Nu panos pavarėt- kaip gražuuuu
Alatėja- dar vienas įrodymas, kad rinkinys visada pasiteisina, o įrėminta puikiai
Zeruti- bus liuks kolekcija
QUOTE(zuzanele @ 2013 08 11, 14:52)
Sveikutės
Ateinu su smulkmenėle - skirtuku. Labai smagiai siuvinėjosi Iš kažkurios forumietės gavau dovanų, tad norėjosi pasirodyt
Ateinu su smulkmenėle - skirtuku. Labai smagiai siuvinėjosi Iš kažkurios forumietės gavau dovanų, tad norėjosi pasirodyt
Dailu
QUOTE(zerutis @ 2013 08 12, 21:15)
Pasiruose grazintis
Fainas mašiniukas
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 08 12, 22:14)
sveikos, mergaitės,
esu visai atitrūkus nuo kryžiukų bet atnešu parodyt savo įrėmintas rožytes
Jetus, kaip gražu Ir paveikslas, ir rėmas
Man visai mažius neleidžia siuvinėti, bet vis tiek nuvogus laiko nuo miego kasvakar pakryžiuoju valandikę, atsipalaiduoju po dienos vargelių ir rūpesčių
Man tai jau visai po stalu reik sleptis,niekaip nepribaigiu pirmojo ziedo,buc jau pribaigus bet tai ne,dar ir siulas pasibaige,nenueinu nusipirkt ech ir vakarais jau tik ilsetis norisi,nes vaikas eina i visas puses,spek gaudyt o kryziavot apsvietimas uj nekoks,praktiskai zlibinu ...
Alatejos rozes beprotiskai fantastiskos
Ir kitoms uz darbelius Viska perzvelgiu bet parasyt nebeturiu ka arba neturiu kaip,vaikas prisistato klaviatura rakinet nu bet cia jau offtopic
Alatejos rozes beprotiskai fantastiskos
Ir kitoms uz darbelius Viska perzvelgiu bet parasyt nebeturiu ka arba neturiu kaip,vaikas prisistato klaviatura rakinet nu bet cia jau offtopic
Alatėja, nerealiai gražiai žiūrisi...labai skamba tarpusavy:rėmas siuvinukas,spalvos
Alatejos rozes nerealios
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 08 12, 21:14)
sveikos, mergaitės,
Nuostabus darbelis
QUOTE(raksa @ 2013 08 13, 11:59)
Gražiai gavosi, net labai
Labai gražios ir rožės ir mergina
Alatėja, kokio dydžio gavos rožės ir kiek mokėjau už rėminimą?
Man dabar galvosūkis dėl rėminimo jau prasidėjo
Ant vienos sienos kabo Paryžiaus vaizdai baltais rėmeliai, ant kitoss paveiksliukas su angelu auksiniais, aišku jis ne į temą, nes šviestuvas matinis sidabras, sekcijos apvadai, rankenėlės irgi sidabras matinis. Man gražiausiai auksas, nu bet nebežinau ką daryt
Alatėja, kokio dydžio gavos rožės ir kiek mokėjau už rėminimą?
Man dabar galvosūkis dėl rėminimo jau prasidėjo
Ant vienos sienos kabo Paryžiaus vaizdai baltais rėmeliai, ant kitoss paveiksliukas su angelu auksiniais, aišku jis ne į temą, nes šviestuvas matinis sidabras, sekcijos apvadai, rankenėlės irgi sidabras matinis. Man gražiausiai auksas, nu bet nebežinau ką daryt
QUOTE(raksa @ 2013 08 13, 12:59)
Mano pakutinis 1,5 metų darbas "Metal woman", nuvežiau įrėminti:
Ačiū Uodegyte'i už schemutę.
Ačiū Uodegyte'i už schemutę.
gražu ,tik schemoje perrėjimai švelnesni galėtų būti
zerutis, Alatėja,raksa šaunuolės
Sveikos,
Senokai cia ka berasiau, nors uzsuku gana daznai
Labai grazus darbeliai, ypatingai rozes, masiniukas (man zaliasis mielesnis ), mergina. Saunuoles!
Aga remeli derink prie darbo
Senokai cia ka berasiau, nors uzsuku gana daznai
Labai grazus darbeliai, ypatingai rozes, masiniukas (man zaliasis mielesnis ), mergina. Saunuoles!
Aga remeli derink prie darbo