Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

Aciu... Netycia su vaiko drabuziais i skalbykle pateko...
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 09 05, 21:13)
Dideja, bet to megztuko sezonas jau baigiasi, man tas inkaras tik su vasara asocijuojasi g.gif Ar jums kitaip?

As ta megztuka su inkaru uzsisakiau - rytoj ateis, tai ziuresiu kaip realybej jis man. Man irgi atrodo, kad su vasara asociacijos, bet vasara per karsta cia su juo butu (net vakarais), tai lieka ruduo/pavasaris. O pasku mane dar protingesnes paprotino, kad kol nesalta, tol tinkamas vaiksciot. Na ir prie juros gyvenu, tai galvoju nebus gal labai ne i tema. Bet LT, tai man rodos puikus pirkinys net jei tik busimai vasarai. 4u.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2013 09 05, 21:28)
Stikline acto i bliuda su veliu vandenuku. Idedat megztuka. Patampot kiek reikia, as ilgai nemirkiau. Tiesiog ikisau ir tampiau. Tada siek tiek nuspaudziau rankomis ir nusausinau ranksciu. Dziovinau horizontaliai ant rubu dziovykles patiesus stora ranksluosti po megztuku.

O kazin tiktu sitas budas ir vilnoniui (tam garsiajam gyvatiniui) salikeliui? g.gif Skubedama prigiriebiau ir ji su skalbiniais, tai dabar tikrai be vazido. Bet turbut jau viskas, nes ir to minkstumo neliko, ir dydis pasitrauke...
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 09 05, 21:13)
Dideja, bet to megztuko sezonas jau baigiasi, man tas inkaras tik su vasara asocijuojasi g.gif Ar jums kitaip?

Aireda, emiau ji kitai vasarai mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 09 06, 03:18)
1. As ta megztuka su inkaru uzsisakiau - rytoj ateis, tai ziuresiu kaip realybej jis man. Man irgi atrodo, kad su vasara asociacijos, bet vasara per karsta cia su juo butu (net vakarais), tai lieka ruduo/pavasaris. O pasku mane dar protingesnes paprotino, kad kol nesalta, tol tinkamas vaiksciot. Na ir prie juros gyvenu, tai galvoju nebus gal labai ne i tema.

2.  Bet LT, tai man rodos puikus pirkinys net jei tik busimai vasarai. 4u.gif

1. Pakomentuokit, prasom, kai gausit kaip jo dydis 4u.gif

2. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 06 rugsėjo 2013 - 06:03
QUOTE(Dideja @ 2013 09 06, 07:02)
1. Pakomentuokit, prasom, kai gausit kaip jo dydis 4u.gif

Mane ir tujint galima biggrin.gif Parasysiu kaip, bet man rodos jis toks pat kaip tas su drugeliu, o su drugeliu emiau dydziu mazesni nei siaip nesioju (emiau S, siaip M dydi nesioju), tai ir is inkariuko tokio paties tikimo tikiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 09 06, 07:55)
Mane ir tujint galima  biggrin.gif Parasysiu kaip, bet man rodos jis toks pat kaip tas su drugeliu, o su drugeliu emiau dydziu mazesni nei siaip nesioju (emiau S, siaip M dydi nesioju), tai ir is inkariuko tokio paties tikimo tikiuosiu.

As atsimenu, kad Tu pirkai drugeli dydziu mazesni... ax.gif
Bet maciau isparduotuvej viena nare su ~90 cm drugelio S dydi pardavinejo ir rase, kad noretusi didesnio...vienzo smile.gif
Pamatuok, prasom , kai gausi kiek cm per krutine 4u.gif
Jei laisvesnis butu , gal galima butu ant marskinuku nesiot smile.gif
Atsakyti
Mergaites, jums su Crew puslapio nustatymais niekas nepasikeite? Man jau antra sav. vis meta i LT kainas. nustatau i USA, tuomet ismeta i pradini psl. Vos tik einu i SALE... ir vel atsistato i Lt kainas... doh.gif ir taip pasaka be galo...
Antra savasite jau sitaip unsure.gif pradzioje nekreipiau dem, nes niekas ir nedomino. O dbr jau nebejuokinga... PC niekas neperinstaliuota, per ta pacia nuoroda atsidarineju. g.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jus galvojat ar verta si sijona su - 30% pirkti? g.gif
http://factory.jcrew...name=hthr-acorn

Vistiek brangus gaunasi, ypac zinant , kad pernai toki factory sijona esu pirkus uz nepilna 100 Lt ax.gif
Bet vargu ar pigins dar ji pries sezona g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 06 rugsėjo 2013 - 07:27
QUOTE(Dideja @ 2013 09 06, 07:25)
Vistiek brangus gaunasi, ypac zinant , kad pernai toki factory sijona esu pirkus uz nepilna 100 Lt ax.gif

As neperku. Man irgi labai reikia, bet lauksiu.

Lauryna, del kainu litais jcrew, tai taip.. Man viena psl rodo $ perverciu toliau, litais. Kartais redreshinus pasitaiso situacija kartais ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 06 rugsėjo 2013 - 07:46
QUOTE(lauryna50 @ 2013 09 06, 08:25)
Mergaites, jums su Crew puslapio nustatymais niekas nepasikeite? Man jau antra sav. vis meta i LT kainas. nustatau i USA, tuomet ismeta i pradini psl. Vos tik einu i SALE... ir vel atsistato i Lt kainas...  doh.gif  ir taip pasaka be galo...
Antra savasite jau sitaip  unsure.gif  pradzioje nekreipiau dem, nes niekas ir nedomino. O dbr jau nebejuokinga... PC niekas neperinstaliuota, per ta pacia nuoroda atsidarineju.  g.gif

Man taip užvakar buvo doh.gif žaidžiau belekiek laiko, visvien kainas LT rodė. O jau vakar ir šiandien vėl normaliai rodo.. nesuprasi jų..

Atsakyti
Sveiki,
gal kas jau yra gavę šiuos marskinius, kaip dydis jų, kokybė?

http://factory.jcrew...p;bmUID=k2Ghhpy
Atsakyti
Sveikutes, is Factory sortus koki dydi imti su 95cm g.gif J.Crew turiu 2, tai ir cia toki pati? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 09 06, 07:25)

As praeitais metais toki sijonuka ne is factory pirkau uz 79.99-30 %
Buvo spalvu ir uz 59.99 smile.gif
O factory, kiek pamenu, tikrai pigesni buvo rolleyes.gif
Gal verta laukt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 06 rugsėjo 2013 - 10:19