QUOTE(Puskis @ 2013 10 11, 15:22)
Vasarele, eina sau, cia tikrai pirmasis tavo darbelis? Super, tikrai viskas labai gerai, kaip ir minejo Ader. Ir niekas cia ne per rysku (nors man gi ir nebuna per rysku )) )
Del fotografavimo, tai jei per tamsiai gaunasi, visad gali su Photoshopu ar kita nuotrauku redagavimo programa imt ir pasviesint
Del fotografavimo, tai jei per tamsiai gaunasi, visad gali su Photoshopu ar kita nuotrauku redagavimo programa imt ir pasviesint
šis skrebukas pirmas mano gyvenime ...fotošopu esu dariusi kažką panašaus, gal pora kartų, bet ne virtualiai, o realiai su medžiagomis, tai pirmą kartą, šiaip tiesiog esu biškį prie meno
tai gerai tada, kad ne per ryški spalva, nes oranžinę spalvą galvojau, kad būtų gerai prigesinti, bet kol kas nemoku, nors skaičiau, kad užpurškiant kažkuom tai, galima nuimti spalvos intensyvumą, tik pamiršau kas ten per medžiaga purškiasi
o tamsumą žinok reguliavau su fotošopu, čia jau pašviesinta nuotrauka, jei dar šviesinu, tai pasidaro tokia pablyškusi, tai nebešviesinau daugiau ir netgi ėjau perfotkinti, bet rezultatas vis tiek tas pats buvo