Įkraunama...
Įkraunama...

Parduodame ebay patys

Ačiū Jums abiems už atsakymus, žinokit aš dar Jums ne kartą įkyrėsiu blush2.gif

bet jei tema yra-tai gal ir nieko tokio..galima klaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 01, 18:30)
Ačiū Jums abiems už atsakymus, žinokit aš dar Jums ne kartą įkyrėsiu blush2.gif

bet jei tema yra-tai gal ir nieko tokio..galima klaust blush2.gif

Ne i tema, bet siuntimo i Rusija tema nesusilaikiau..Su pastu pas juos tragedija ir yra juokelis, kad jei issiuntei seklas, gavejas jau gali gauti augala doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
reikia pagalbos... Kokie Ebay.co.uk. butu nustatymai, jei viename skelbime noriu sutalpinti viena produkta skirtingu spalvu ir dydziu, t.y. pirkejui leistu pasirinkti, pvz.: bliuzele geltona dydis S. arba bliuzele raudona dydis M.

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Is savo ilgos patirties ebay tikrai nesiulyciau siusti i Rusija. Nebent norite tureti galvos skausma. Juk jei negaus prekes, kazkur ji uzstrigs, tai nuo jusu paypal nuskaiciuos pinigus, o dar ir prekes nebeturesit. Kiek yra rase, kad batus po viena atskirai siuncia, kad nepavogtu doh.gif Geriausia butu siusti i EU ir i JAV.

Pirkejui reikia palikti feedback'a, galima iskart, galima kai gaus preke, nes ar netiks/nepatiks, visko buna. As palieku, kai jau man palieka arba matau, kad buvo delivered ir kelios dienos nieko neraso, tai tada galvoju, kad viskas ok. Buvo man ivykis, pirkau brangius batus, gavau, vakare apziurejau prie blankaus apsvietimo, pasirode viskas ok. Palikau gera feedback, o po kita diena ziuriu, kad skirias atspalvis batu doh.gif Vienas buvo matyt dezeje, o kitas vitrinoje. Rasau pardavejui, tai sako gi palikai gera feedbacka, nesutiko priimti nors tu ka. Apskundziau ebay ji ir nieko nelaimejau, buvo nuspresta jo naudai doh.gif Absurdas, bet nekada nezinosi kieno naudai bus nuspresta verysad.gif
O issiuntus preke reikia "add trucking number". Siaip tikrint turetu ne per post.lt. O per savo salies psl. Pvz. net jei man siuncia is LT siuntini, as tikrinu per USPS.com, ne per post.lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 04 lapkričio 2013 - 04:09
QUOTE(cikada7 @ 2013 11 04, 06:06)
Is savo ilgos patirties ebay tikrai nesiulyciau siusti i Rusija. Nebent norite tureti galvos skausma. Juk jei negaus prekes, kazkur ji uzstrigs, tai nuo jusu paypal nuskaiciuos pinigus, o dar ir prekes nebeturesit. Kiek yra rase, kad batus po viena atskirai siuncia, kad nepavogtu  doh.gif  Geriausia butu siusti i EU ir i JAV.

gaila, kad susidūrėt su prastais Rusijos pašto darbuotojais. O man patiko su rusais dirbt. Tiesa, į Maskvą siunta eina lygiai mėnesį. Dvi savaitės normaliai - pašto reikalais, ir dvi savaitės konservuojasi muitinėje.
Tačiau siunčiant registruotą siuntą, tai bėdos nėra. Puikiausiai rodo trackingus Rusijos pašto saite. Nu patys užsakovai supranta savos muitines ypatumus.

QUOTE(cikada7 @ 2013 11 04, 06:06)
Pirkejui reikia palikti feedback'a, galima iskart, galima kai gaus preke, nes ar netiks/nepatiks, visko buna. As palieku, kai jau man palieka arba matau, kad buvo delivered ir kelios dienos nieko neraso, tai tada galvoju, kad viskas ok. Buvo man ivykis, pirkau brangius batus, gavau, vakare apziurejau prie blankaus apsvietimo, pasirode viskas ok. Palikau gera feedback, o po kita diena ziuriu, kad skirias atspalvis batu  doh.gif  Vienas buvo matyt dezeje, o kitas vitrinoje. Rasau pardavejui, tai sako gi palikai gera feedbacka, nesutiko priimti nors tu ka. Apskundziau ebay ji ir nieko nelaimejau, buvo nuspresta jo naudai  doh.gif Absurdas, bet nekada nezinosi kieno naudai bus nuspresta  verysad.gif
O issiuntus preke reikia "add trucking number". Siaip tikrint turetu ne per post.lt. O per savo salies psl. Pvz. net jei man siuncia is LT siuntini, as tikrinu per USPS.com, ne per post.lt.

įdomu, prieš kiek metų čia taip Jums nutiko?
nes dabar, net ir palikus feedbacką, galima atgauti pinigus. Ebay grąžina. Nereikia su paypalu prasidėti, reikia iš karto per ebay case kelti. Ebay griežtai žiūri dabar, kad pirkėjas pasiektų savo G tašką biggrin.gif , todėl jeigu tik negavo prekės, tai iš karto grąžina pinigus, net jeigu FB paliktas.
O gavus ne tokią prekę, tai vėlgi, reikia grąžinti, įrodant. Ir tai padeda padaryti case.
Atsakyti
Geros naujienos - Lietuvos paštas laikinai netaikys matmenų ribojimo korespondencijai
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

http://www.post.lt/l...orespondencijai

Atsakyti
valio smile.gif o as jau rankuose turejau printus su jais sutarti sudaryneti smile.gif kolkas nepasirasiau, ziuresiu kas bus.
manau perziures jie tuos matmenis, taikys dar kazkokius tarpinius tarifus smile.gif -butu teisingai. vakar maciau vaikinas siuntes kazkoki suduka, na ale kaip vaikiska plastelino bonkute, ipakuota, suplojo ~10lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 11 05, 11:13)
valio smile.gif o as jau rankuose turejau printus su jais sutarti sudaryneti smile.gif kolkas nepasirasiau, ziuresiu kas bus.
manau perziures jie tuos matmenis, taikys dar kazkokius tarpinius tarifus smile.gif -butu teisingai. vakar maciau vaikinas siuntes kazkoki suduka, na ale kaip vaikiska plastelino bonkute, ipakuota, suplojo ~10lt.  blink.gif

Post24 butu suplojes 3,5 Lt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 11 05, 19:51)
Post24 butu suplojes 3,5 Lt  biggrin.gif .

o kaip su PVM sąsk faktūrom per tą Post24? išrašo?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 11 05, 19:44)
o kaip su PVM sąsk faktūrom per tą Post24? išrašo?

Taip s-f israso smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 11 06, 11:30)
Taip s-f israso  smile.gif .

džyzuz.. ot po žodį reikia traukti laugh.gif.. tai jeigu ten kioskas? kioskas? taip kaip išrašo? ar atsiunčia emailu?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 11 06, 10:21)
džyzuz.. ot po žodį reikia traukti laugh.gif.. tai jeigu ten kioskas? kioskas? taip kaip išrašo? ar atsiunčia emailu?

biggrin.gif
Siuntimo yra du variantai:
1. Einat su siuntiniais prie pastomatu ir apmokat vietoj (siuo atveju nezinau ar isduoda s-f. Kvitas yra isduodamas. Be to galimas atvejis, kad gali neveikti banko korteliu priemimas doh.gif . Grynais nepriima. As sito pirmo punkto nenaudoju, nes kai pirma kart norejau issiusti nemaza siunta ir neveikus banko kortelems, turejau atgal namo grizti su siunta doh.gif ).
Arba
2. Pries siusdama apmokat internetu, atsispausdinat adresa ir uzklijuojat ant siuntos, ir su siuntiniais vaziuojat prie pastomatu. Jusu post24.lt paskyroje Jums bus sugeneruota s-f.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 06 lapkričio 2013 - 12:26