vilmabu, pas jus merino šis megztukas MERINO TIPPI SWEATER IN STRIPE MONARCH taip supratau? aš jo laukiu irgi dabar tik S dyd. bus gerai nes man s su laisvumu o xs tik tik
man tie drugeliai iš nerealiai atrodo visai nevaikiškai , kaip ir tos vištytės,šuniukai, prancūzės ir t.t
kiek jūsų krūtinė yra vilmabu, iš foto, jūs ten žiauriai coliukė esate
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 08 03, 10:13)
Mergaitės, kokio man dydžio blythe reiktų su 90 cm. krūtine ir plačiais pečiais? Trumpomis rankovėmis šilkinukes iš J.Crew perku 4 d., ilgomis rankovėmis vieną palaidinukę turiu 6 d., marškinėlių neturiu kad palyginti Beja, gal jau kuri turite taškuotą iš factory (nuotraukose identiškos su J.Crew)? Kaži kaip ji, kaip su dydžiais
Man su 90 cm ir neplaciais peciais Blythe uztenka 2 d, Tau tikriausiai 4 d, o gal ir 6 d
QUOTE(cap carap @ 2013 08 03, 10:52)
Factory intarsia Charley sweater in butterfly
Labai grazu
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 11:19)
dar pagirsiu sias kelnytes,butent sios spalvos,prie svesios blythes ir su janey flatsatrodo dailiai
seniai jums besirodziau,o tiek grozybiu prisipirkus reiks kada fotosesija padaryti
seniai jums besirodziau,o tiek grozybiu prisipirkus reiks kada fotosesija padaryti
na, man sios kelnes nepatinka, kaip treningines, ne mano stiliukas
Bet labai smalsu butu paziureti, kaip jos ant Taves atrodo
vilmabu, davai rodyk visas savo grozybes, labai megstu realias foto paziuret, kai mergaites ideda
O cafe capri jus tik i valykla nesat? Skalbti be sansu?
QUOTE(Dideja @ 2013 08 03, 14:52)
Man su 90 cm ir neplaciais peciais Blythe uztenka 2 d, Tau tikriausiai 4 d, o gal ir 6 d
Ačiū
Mamukai, gal kuri galėsite pagelbėt. Reikia laaaabai skubiai nupirkti vieną prekę, bet LT kortelių nepriima, o tarpininkės visos tyli - savaitgalis Gal kuri turit UK kortelę ir galit pagelbėt. Būčiau labai dėkinga
Reikia patarimo. Jeigu bliuskuciu geriausiai tinka 0 dydis, blyth turiu 2 ( bet gal ir 0 butu geras) ar tilpciau i dzinsinius marskinukus xxs dydzio ar be sansu ?
inga_,per krutine pas mane labai mazai,gal 83cm
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 17:57)
inga_,per krutine pas mane labai mazai,gal 83cm
tai tada suprantu kodėl xs tippiukai, tai jums ir xxs tiktų
na sijonukas, bus tobulas manau , būtinai pasirodyk, kai gausi, bet jis ilgokas ten pas manikenę kokį dydį siuntei?
QUOTE(inga_ @ 2013 08 03, 18:15)
tai tada suprantu kodėl xs tippiukai, tai jums ir xxs tiktų
na sijonukas, bus tobulas manau , būtinai pasirodyk, kai gausi, bet jis ilgokas ten pas manikenę kokį dydį siuntei?
Inga,tik 2 dydi pagavau
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 18:19)
Inga,tik 2 dydi pagavau
nebus didokas? jūs keik pamenu viską 0 perkate?
QUOTE(inga_ @ 2013 08 03, 18:28)
nebus didokas? jūs keik pamenu viską 0 perkate?
Pasisiaurinsiu
QUOTE(Dideja @ 2013 08 03, 13:52)
na, man sios kelnes nepatinka, kaip treningines, ne mano stiliukas
Bet labai smalsu butu paziureti, kaip jos ant Taves atrodo
aš tą patį pagalvojau, bet gal gyvai pamačius pasikeistų nuomonė Bet labai smalsu butu paziureti, kaip jos ant Taves atrodo
QUOTE(regal @ 2013 08 03, 19:56)
aš tą patį pagalvojau, bet gal gyvai pamačius pasikeistų nuomonė
Pamenu RII rodesi su panasiom,man labai patiko