Chicco Polly Magic 3 in 1 maitinimo kėdutė,naudota vieno vaiko. Tinka nuo gimimo iki 36 mėn. Komplekte yra minkštas įdėklas kūdikiui ir pakabinamas žaisliukų lankas.
5 taškų saugos diržai
6 reguliuojamos aukščio pozicijos,
3 padėčių reguliuojamas nugaros atlošas,
4 reguliuojamos padėkliuko padėtys
Padėklas gali būti nuimtas ir pritvirtintas prie kėdutės kojos.
Reguliuojamas pakojo aukštis
Padėkliukų yra du. Pamaitinus vaiką, išėmę viršutinį padėkliuką greitai nuvalysite.
Sulankstyta kėdutė yra labai kompaktiška
Yra keleta įplyšimų, nuotraukose matosi.
Yra visi diržukai. Kaina 220Lt. Veiksmas Vilniuje
http://www.musumazyl...-elleta-0-18-kg
Automobilinė kėdutė Chicco Elleta 0-18 kg - 240 Lt
Tvarkinga Chicco kėdutė, pirkom naują, naudota vienos mergaitės, be dėmių, matosi tik keli pasipūkavimai ant kraštų ( pasipūkavusios vietos nufotografuotos).
Automobilinė kėdutė Chicco Elleta 0-18 kg - 240 Lt
Tvarkinga Chicco kėdutė, pirkom naują, naudota vienos mergaitės, be dėmių, matosi tik keli pasipūkavimai ant kraštų ( pasipūkavusios vietos nufotografuotos).
parduodu chicco nesyne,public.fotki.com/izoldavai/
QUOTE(laurrutte @ 2014 05 02, 11:49)
Chicco Polly 2-1 130 Lt
Pirkta nauja naudota dviejų vaikučių broliuko ir sesutės
Reguliuojamos aukščio padėtis-7;
- nugarėlės atlošas reguliuojamas trimis padėtimis;
- du padėkliuka- pamaitinus vaiką, išėmę viršutinį padėkliuką greitai jį nuvalysite;
- atskirai pritvirtintas padėklas, ant kurio tėveliai gali pastatyti karštą maistą, kad vaikas nepasiektų;
- nuėmus padėkliukus, vaikas galės valgyti tiesiog kartu su Jumis prie bendro stalo;
- padėkliukų atstumas reguliuojamas;
- penkių taškų saugos diržai ir tvirtas tarpkojo diržas;
- reguliuojamas pakojo aukštis;
- ratukai su fiksatoriais padės perstumti kėdute į norimą vietą;-apmušalas lengvai nuvalomas šluoste;
-sulankstyta kėdutė yra labai kompaktiška, padėklas gali būti nuimamas bei pritvirtinamas prie kojelių.
Korpusas pagamintas iš kokybiško plastiko.
Vienintelis defektas matosi nuotraukose, kėdutės naudojimui netrukdė ( visiškai nauja dalis Chicco parduotuvėje kainuoja 120 Lt). Kėdutės rėmas kaip naujas, nors foto nesimato yra visos papildomso dalys, dirzai, padėkliukai ir t.t.
Rasyti i AZ
Pirkta nauja naudota dviejų vaikučių broliuko ir sesutės
Reguliuojamos aukščio padėtis-7;
- nugarėlės atlošas reguliuojamas trimis padėtimis;
- du padėkliuka- pamaitinus vaiką, išėmę viršutinį padėkliuką greitai jį nuvalysite;
- atskirai pritvirtintas padėklas, ant kurio tėveliai gali pastatyti karštą maistą, kad vaikas nepasiektų;
- nuėmus padėkliukus, vaikas galės valgyti tiesiog kartu su Jumis prie bendro stalo;
- padėkliukų atstumas reguliuojamas;
- penkių taškų saugos diržai ir tvirtas tarpkojo diržas;
- reguliuojamas pakojo aukštis;
- ratukai su fiksatoriais padės perstumti kėdute į norimą vietą;-apmušalas lengvai nuvalomas šluoste;
-sulankstyta kėdutė yra labai kompaktiška, padėklas gali būti nuimamas bei pritvirtinamas prie kojelių.
Korpusas pagamintas iš kokybiško plastiko.
Vienintelis defektas matosi nuotraukose, kėdutės naudojimui netrukdė ( visiškai nauja dalis Chicco parduotuvėje kainuoja 120 Lt). Kėdutės rėmas kaip naujas, nors foto nesimato yra visos papildomso dalys, dirzai, padėkliukai ir t.t.
Rasyti i AZ
Kadangi tiesiog namuose uzima vieta ir norim apsivalyt 90 lt
parduodu chicco polly 2 in1 maitinimo kedute. pirkta nauja ,naudota vieno vaiko. defektas, iplysusi sedimoji dalis. Visa kita be jokiu defektu, yra visi priedai. kaina 150.
http://public.fotki....e/p1040899.html
http://public.fotki....e/p1040902.html
Vilnius, Pilaite
CHICCO KEY 1 X 9-18 kg. Kaina 150 Lt. Vilnius. Būklė gera, tik medžiagytė apačioj pasivėlusi. Vilnius
Naudota Chicco Polly kedute pirkta nauja, bet ir naudota dvieju vaikuciu
kedute geros bukles, viskas veikia tik paplyses sedimos dalies apmusaliukas Kaina - 60 lt. Vilnius
kedute geros bukles, viskas veikia tik paplyses sedimos dalies apmusaliukas Kaina - 60 lt. Vilnius
Parduodu naudotą CHICCO POLLY maitinimo kėdutę
Yra keletas defektų, kurie matosi paskutinėse dvejose nuotraukose: išlūžęs užsegimo diržiuko dantelis, aš buvau pasiskolinus iš draugės tą diržiuką, tai šito nenaudojome. Taip pat neužsifiksuoja kojų atrama, kad būtų gulsčiai, jeigu kam reikia, man nereikėjo, gal įmanoma sutvarkyti.
Sėdimoji dalis pas visas CHICCO kėdutes panašu turi savybę paplyšti, paplyšo ir mums, bet viskas susiūta
Kaina 50 Lt, Kaunas (rimtam pirkėjui būtų galimybė pristatyti į Vilnių)
Yra keletas defektų, kurie matosi paskutinėse dvejose nuotraukose: išlūžęs užsegimo diržiuko dantelis, aš buvau pasiskolinus iš draugės tą diržiuką, tai šito nenaudojome. Taip pat neužsifiksuoja kojų atrama, kad būtų gulsčiai, jeigu kam reikia, man nereikėjo, gal įmanoma sutvarkyti.
Sėdimoji dalis pas visas CHICCO kėdutes panašu turi savybę paplyšti, paplyšo ir mums, bet viskas susiūta
QUOTE(Vasaroti @ 2014 05 22, 18:31)
Parduodu naudotą CHICCO POLLY maitinimo kėdutę
PARDUOTA
Parduodam autokėdutę - nešynę Chicco su padu, tvirtinamu mašinoje. Tinka nuo gimimo iki 13 kg.
Kėdutė pirkta nauja, naudota tik mūsų, nepatyrusi jokių avarijų. Būklė labai gera, prižiūrėta ir mylėta. Kėdutė pirkta Vokietijoje.
Kaina 140 lt
Perkantiems - dovanų naujos ir ne tik kelnytės (visos iš čia)
Kaunas.
Rašyti AŽ
Kėdutė pirkta nauja, naudota tik mūsų, nepatyrusi jokių avarijų. Būklė labai gera, prižiūrėta ir mylėta. Kėdutė pirkta Vokietijoje.
Kaina 140 lt
Perkantiems - dovanų naujos ir ne tik kelnytės (visos iš čia)
Kaunas.
Rašyti AŽ