Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(someday... @ 2013 08 02, 16:45)
Sveikos, jau ilgu buvo be temos ax.gif As gavau si Factory megztuka:
http://s019.radikal....881f96eed82.jpg
<...>

Fainas šitas wub.gif aš tai pilkos mėgėja, pasirodykit realią spalvą (jei pavyks sufokusuot) bigsmile.gif
...
user posted image
Žadėjau rodytis, bet vis neprisiruošiau, nežinau, gal kas jau ir rašė išmatavimus
Factory intarsia Charley sweater in butterfly
S dydis
Pečiai 40
Krūtinė 48
Rankovė 48 (32)
Visas megztuko ilgis 63

Na, nuotrauka kokybe neblizga, bet ir aparatas nekažką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 03 rugpjūčio 2013 - 09:53
cap carap,labai dailiai ziurysi 4u.gif
mane ir drugeliau traukti pradejo wub.gif
turiu si megztuka,tik su raudonais drugeliai,superinis ,o vakar neatsilaikiau ir si grozi uzsisakiau wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmabu: 03 rugpjūčio 2013 - 10:03
QUOTE(cap carap @ 2013 08 03, 09:52)

Cap carap grazu ! dar labiau noooriu rolleyes.gif

QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 10:02)
mane ir drugeliau traukti pradejo wub.gif
turiu si megztuka,tik su raudonais drugeliai,superinis ,o vakar neatsilaikiau ir si grozi uzsisakiau wub.gif 
user posted image

mane jau senai drugeliai traukia bet dar vis laikausi, nes labiausiai noriu to raudono megztinio su drugeliais kaip Jusu sijonas wub.gif nu bet brangus zaraza dar labai doh.gif
ir tas dryzuotas merinukas su drugeliais man fainas, nors cia visos ispeike kad vaikiskas tongue.gif
Atsakyti
dar pagirsiu sias kelnytes,butent sios spalvos,prie svesios blythes ir su janey flatsatrodo dailiai wub.gif
seniai jums besirodziau,o tiek grozybiu prisipirkus blush2.gif reiks kada fotosesija padaryti 4u.gif

user posted image
su 90cm per placiaja emiau xxs,idealiai ir ilgis superinis 4u.gif
Papildyta:
mane jau senai drugeliai traukia bet dar vis laikausi, nes labiausiai noriu to raudono megztinio su drugeliais kaip Jusu sijonas wub.gif nu bet brangus zaraza dar labai doh.gif
ir tas dryzuotas merinukas su drugeliais man fainas, nors cia visos ispeike kad vaikiskas tongue.gif
megztukas labai subtilus ir realybej jis daug grazesnis wub.gif prie ilgo sviesaus sijono atrodo pasakiskai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmabu: 03 rugpjūčio 2013 - 10:17
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 10:02)
cap carap,labai dailiai ziurysi 4u.gif
<...>

Dėkui smile.gif
QUOTE(enura @ 2013 08 03, 10:12)

ačiū smile.gif mačiau išparduotuvėj kažkas s parduoda
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 08 03, 10:30)
mačiau išparduotuvėj kažkas s parduoda

aha maciau, bet nusprendziau kad S man vis tik didokas, reiktu XS.

Vilmabu, sakykit o kaip to dryzuoto stripe monarch merinuko dydis toks kaip ir kitu tipiu ar kazkuo skiriasi?
Atsakyti

Turiu ir as toki drugelini ,kaip Cap Carapo 4u.gif Jis atrodo graziai,tik vienas minusiukas- medvilne skystoka,jau po pirmo apsivilkimo issitampe apacia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 08 03, 11:54)
aha maciau, bet nusprendziau kad S man vis tik didokas, reiktu XS.

Vilmabu, sakykit o kaip to dryzuoto stripe monarch merinuko dydis toks kaip ir kitu tipiu ar kazkuo skiriasi?

visus tipius turiu xs,ir si pirkau xs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 08 03, 10:57)
Turiu ir as toki drugelini ,kaip Cap Carapo 4u.gif Jis atrodo graziai,tik vienas minusiukas- medvilne skystoka,jau po pirmo apsivilkimo issitampe apacia unsure.gif

verysad.gif tai tada neverta uz ji daug moket vadinasi. aciu kad pasidalinot 4u.gif

QUOTE(vilmabu @ 2013 08 03, 11:04)
visus tipius turiu xs,ir si pirkau xs 4u.gif

aciu 4u.gif

P.S. lauksim fotosesijos su visais prisipirktais groziais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 03 rugpjūčio 2013 - 11:14
Vilambu, labai lauksim fotosesijos, man jusu deriniai labai patinka, ikvepiat mane wub.gif

Vlastmila aciu uz maudomuku aprasymus. As laukiu antrojo, tik melyno, o jei sakot, kad fainas, tai dar labiau laukiu biggrin.gif Ir apie pirma svajoju. Tik isvis, niekad neytrejus vientiso maudomo, tai labai idomu bus kaip jausiuos..

As inkara FACTORY nebrangiai pagavau, o apie kokybe jau girdejus, kad charlie megztuku nelabai, bet kad toks grazus ir pigiai pagauatas, tai sueis wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit įmesti nuorodą sparkle row? Ar bebūna jos išpardavime?
Gal dar kokių bliuskyčių nužiūrėję? Praradau visas savo nuorodas, tai nebeturiu ką gaudyti smile.gif
ačiū
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2013 08 03, 11:26)
Gal kas galit įmesti nuorodą sparkle row? Ar bebūna jos išpardavime?

sparkle row http://www.jcrew.com...p;bmUID=jKJllby

dabar nemaciau, bet per praeita didiji ispardavima dar buvo imete 4u.gif
Atsakyti