O as istikima PL atstove, baisiai patinka man sis projektas!!! Turiu du sunkiausius albumus kurie ziurimiausi ir megstamiausi seimoje. Taigi pasiryzus ir toliau daryt, jau ir albumus su imautem kitiem metam uzsipirkau
QUOTE(tishka @ 2013 12 03, 17:26)
bet aš gi labai užsispyrus ir dabar jau net 24 dieną praėjusių metų DD darau
pralinksminai bet, va, padarysi tuoj
o siu metu DD darysi? ir ar zadi (primink) pradeti PL 2014?
QUOTE(Puskis @ 2013 12 03, 16:08)
Taigi pasiryzus ir toliau daryt, jau ir albumus su imautem kitiem metam uzsipirkau
Gal pasidalinsit info kur juos perkat? Siunciates ar LT? Sunkus jauciu jie Kazkaip LT nerandu 12x12 formato albumu...
Puski, šaunuolė. Apie tave savaitgalį galvojau - kad turbūt bus keista nebepildyti PL, po metų įpročio. Bet pasirodo, ir 2014 m. šį projektą pratęsi - šaunu
merginos, patikslinkit, kas yra laikoma PL. Vat Irma sako, kad jai svetimas skrebinimas chronologine tvarka, bet juk akimirkos iš vaikų ar šeimos gyvenimo jau ir yra Project Life, nes čia vaikui metai, o čia jau pusantrų ir t.t. Ar skirtingi intervalai jau nebe PL?
yra kas skrebina tik vieną gyvenimo liniją - pvz. keliones, jas deda į vieną albumą, bet visos kitos gyvenimo pusės lieka nepaliestos, tai čia jau nebe PL?
yra kas skrebina tik vieną gyvenimo liniją - pvz. keliones, jas deda į vieną albumą, bet visos kitos gyvenimo pusės lieka nepaliestos, tai čia jau nebe PL?
PL tai tavo ir seimos nariu kassavaitinis (kai kas daro menesinius) foto ir teksto dienorastis/ dienorascio projektas su svarbiom akimirkom trunkantis metus laiko. jis apima viska: kasdienybe, sventes, keliones
QUOTE(dimming @ 2013 12 04, 15:55)
PL tai tavo ir seimos nariu kassavaitinis (kai kas daro menesinius) foto ir teksto dienorastis/ dienorascio projektas su svarbiom akimirkom trunkantis metus laiko. jis apima viska: kasdienybe, sventes, keliones
tik labai nuoseklus žmogus gali tai daryti
Alezee apie albumus klausė
O kam jums tie albumai? Aš segu 12x12 colių lapus keturiais žiedais, pasidariau viršelį. man tos įmautės kažkaip nenatūraliai atrodo - skrebukas sau, o plastikas sau . O taip verti albumą kaip tikrą
O kam jums tie albumai? Aš segu 12x12 colių lapus keturiais žiedais, pasidariau viršelį. man tos įmautės kažkaip nenatūraliai atrodo - skrebukas sau, o plastikas sau . O taip verti albumą kaip tikrą
QUOTE(Modeen @ 2013 12 05, 10:07)
Šiaip ir man tie įmaučių albumai ne prie širdies bet PL ketinu po Naujų pradėt, laukiu jau tų specialių įmaučių, o albumą į kur jas segt ketinau čia įsigyt, bet nerandu.
QUOTE(Modeen @ 2013 12 05, 11:07)
Alezee apie albumus klausė
Man skrebukam imautes tiesiog butinos, nes kitaip turi gadint darbeli darant skyles, beto mano darbai visad pilni detaliu, kurios visos nukris, jei lapus sudesi paprastai ir vartysi. Iseitis niekam neduot ziuret, apie vaikus isvis tada negalima pagalvot, nes viska nukrapstys. O mano vyresniajam patinka karts nuo karto tuos albumus pavartyt, tai kai viskas imautese, nebaisu, kad kazka nukrapstys ir nuciupines.
O albumu yra (ar bent buvo) ermitaze, ir PL imauciu, labai papigiai, tai uzsipirkau kitiem metam. Ir zinoma visad ju yra e-parduotuvese (spalvu namai, perlina ir t.t.)