelbimo, o ir uz 'buy it now' pridejima nemoku. Bet as ebay.com - ten per menesi duoda gal 50 listingu nemokamai, net nezinau akcija ar ne, bet ir 'buy it now' nemokamai pridet leido. O dabar ka darau 'relist', tai taip ir like. Isvis, jei reikia uz skelbimo ikelima moket, tai pries patvirtinant skelbima matosi suma - jei ten $0.00, tai reiskia nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 28, 18:25)
Isvis, jei reikia uz skelbimo ikelima moket, tai pries patvirtinant skelbima matosi suma - jei ten $0.00, tai reiskia nemokamai.[/b]

aš tą irgi jau pastebėjau, todėl ir koreguoju skelbimą tol, kol nemokamai nebūna, kaip minėjau-parašiau-terminą 10dienų-žiūriu 0,25 lyg mokėt, pakeičiau į 7d.-tapo 0,00 beje, aš irgi ebay.com prisiregistravus ax.gif
Atsakyti
Ačiū kokie mokesčiai jau aisku smile.gif , be klausimu dar yra...kokia kaina siuntimui raso? Aš prisiregistravusi eBay.uk ar kažkuo geriau parduoti per eBay.com, kokiu valstybių vengti ir nesiusti?
Sekmės pardavime 4u.gif
Atsakyti
panos, niekam neuzgrybavo ebay.co.uk?? bandau prisijungti bet rodo ,kad slaptazodis blogas, nurodant el; pasta ,kuriuo issiusti nauja, raso,kad nera tokio vartotojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2013 11 28, 12:36)
Keistai čia parašėt.  Pas jus matyt nėra nustatytas apmokėjimas iškart tik įkėlus į pardavimą prekę. Tačiau tai nereiškia , kad išvis nemokat
Moka, tik ne iškart  po įkėlimo , o vėliau kai parduoda.  O jei neparduoda, tai gauna vėliau  už mėnesį saskaitą ir apmoka

Tikrai nekeistai lotuliukas.gif , jei nededi varneliu ant mokamu paslaugu, tai ir nemokamai idedi, relist'as irgi nemokamas, jei baigesi 30 d. terminas, is naujo automatiskai nemokamai atnaujina biggrin.gif . Invoice as tik matau 10 proc. nuo prekes kainos ir 10 proc. nuo siuntimo biggrin.gif , as negaunu invoice uz daiktu ikelimus biggrin.gif .

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 28, 17:25)
Nebutinai wink.gif As irgi nemoku uz ikelima skelbimo, o ir uz 'buy it now' pridejima nemoku. Bet as ebay.com - ten per menesi duoda gal 50 listingu nemokamai, net nezinau akcija ar ne, bet ir 'buy it now' nemokamai pridet leido. O dabar ka darau 'relist', tai taip ir like. Isvis, jei reikia uz skelbimo ikelima moket, tai pries patvirtinant skelbima matosi suma - jei ten $0.00, tai reiskia nemokamai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 29 lapkričio 2013 - 12:09
Sveiki,

Turiu kalusimeli apie Paypala.
Zodziu kliente is JAV savaite negavusi siuntinuko iskele man disputa Paypale, netrukus ji gavo ta siuntinuka, dabar niekaip neprisiprasau kad uzdarytu man ta disputa. Jau du kartus rasiau, nulis reakcijos. Siuntinys pristatytas jau Lapkricio 19d. Gal galit patart ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 11 30, 18:27)
Sveiki,

Turiu kalusimeli apie Paypala.
Zodziu kliente is JAV savaite negavusi siuntinuko iskele man disputa Paypale, netrukus ji gavo ta siuntinuka, dabar niekaip neprisiprasau kad uzdarytu man ta disputa. Jau du kartus rasiau, nulis reakcijos. Siuntinys pristatytas jau Lapkricio 19d. Gal galit patart ka daryti?

Tai arba laukit kol pats uzsidarys (jei pirkeja nieko nedarys iki duotos datos), arba kontaktuokit su paypal, t.y. parodykit, kad siuntinukas pristatytas.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 02, 03:05)
Tai arba laukit kol pats uzsidarys (jei pirkeja nieko nedarys iki duotos datos), arba kontaktuokit su paypal, t.y. parodykit, kad siuntinukas pristatytas.

Parasiau dar trecia laiska pirkejai, kol kas tyla. As nelabai suprantu kur ten rasyt paypalui. Atsakydama i disputa as ivedziau tracking numeri. O jis tikrai pats gali uzsidaryt, jei pirkeja neuzdarys? As tai kazkodel galvojau, kad praejus kazkuriam laikui Paypalas grazins pinigus pirkejui nesigilines kad preke pristatyta.
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 12 02, 11:01)
O jis tikrai pats gali uzsidaryt, jei pirkeja neuzdarys? As tai kazkodel galvojau, kad praejus kazkuriam laikui Paypalas grazins pinigus pirkejui nesigilines kad preke pristatyta.

Dispute'as galioja tik tam tikra laika, po to uzsidaro taip kaip yra (atsidarius dispute rasys iki kiek galioja), t.y. dispute'as skirtas pirkejo ir pardavejo susirasinejimui, bandymui issprest problema. Jei susitart neina, pirkejas gali perkelt dispute i claim ir tada jau tam tikra nustatyta laika paypal tures sprest kas teisus. Tokiu atveju paypal papraso pardavejo irodymo, kad pristatyta preke, tai duodat tracking nr ir viskas - paypal mato, kad pirkejas gavo preke ir claim uzdaromas. Jei tracking nr nera arba nerodo pristatymo, tai laimi pirkejas.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 03, 00:03)
Dispute'as galioja tik tam tikra laika, po to uzsidaro taip kaip yra (atsidarius dispute rasys iki kiek galioja), t.y. dispute'as skirtas pirkejo ir pardavejo susirasinejimui, bandymui issprest problema. Jei susitart neina, pirkejas gali perkelt dispute i claim ir tada jau tam tikra nustatyta laika paypal tures sprest kas teisus. Tokiu atveju paypal papraso pardavejo irodymo, kad pristatyta preke, tai duodat tracking nr ir viskas - paypal mato, kad pirkejas gavo preke ir claim uzdaromas. Jei tracking nr nera arba nerodo pristatymo, tai laimi pirkejas.

Didelis dekui uz isaiskinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://oldnavy.gap.c...p;pid=649113012
parduodu pirktą vyrišką puspaltį, dydis xxl, savo brangiajam nepataikiau su dydžiu,per didelis:) sudėtis:60% poliesteras, 40% vilna, šiaip labai mielas ir minkštas.....Kain su parsiuntimu gavosi 230Lt, atsiųsčiau iš Klaipėdos į kitą miestą už savo pinigus,gaila laikyti tokį gerą daiktąrašyti į až 4u.gif
Atsakyti