Klaipėdoje yra Dizaino centro parduotuvė, Žiedų skersgatvyje. Ten didelis popieriaus pasirinkimas
QUOTE(Uodegyte @ 2015 01 29, 21:34)
dažniausiai užsiperku Mylidoje,bet šiaip ir paprastose kanceliarinių prekių parduotuvėse būna didelių popieriaus lapų, tik kad spalvų pasirinkimas ne toks didelis
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 01 31, 10:07)
Gal galit kas pasakyti, kaip angliškai atvirukų ruošiniai? Va tokie. Ačiū. Niekaip nerandu
card blank
Sveikos, merginos.
Kur perkate dėžutes atvirukams, albumams?
Kur perkate dėžutes atvirukams, albumams?
QUOTE(*Radvileee @ 2015 03 19, 12:12)
Rankų darbas
QUOTE(Poisson'è @ 2015 03 19, 22:41)
Rankų darbas
Iš kokio kartono darote? Kur jo galima nusipirkti?
kartonas parduodamas popieriaus parduotuvese, kanceliariniu prekiu parduotuvese. kuo storesnis tuo geriau
Įvairaus popieriaus yra Mylidoje, bet šeštadieniais nedirba Gal galėtumėte rekomenduoti kitas parduotuves Vilniuje
Sveikos norėčiau šiek tiek Jūsų pagalbos. Ruošiu krikštynų šventę savo mažyliui. Spalvos bus mint-pilka-geltona. Labai ieškau pirkti popieraus raštuoto, kuriame būtų šios spalvos. Jei tik viena kuri spalva, tai mačau pirkti, tačiau noriu gaminti vėjo malūnėlius, todėl reikalingas kad abejose pusėse būtų reikalingos spalvos. Gal matėte kažką panašaus, gal galite nurodyti bent jau gamintoja ar kolekciją? Ieškojau jau ir perlina.lt ir jurasta.lt, tačiau nieko panašaus neturi.
Sveikos darbstuoles Kruopsciai perskaiciau visas (31) temas ir kitus rekomenduojamus puslapius. Labai gaila, kad Panevezyje nera kursu skrebinimo Bet esu kaip ir pasirengusi pradeti darbuotis, pradzia kaip ir dauguma, tai albumelis kudikiui Tai dabar viena klausimuka turiu del albumo storio.. Koki esat padariusi storiausia? Man nesvarbu, kad albumas bus issiputes ar storas Noriu kuo daugiau prisiminimu sudeti, surinkti ir tik veliau padovanoti, kokia nors ipatinga proga. Aciu uz atsakyma
QUOTE(Grakyte @ 2015 03 29, 11:56)
Sveikos darbstuoles Kruopsciai perskaiciau visas (31) temas ir kitus rekomenduojamus puslapius. Labai gaila, kad Panevezyje nera kursu skrebinimo Bet esu kaip ir pasirengusi pradeti darbuotis, pradzia kaip ir dauguma, tai albumelis kudikiui Tai dabar viena klausimuka turiu del albumo storio.. Koki esat padariusi storiausia? Man nesvarbu, kad albumas bus issiputes ar storas Noriu kuo daugiau prisiminimu sudeti, surinkti ir tik veliau padovanoti, kokia nors ipatinga proga. Aciu uz atsakyma
Aš mėgstu daug detalių. Dažnai save riboju. Mano storiausi:
http://2.bp.blogspot...oI/s1600/54.jpg
http://1.bp.blogspot...0/IMG_0419 .jpg
Pupki, nemačiau tavo norimų spalvų kolekcijų Derink popierius, pvz. geltona+geltona su taškučiais ar dryželiais, taip pat ir su kt. spalvomis