Man labai patiko NAMAI, KUR YRA ĖSTI pateikimas...nu reikia gi pasistengt tokią aplinką padaryt, o gal čia tik darbelis atneštas ir atsargiai padėtas, tipo...natūralioj aplinkoj ...liux, Dvi-faina
Žėrutis kadangi kiek supratau nėrinuku maskavai medžiagėlės trūkumą, tai prie jo ir nekibsiu, antraip...aš būčiau siūliusi pašalint. Graži raktinės spalva, man tas viduj išsiuvinėtas raktelis labai
Žėrutis kadangi kiek supratau nėrinuku maskavai medžiagėlės trūkumą, tai prie jo ir nekibsiu, antraip...aš būčiau siūliusi pašalint. Graži raktinės spalva, man tas viduj išsiuvinėtas raktelis labai
O aš kažkodėl pagalvojau apie audinio perteklių Reikėjo langą išsiuvinėt (čia mano nevykę pastebėjimai) .
Dvi nerealiai prajuokino, išpradžių nesupratau, bet paskui daėjo , jau užmiršusi buvau, kad ir į siuvinukus galima su jumoru pažvelgti. Liux
Man labai patiko NAMAI, KUR YRA ĖSTI pateikimas...nu reikia gi pasistengt tokią aplinką padaryt, o gal čia tik darbelis atneštas ir atsargiai padėtas, tipo...natūralioj aplinkoj ...liux, Dvi-faina
Na va,masciau,masciau ir pasidovanojau sau lanarte rinkini gryzus pasiziuriu i simboliu paaiskinima ir supratau,kad nieko nesupratau vadinas dar tokiem nepriaugau