Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

QUOTE(naitas @ 2013 11 04, 22:05)
gaila, kad susidūrėt su prastais Rusijos pašto darbuotojais. O man patiko su rusais dirbt. Tiesa, į Maskvą siunta eina lygiai mėnesį. Dvi savaitės normaliai - pašto reikalais, ir dvi savaitės konservuojasi muitinėje.
Tačiau siunčiant registruotą siuntą, tai bėdos nėra. Puikiausiai rodo trackingus Rusijos pašto saite.

mane Jūsų šis postas tik ir guodžia, nes jau 11d. praėjo nuo išsiuntimo, savaitė kaip išsiųsta iš Rodunios, nėra jokių įrašų apie mano siuntinį...

gavau iš ebejaus invoisą už tą savo parduotą prekę, ką man dabar daryti reikia? tie pinigai kaip suprantu sąskaitoje užkonservuoti, nes prekė dar negauta pirkėjo..
Atsakyti
ačiū, užskaitau 4u.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 10, 11:08)
mane Jūsų šis postas tik ir guodžia, nes jau 11d. praėjo nuo išsiuntimo, savaitė kaip išsiųsta iš Rodunios, nėra jokių įrašų apie mano siuntinį...

gavau iš ebejaus invoisą už tą savo parduotą prekę, ką man dabar daryti reikia? tie pinigai kaip suprantu sąskaitoje užkonservuoti, nes prekė dar negauta pirkėjo..

per LT paštą ir nieko nerodys. Eikit tikrinti per Pocta Rossii.

net nežinau.. ar tikrai tie pinigai užkonservuoti? Už ebay paslaugas reikia mokėti vieną kartą, kaip nustato - mėnesio pirmom dienom arba per vidurį. Tai manau, kad kai kūrėt savo ebay sąskaitą, tai nustatė, kad pervedimas būtų atliktas automatiškai. Jeigu gavot iš ebay emailą su mokesčiais, tai tame pačiame emaile turi būti nurodytos ir apytikslės datos, kada tuos mokesčius nuskaičiuos.
Atsakyti
Labas rytas, sakykite, o tą invoisą reikia kažkaip apmokėti, ar savaime nusiskaičiuoja? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 12, 08:53)
Labas rytas, sakykite, o tą invoisą reikia kažkaip apmokėti, ar savaime nusiskaičiuoja? blush2.gif

Nuskaiciuoja automatiskai, bet as anksciau pati apmokedavau per invoice'o link'a i PayPal'a, bet kai dabar nepavyksta prisijungti, tai lauksiu kol nuskaiciuos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2013 11 01, 19:25)
Rusija

Tik nežinau ar jie mato mūsų registracijos nr. PVZ Australija nerodo

pagaliau, pristatyta siunta gavėjui, viską galiu stebėti :super
QUOTE(cikada7 @ 2013 11 04, 05:06)
Is savo ilgos patirties ebay tikrai nesiulyciau siusti i Rusija. Nebent norite tureti galvos skausma.
Pirkejui reikia palikti feedback'a, galima iskart, galima kai gaus preke, nes ar netiks/nepatiks, visko buna. As palieku, kai jau man palieka arba matau, kad buvo delivered ir kelios dienos nieko neraso, tai tada galvoju, kad viskas ok.

nervavausi tikrai, nes prekė už 130dol., bet į Piterį nukeliavo gan greit, o adresatas gavo per 3savaites...matau, kad prekė pristatyta, bet ji nieko nerašo, nepalieka atsiliepimo...čia viskas ok skaitos? :hm

QUOTE(naitas @ 2013 11 04, 22:05)
gaila, kad susidūrėt su prastais Rusijos pašto darbuotojais. O man patiko su rusais dirbt. Tiesa, į Maskvą siunta eina lygiai mėnesį. Dvi savaitės normaliai - pašto reikalais, ir dvi savaitės konservuojasi muitinėje.
Tačiau siunčiant registruotą siuntą, tai bėdos nėra. Puikiausiai rodo trackingus Rusijos pašto saite.

man pasisekė-sakyčiau gan greit praėjo, laikas užsitesė dar ir dėl mūsų lapkričio išeiginių, kaip tik sutapo-išsiunčiau spalio 31d, ir kažkodėl dar 4 dienas pragulėjo Прибыло в место вручения

ale iš mano tų 130dol, -mažai liko, nepamenu dabar kiek, bet lyg 112 paypal saskaitoj :hm , plius mokescius ebejus nusiskaiciavo is kreditines-35Lt....na aš dar nesuprantu už ką čia tiek, bet su laiku bus aišku......čia gal už visus skelbimus-kiek buvau įdėjus, nors ir neparsidavė :hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 24 lapkričio 2013 - 11:27
QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 24, 13:22)
ale iš mano tų 130dol, -mažai liko, nepamenu dabar kiek, bet lyg 112 paypal saskaitoj g.gif , plius mokescius ebejus nusiskaiciavo is kreditines-35Lt....na aš dar nesuprantu už ką čia tiek, bet su laiku bus aišku......čia gal už visus skelbimus-kiek buvau įdėjus, nors ir neparsidavė g.gif

jeigu pardavėt už 130 dolerių, tai 13 dolerių pamėmė ebay už tai, kad pardavėt. Dar jeigu nurodėt siuntimo kainą, tai nuo jos nuskaičiavo 10 procentų. O paskui paypalas nuskaičiavo nuo visos tos sumos dar apie 3,5 procento.. nu va ir "biznis" biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras paneles smile.gif , bandžiau skaityti temas bet neužteko kantrybes.... Tai gal kuri nepatinges atsakyti ax.gif kokie mokesčiai Paypalui (bandžiau pas juos skaityti, nelabai ka supratau) na pvz: parduodu preke su siuntimu ( taip suprantu siuntimas įeina i ta pačia suma) už 50svaru kiek nuo šios sumos butu mokesčiu (eBay+PayPal)? kokiame eBay puslapyje geriau pardavinėti, kokiu šalių vengti o gal padaryti siuntimą tik UK?
Labai ačiū už bet kokia pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2013 11 26, 00:27)
Labas vakaras paneles smile.gif , bandžiau skaityti temas bet neužteko kantrybes.... Tai gal kuri nepatinges atsakyti ax.gif  kokie mokesčiai Paypalui (bandžiau pas juos skaityti, nelabai ka supratau)  na pvz: parduodu preke su siuntimu ( taip suprantu siuntimas įeina i ta pačia suma) už 50svaru kiek nuo šios sumos butu mokesčiu (eBay+PayPal)? kokiame eBay puslapyje geriau pardavinėti, kokiu šalių vengti o gal padaryti siuntimą tik UK?
Labai ačiū už bet kokia pagalba 4u.gif

Ebay nuskaiciuoja 10% nuo visos prekes kainos kartu su siuntimo kaina, yra mokestis uz prekes ikelima, jis skirtingas nuo sumos, ir ar aukcionas ar Buy it now. Paypalas 3.4%.
Jei esate privatus asmuo, labai aiskiai cia mokesciai surasyti:
http://sellercentre....bay-fees?cat=33

Atsakyti
As tai nemoku uz "Buy it now" daikto ikelima ax.gif . Nebent, kai parduodu i tuos procentus viska iskaiciuoja biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 28 lapkričio 2013 - 11:11
QUOTE(Aristokratė @ 2013 11 28, 12:09)
As tai nemoku uz "Buy it now" daikto ikelima ax.gif . Nebent, kai parduodu i tuos procentus viska iskaiciuoja  biggrin.gif .

O kaip cia taip? Ir as noreciau nemoketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 11 28, 11:09)
As tai nemoku uz "Buy it now" daikto ikelima ax.gif . Nebent, kai parduodu i tuos procentus viska iskaiciuoja  biggrin.gif .

Keistai čia parašėt. Pas jus matyt nėra nustatytas apmokėjimas iškart tik įkėlus į pardavimą prekę. Tačiau tai nereiškia , kad išvis nemokat

QUOTE(Vikadi @ 2013 11 28, 12:22)
O kaip cia taip? Ir as noreciau nemoketi  smile.gif

Moka, tik ne iškart po įkėlimo , o vėliau kai parduoda. O jei neparduoda, tai gauna vėliau už mėnesį saskaitą ir apmoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 28 lapkričio 2013 - 12:38
QUOTE(Aristokratė @ 2013 11 28, 12:09)

QUOTE(Vikadi @ 2013 11 28, 13:22)
O kaip cia taip? Ir as noreciau nemoketi  smile.gif

aš nors vieną kartą pardavus esu blush2.gif , bet pastebėjau-kai dabar vėl dėjau paradavimui-kad kai kuriais atvejais skaičiuojas, kai kuriais ne, pvz. nurodant terminą 10d. ima mokestį, kai parašai-7dienas, jau fee.....

Spiglys, matau-pirma atsakė...gal po to dar ir paskaičiuoja, aš -inoma labai atsargiai čia savo trigrašį kišu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 28 lapkričio 2013 - 12:42