Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 31 tema

QUOTE(ddia @ 2014 04 01, 20:48)
Sveikos, turiu naują albumą. Labai privargau, kol pagaminau. Mano mama nori padovanoti draugei gimus leliukui. Bėda ta, kad lyties nežino, o reikia dabar. Prašau pažiūrėkit ir laukiu kritikos smile.gif nes tik taip mes tobulėjam smile.gif

http://dianoslaisval...s-kudikiui.html

bigsmile.gif Puikus darbelis 4u.gif Tik jei nuotraukos įsikiš į padarytus rėmelius, paantrinsiu Ader- reikės labai pritaikyti nuotrauką. O šiaip vientisumas, idėja labai graži 4u.gif

Ir kiti tavo darbeliai gražūs mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Star smile.gif Nuotraukos įsikiša, pratikrinu po kelis kartus smile.gif
Atsakyti
sveikos skrebukės!!

išmėginau ir aš šį būdą, tad noriu pasirodyti savo pirmąjį darbelį - atvirukas vestuvėms wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciaudute: 08 balandžio 2014 - 14:26
QUOTE(ddia @ 2014 04 08, 09:05)
Ačiū Star smile.gif Nuotraukos įsikiša, pratikrinu po kelis kartus smile.gif

Šaunu thumb_yello.gif

QUOTE(Ciaudute @ 2014 04 08, 12:24)
sveikos skrebukės!!

išmėginau ir aš šį būdą, tad noriu pasirodyti savo pirmąjį darbelį - atvirukas vestuvėms wink.gif
user posted image

Ir labai dailus gavosi 4u.gif
Gali su atvirukais ir čia keliauti mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry66287036
Atsakyti
Turiu nauj LO, kviečiu pažiūrėt smile.gif http://dianoslaisval...2x12-arnas.html
Atsakyti
Startuoja naujas konkursas:)
http://scrappinglt.b...-piesiniai.html
Atsakyti
Laba,

Jei galima, praleisiu tą įžangą, kur pasakoju, kokia aš žalia šioje srityje, kiek visko daug skaitau ir kaip jūs nerealiai viską darote, kad net kvapą užima smile.gif

Man toks praktinis klausimas dėl acid-free - gal jūs žinot šia info, ar žinot kur ieškoti ir kokius raktinius žodžius vesti į guglių. Nes wiki man nepapasakoja... O perskaityti visą scrapping.lt forumą per mėnesį jau praradau viltį.

Planuoju užsiimti tik PL. Ties, dėl galimybės pačiupinėti nuotraukas nenoriu jų kišti į pocket pages, tad tiesiog darysiu ant 12*12 cardstock popieriaus. Na, nes man atrodo, kad šokoladuoto puslapį vertusio vaikiško pirštuko antspaudas ant nuotraukos - taip pat istorijos dalis. Kyla klausimas, kas turi būti acid free? Noriu visko acid free, bet PL planuoju naudoti visokias smulkmes iš kasdienybės. Ir tada apima panika, kad viskas ilgainiui sugadins nuotraukas.

Internete radau straipsniuką, kuriame pasakojama, kad acid free turi būti:
- pagrindas;
- dideli popieriaus gabalai;
- klijavimo priemonės.

O visa kita - be panikos gali būti ir su rūgštimis. Bet aš netikiu. Man atrodo, kad plastmasinė sagutė, senas pašto ženklas, kartoninė formelė tyliai suės nuotraukas.

Žinau, yra toks purškalas, kur neutralizuoja rūgštis, bet LT, kiek žiūrėjau, jo nemačiau. O gal ir nereik jo? Gal sagelė, juostelė ar vaiko žaislų etiketė nėra tokie pavojingi kaip man atrodo...

Kaip jūs sprendžiat šią problemą savo darbuose?
Atsakyti
As del acid free nesuku galvos; skrebukai visaip daromi buvo smile.gif

O PL, as ji darau imautese, tai kisu originaliais scrap puosybos priemones, bet klijuoju nuotraukas pvz su paprastais piestukiniais klijais...
Atsakyti
Menuliovaike, pagels nuotraukos kraštukas po 50 m. - na, tai kas, juk tai irgi istorija, kaip ir šokoladuotas vaiko pirštas. Dažniausiai naudoju specialias skrebinimo priemones, bet paniškai nebijau naudoti ir kitų dekoracijų, ypač jei tai susiję brangiais prisiminimais - man tai svarbiau, nei vaizdas po 50 ar dar daugiau metų. Skrebukai, albumai skirti man ir mano vaikams. Anūkai greičiausiai matys pasikeitųsi skrebukų vaizdą - bet tai istorija. Juk ir mums malonu paimti į rankas nuo laiko pagultusias senelių ir prosenelių nuotraukas.

Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 04 25, 17:24)
Menuliovaike, pagels nuotraukos kraštukas po 50 m. - na, tai kas, juk tai irgi istorija, kaip ir šokoladuotas vaiko pirštas. Dažniausiai naudoju specialias skrebinimo priemones, bet paniškai nebijau naudoti ir kitų dekoracijų, ypač jei tai susiję brangiais prisiminimais - man tai svarbiau, nei vaizdas po 50 ar dar daugiau metų. Skrebukai, albumai skirti man ir mano vaikams. Anūkai greičiausiai matys pasikeitųsi skrebukų vaizdą - bet tai istorija. Juk ir mums malonu paimti į rankas nuo laiko pagultusias senelių ir prosenelių nuotraukas.

Labai teisingai pasakyta!

As savo PL, tradicinius skrebukus ir t.t. darau nekreipdama demesio i rugstis, klijuoju nuotraukas ir popierius ir su piestukiniais klijais kaip ir dimming. Man svarbiausia pats porcesas ir tai kad mano vaikai galetu laisvai grozetis darbais, o jau kas bus ateiti tas bus. Beje del imauciu, tai nzn kodel taip visi cia ju bijo, as be ju neisivazduoju savo albumu. Mano albumai sudedi i spintele svetaineje, kuria vaikai atsidaro kiekviena diena, tikrai kiekviena diena. Mazasis 1.5 m. kiekviena diena isitraukia kuri nors albuma (siaip ne taip puskedamas) ir ji varto varto. Jei ne imautes, ten senai nieko nebutu like, kaip yra su smash knygomis, kurias jis irgi laaabai megsta, tai jose jau dalis papuosimu nukrapstyta, nuotraukos nuplestos ir pan. Net PL kaikurios imautes jau paplesytos, nes kuriam nors kazka reik labai isimt is ten smile.gif Zodziu jei neapasauga tai nieko ir nebutu smile.gif
Atsakyti
Patinka man konkursai! Jie visad paskatina kurti ir daznai tai ko nesitikejai. Scrapping.lt organizuoja konkursa, kurio uzduotis: piesiniai. Piest visai nemoku, tikrai! Bet issuki priemiau ir dalyvauju smile.gif
Stai mano sneak peak smile.gif

user posted image

Daugiau mano fb puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif Tikrai, tikrai nemokat? bigsmile.gif

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti