Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 31 tema

Sveikos skrebukės 4u.gif

jau kiek grožių prisižiūrėjau, tai ėch wub.gif wub.gif wub.gif

jaučiu, kad temukėje turėsit dar vieną ligonę, beveik dar nieko neturiu, bet man jau visko reikia lotuliukas.gif

...užsimaniau mažiukui padaryti krikštynų albumėlį, nusipirkau porą knygelių apie skrebinimą, maniau paskaitysiu ir galėsiu jau pasidaryti, oi kaip aš klydau doh.gif dar kai paskaičiau čia n temučių apie skrebinimą, tai supratau, kad pirmiausia reiks kokį šimtą skrebukų pasidaryti, tada jau bus galima ir apie albumą pagalvoti ax.gif

O šiaip apie skrebinimą turėjau klaidingą nuomonę, nes maniau, kad skrebinimas, tai atliekų panaudojimas atvirutėms doh.gif lotuliukas.gif bet, kai apsišviečiau, tai skrebinimo idėja man labai patiko - šeimos istorijos išsaugojimas skrebukuose thumbup.gif

tik iki šiol dar nieko nepradėjau, nes vis dar šviečiuosi apie priemones, pirmiausia reikia gaut pjaustymo kilimėlį, kad stalo nesugadint doh.gif ir kitas priemones kol dar išsirinksiu, kol užsakysiu, kol gausiu, vienu žodžiu biggrin.gif

...noriu jūsų paklausti, kiek skaičiau SB temukes, tai pradžioj, kai kurios naudojote figūrines žirkles, o paskui vaikams atidavėt biggrin.gif o tai kuom pakeitėt tas žirkles?
Visos naudojat Purple cows pjaustyklę? o jeigu reikia banguoto apskritimo, naudojat kirtimo mašinėlės? kitos alternatyvos nėra?
Atsakyti
yra krasto skylamusiai, kirtimo masineles, formeles. praktika rodo kad jomis naudotis yra greiciau, paprasciau ir idomiau. Bet pradzioje tikrai galima issiversti su minimaliu priemoniu kiekiu. buvo jau daug kalbeta is patirties ko reiketu pradedanciai skrebukei, tai isvada tokia, kad tikrai nereikia pulti pirkti brangiu irankiu, galima bandyti su paprastesnem priemonem pasiekt reikiama rezultata. PVZ dabar yra madingos labai fainos washi tape juosteles jomis galima graziu efektu isgaut ir neturint imantraus rastuoto popieriaus, skrebukuose irgi galima naudot daug atlieku, atraizu, sagu ir viso ko.
taip kad sveika prisijungusi ir ilgai nedelsk, pradek ka nors meistraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 09 25, 17:30)
yra krasto skylamusiai, kirtimo masineles, formeles. praktika rodo kad jomis naudotis yra greiciau, paprasciau ir idomiau. Bet pradzioje tikrai galima issiversti su minimaliu priemoniu kiekiu. buvo jau daug kalbeta is patirties ko reiketu pradedanciai skrebukei, tai isvada tokia, kad tikrai nereikia pulti pirkti brangiu irankiu, galima bandyti su paprastesnem priemonem pasiekt reikiama rezultata. PVZ dabar yra madingos labai fainos washi tape juosteles jomis galima graziu efektu isgaut ir neturint imantraus rastuoto popieriaus, skrebukuose irgi galima naudot daug atlieku, atraizu, sagu ir viso ko.
taip kad sveika prisijungusi ir ilgai nedelsk, pradek ka nors meistraut  smile.gif

apie dekoratyvinius skylamušius jau išsinagrinėjau, peržiūrėjau kiek tik radau internetinėse parduotuvėse, jų yra tikrai visokių thumbup.gif tik tiek, kad aš pvz., kai darau papuošimus vaikų gimtadieniams, tai kiekvieną kartą man vis gaunasi kitokio dydžio tie apskritimai, tai ne visada išeitų pritaikyti dekoratyvines skylmušas. O rankomis daug darbo juos karpytis, dar paskaičiau kad žirkles išbrokijot, tai galvoju ko čia griebtis lotuliukas.gif na, bet jaučiu neišvengsiu aš tų žirklių pradžioj g.gif

o washi tape juostelės tikrai fainos, pora jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
jeigu tai reikia idealius vienodus apskritimus ispjauti be kirtimo masineles yra dar tokie pjaunantys skriestuvai. http://www.jurasta.l...ra-12-30cm-8474
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 09 26, 09:51)
jeigu tai reikia idealius vienodus apskritimus ispjauti be kirtimo masineles yra dar tokie pjaunantys skriestuvai. http://www.jurasta.l...ra-12-30cm-8474

kokių įrankių tik nėra bigsmile.gif atrodo visai neblogai ir kaina prieinama, dėkui už nuorodą 4u.gif

Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusiuos 4u.gif

Patarkit man, kaip man prisikelti is numirusiuju gretu verysad.gif
Atsakyti
Irma, užmiršk sportą ir sveiką mitybą lotuliukas.gif Juokauju lotuliukas.gif

Jei žinočiau, tikrai pažerčiau tau patarimų - labai pasiilgau tavo darbų wub.gif
(P.S. kaip ir žmogiukės tongue.gif - čia kai kam namiokas lotuliukas.gif
).
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 09 27, 16:05)
Sveikos naujai prisijungusiuos 4u.gif

hi.gif

gal reikia kokio konkursėlio ax.gif galim čia suorganizuot kokį, siūlykit temą tongue.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2013 09 27, 17:40)
Irma, užmiršk sportą ir sveiką mitybą  lotuliukas.gif Juokauju  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

...o aš vis dar renkuosi priemones, užmačiau neblogą štampukų rinkinį, gal kam patiks biggrin.gif

user posted image

ir prisipažinkit kas iš lietuviškų internetinių parduotuvių išpirkot visas prekes, ką tik nenusižiūriu viskas išparduota doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartais reikia numirti, kad galetum prisikelti 4u.gif Gal tiesiog dar ne laikas, tad ir sunku.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 09 27, 15:05)

tai gal konkurseli? jau seniai zadejai ax.gif gal taip pavyks ne tik tau reabilituotis 4u.gif oi, kaip pasiilgau skrebuku... blush2.gif nieko neorganizuoju, nes laukiau taves... bet... galiu ir as padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, skrebukėms. Labai retai būnu šiame portale, bet šį rytą sugalvojau įlysti ir kažkaip iškart nuėjau į šią temą... Labai dailūs jūsų skrebinti darbeliai. Ir pati skrebinu, bet ne taip įspūdingai, nes neturiu jokiu kirtimo mašinų, kažkaip išsiverčiu be jų kol kas, tuolab, kad mėgstu įvairias rankdarbių rūšis, bet skrebinimas kol kas lyg ir mieliausia, tik visada gaila, kad to laiko mažai tai kūrybai bigsmile.gif
Atsakyti
Konkursas būtų labai gera idėja ... man skrebukui rankos nekyla - turėčiau susimt ir padaryt ...
Jau ruošiaus pradėti albumo kūrybą ... jei būtų konkursas - šį darbą atidėčiau. 4u.gif
Atsakyti