Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

vilmabu, pas jus merino šis megztukas MERINO TIPPI SWEATER IN STRIPE MONARCH taip supratau? ax.gif aš jo laukiu irgi dabar tik S dyd. bigsmile.gif thumbup.gif bus gerai nes man s su laisvumu o xs tik tik
man tie drugeliai iš nerealiai atrodo wub.gif wub.gif visai nevaikiškai ax.gif biggrin.gif , kaip ir tos vištytės,šuniukai, prancūzės ir t.t
kiek jūsų krūtinė yra vilmabu, iš foto, jūs ten žiauriai coliukė esate smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 03 rugpjūčio 2013 - 11:55
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 08 03, 10:13)
Mergaitės, kokio man dydžio blythe reiktų su 90 cm. krūtine ir plačiais pečiais? Trumpomis rankovėmis šilkinukes iš J.Crew perku 4 d., ilgomis rankovėmis vieną palaidinukę turiu 6 d., marškinėlių neturiu kad palyginti ax.gif  Beja, gal jau kuri turite taškuotą iš factory (nuotraukose identiškos su J.Crew)? Kaži kaip ji, kaip su dydžiais g.gif

Man su 90 cm ir neplaciais peciais Blythe uztenka 2 d, Tau tikriausiai 4 d, o gal ir 6 d g.gif

QUOTE(cap carap @ 2013 08 03, 10:52)

Factory intarsia Charley sweater in butterfly

Labai grazu 4u.gif

QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 11:19)
dar pagirsiu sias kelnytes,butent sios spalvos,prie svesios blythes ir su janey flatsatrodo dailiai wub.gif
seniai jums besirodziau,o tiek grozybiu prisipirkus  blush2.gif reiks kada fotosesija padaryti 4u.gif

na, man sios kelnes nepatinka, kaip treningines, ne mano stiliukas ax.gif
Bet labai smalsu butu paziureti, kaip jos ant Taves atrodo mirksiukas.gif
vilmabu, davai rodyk visas savo grozybes, labai megstu realias foto paziuret, kai mergaites ideda biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O cafe capri jus tik i valykla nesat? Skalbti be sansu?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 03, 14:52)
Man su 90 cm ir neplaciais peciais Blythe uztenka 2 d, Tau tikriausiai 4 d, o gal ir 6 d g.gif

Ačiū 4u.gif
Mamukai, gal kuri galėsite pagelbėt. Reikia laaaabai skubiai nupirkti vieną prekę, bet LT kortelių nepriima, o tarpininkės visos tyli - savaitgalis smile.gif Gal kuri turit UK kortelę ir galit pagelbėt. Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Reikia patarimo. Jeigu bliuskuciu geriausiai tinka 0 dydis, blyth turiu 2 ( bet gal ir 0 butu geras) ar tilpciau i dzinsinius marskinukus xxs dydzio ar be sansu ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
inga_,per krutine pas mane labai mazai,gal 83cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 17:57)
inga_,per krutine pas mane labai mazai,gal 83cm 4u.gif

tai tada suprantu kodėl xs tippiukai, tai jums ir xxs tiktų smile.gif ax.gif
na sijonukas, bus tobulas manau wub.gif wub.gif , būtinai pasirodyk, kai gausi, bet jis ilgokas ten pas manikenę g.gif ax.gif kokį dydį siuntei?
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 08 03, 18:15)
tai tada suprantu kodėl xs tippiukai, tai jums ir xxs tiktų  smile.gif  ax.gif
na sijonukas, bus tobulas manau wub.gif  wub.gif , būtinai pasirodyk, kai gausi, bet jis ilgokas ten pas manikenę g.gif  ax.gif  kokį dydį siuntei?

Inga,tik 2 dydi pagavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 18:19)
Inga,tik 2 dydi pagavau mirksiukas.gif

nebus didokas? ax.gif jūs keik pamenu viską 0 perkate?
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 08 03, 18:28)
nebus didokas? ax.gif  jūs keik pamenu viską 0 perkate?

Pasisiaurinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 03, 13:52)
na, man sios kelnes nepatinka, kaip treningines, ne mano stiliukas ax.gif
Bet labai smalsu butu paziureti, kaip jos ant Taves atrodo mirksiukas.gif

aš tą patį pagalvojau, bet gal gyvai pamačius pasikeistų nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2013 08 03, 19:56)
aš tą patį pagalvojau, bet gal gyvai pamačius pasikeistų nuomonė smile.gif

Pamenu RII rodesi su panasiom,man labai patiko 4u.gif
Atsakyti