tishka,
as jau zinau, ka konkursui darysiu tik reikia foto atsispausinti
QUOTE(remini @ 2013 11 05, 16:54)
daugiau foto bloge
gal galima nuorodą į fotoblogą
jau radau ir perskaičiau istoriją
aciu, merginos
nors vyras tai iskritikavo velkiaveles cia netinka, cia reikejo lektuva klijuoti, cia va ta uzklijuoti... ex
cia to pacio ikvepimo pagauta dar viena suskrebinau
kazkaip pasiilgau skrebuku ne visad taip kaip noriu gaunasi, bet uztat kaip miela ziureti, kai vaikai pasigave albumus varto ir nenori atiduoti
nors vyras tai iskritikavo velkiaveles cia netinka, cia reikejo lektuva klijuoti, cia va ta uzklijuoti... ex
cia to pacio ikvepimo pagauta dar viena suskrebinau
kazkaip pasiilgau skrebuku ne visad taip kaip noriu gaunasi, bet uztat kaip miela ziureti, kai vaikai pasigave albumus varto ir nenori atiduoti
nors vyras tai iskritikavo
lengva kritikuot tiem kurie neskrebina tegul pats pabando skrebinti
Labai dailu!
mergaitės, atsiprašau, kad taip įlendu į temą, bet noriu paklausti Jūsų patarimo - kur įsigyti pigiau kirtimo mašiną? spėju, kad geriausia yra siųstis, gal galite pasakyti iš kokio psl.? labai dėkoju
Remini, ką tie vyrai supranta apie popierėlius Šaunuolė, kad taip sparčiai darbuojiesi Man irgi vaikai didelis paskatinimas skrebint, kai matau jų norą vis pavartyt kokį albumą
Sypseniki, smagios plunksnelės - ir tos, kur lengvutės, ir tos, kur metalinės ar matau ir debesėlių, a?
Aš prisiduodu su albumu, tik albumo vidaus tai kviečiu į svečius pasižiūrėti
Sypseniki, smagios plunksnelės - ir tos, kur lengvutės, ir tos, kur metalinės ar matau ir debesėlių, a?
Aš prisiduodu su albumu, tik albumo vidaus tai kviečiu į svečius pasižiūrėti
ojej tishkos knyga, kuri net i sapnus lenda! Oi kaip lekiu tyrinet!!!
Sveikos, screbukes, esu naujoke
Is viso naujoke sitame forume. Einu is proto del skrebinimo, jau kelinti metai Ir tiek prisipirkus visko, kad net po kelis tokius pacius daiktus gavosi Jie visi nauji, ir noriu juos parduoti uz simboline kaina. Gal jus zinote, kur galeciau ikelti foto su naujais stampais ir kitais skrebinimui skirtais daikciukais?
Is viso naujoke sitame forume. Einu is proto del skrebinimo, jau kelinti metai Ir tiek prisipirkus visko, kad net po kelis tokius pacius daiktus gavosi Jie visi nauji, ir noriu juos parduoti uz simboline kaina. Gal jus zinote, kur galeciau ikelti foto su naujais stampais ir kitais skrebinimui skirtais daikciukais?