Tikrai nemoku, tiesiog ziurejau, ziurejau, kaip tas aguonas piesia, pasipraktikavau ir pabandziau. Gavosi kas gavosi
Stai dar vienas darbelis.
daugiau cia
Laba diena, žinau, kad čia ne skelbimų lenta, bet labai ieškau gal kas pagamintų iki gegužės 30d darbelį albumą su palinkėjimu ir eitų įsegt nuotraukas.?
Sveiki. Labai reikia pagalbos. Gal pacios turite ar is pazystamu turi pjaustymo masina SILHOUETTE CAMEO. Labai reikia isbandyt su specifiniu popieriu. As is Klaipedos. Jei kas joje ar apylinkese turi si daikciuka noreciau ismeginti nes tikrai TIKRAI [B]LABAI REIKIA. Busiu dekinga uz informacija.
QUOTE(ddia @ 2014 04 02, 08:48)
Sveikos, turiu naują albumą. Labai privargau, kol pagaminau. Mano mama nori padovanoti draugei gimus leliukui. Bėda ta, kad lyties nežino, o reikia dabar. Prašau pažiūrėkit ir laukiu kritikos nes tik taip mes tobulėjam
http://dianoslaisval...s-kudikiui.html
http://dianoslaisval...s-kudikiui.html
Labai grazus albumas.
As dar tik su atvirukais zaidziu, tai iki albumu dar toli grazu man.
Ačiū Rasiukas3,
IR kokie mieli LO nai nai
Aš jau seniai negaminau , reikia taisyt padėtį
IR kokie mieli LO nai nai
Aš jau seniai negaminau , reikia taisyt padėtį
Sveikos
Norisi ir man pradėt skrebint Tiksliau noriu pati savo leliukui padaryt knygutę-albumėlį, kur būtų ne tik foto, bet ir kada gimė, kada pradėjo sėdėt, vaikščiot ir pan. Na kažką panašaus į "Pirmieji vaikučio metai".
Kadangi tik pradedu, ir bent jau kol kas šviečiasi vienas didesnis darbelis, tai norėčiau pasiteirauti ar verta pačiai daryt ar geriau surasti kas padarytų tokį, kokio aš norėčiau?
Norisi ir man pradėt skrebint Tiksliau noriu pati savo leliukui padaryt knygutę-albumėlį, kur būtų ne tik foto, bet ir kada gimė, kada pradėjo sėdėt, vaikščiot ir pan. Na kažką panašaus į "Pirmieji vaikučio metai".
Kadangi tik pradedu, ir bent jau kol kas šviečiasi vienas didesnis darbelis, tai norėčiau pasiteirauti ar verta pačiai daryt ar geriau surasti kas padarytų tokį, kokio aš norėčiau?
Sveikos Reikia labai pagalbos ir patarimo Kur ieškoti ir koks popierius reikalingas albumui ? Neturiu supratimo, galvoju ar ne kartonas, bet vėlgi kokio storio? Ir ar įmanoma pirktinį albumo viršelį aptraukti medžiaga (atlasine), ar geriau rišti albumą naujai su nauju viršeliu..? patarkit, prašau nuo ko pradėti?
QUOTE(Ellein @ 2014 06 13, 14:08)
Sveikos Reikia labai pagalbos ir patarimo Kur ieškoti ir koks popierius reikalingas albumui ? Neturiu supratimo, galvoju ar ne kartonas, bet vėlgi kokio storio? Ir ar įmanoma pirktinį albumo viršelį aptraukti medžiaga (atlasine), ar geriau rišti albumą naujai su nauju viršeliu..? patarkit, prašau nuo ko pradėti?
Pradėti nuo scrapping lt forume esančių kelių pagrindinių temų naujokams skaitymo
Kai skubiai reikia info nelabai yra kada skaityti forumus, juolab labai konkreti info reikalinga..