QUOTE(spiglys @ 2013 11 01, 19:25)
RusijaTik nežinau ar jie mato mūsų registracijos nr. PVZ Australija nerodo
pagaliau, pristatyta siunta gavėjui, viską galiu stebėti :super
QUOTE(cikada7 @ 2013 11 04, 05:06)
Is savo ilgos patirties ebay tikrai nesiulyciau siusti i Rusija. Nebent norite tureti galvos skausma.
Pirkejui reikia palikti feedback'a, galima iskart, galima kai gaus preke, nes ar netiks/nepatiks, visko buna. As palieku, kai jau man palieka arba matau, kad buvo delivered ir kelios dienos nieko neraso, tai tada galvoju, kad viskas ok.
nervavausi tikrai, nes prekė už 130dol., bet į Piterį nukeliavo gan greit, o adresatas gavo per 3savaites...matau, kad prekė pristatyta, bet ji nieko nerašo, nepalieka atsiliepimo...čia viskas ok skaitos? :hm
QUOTE(naitas @ 2013 11 04, 22:05)
gaila, kad susidūrėt su prastais Rusijos pašto darbuotojais. O man patiko su rusais dirbt. Tiesa, į Maskvą siunta eina lygiai mėnesį. Dvi savaitės normaliai - pašto reikalais, ir dvi savaitės konservuojasi muitinėje.
Tačiau siunčiant registruotą siuntą, tai bėdos nėra. Puikiausiai rodo trackingus Rusijos pašto saite.
man pasisekė-sakyčiau gan greit praėjo, laikas užsitesė dar ir dėl mūsų lapkričio išeiginių, kaip tik sutapo-išsiunčiau spalio 31d, ir kažkodėl dar 4 dienas pragulėjo
Прибыло в место врученияale iš mano tų 130dol, -mažai liko, nepamenu dabar kiek, bet lyg 112 paypal saskaitoj :hm , plius mokescius ebejus nusiskaiciavo is kreditines-35Lt....na aš dar nesuprantu už ką čia tiek, bet su laiku bus aišku......čia gal už visus skelbimus-kiek buvau įdėjus, nors ir neparsidavė :hm