Dar vienas pagiriamasis žodis Uodegytės darbukams...gražu
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 04, 18:50)
Kad ten vienetais atveža ,ir tik keletą kokių įdomesnių egzempliorių
Jo jo- patikėjom , čia taip specialiai sakai, kad ir mes neprisipirktume ir tau konkurencijos nedarytume . Juokauju žinoma Reiks pas mus į vieną fotoatelje užsukt- gal ir jie ką įdomesnio parsiveža (man nelabai pakeliui, tai įkišu ten nosį kartą per kelis metus).
Baigiau siuvinėti užsakymą- kad kibsiu į savo DIM'us jau net nagai niežti
QUOTE(rasiux- @ 2013 08 05, 11:18)
Jo jo- patikėjom , čia taip specialiai sakai, kad ir mes neprisipirktume ir tau konkurencijos nedarytume . Juokauju žinoma Reiks pas mus į vieną fotoatelje užsukt- gal ir jie ką įdomesnio parsiveža (man nelabai pakeliui, tai įkišu ten nosį kartą per kelis metus).
Tiesą sakau o priešais ,floristkos parduotuvė ,o ten kokių grožių suvenyrai ,dėžutės sendintos,rankdarbiams kelios dėžutės ,vaikiški suvenyrai ,dovanos ,kaskart užeinu seilę pavarvint
Sobieska
Eifelis superinis, net ir aš užsimaniau, pas mane kaip tik kabo du Paryžiaus piešti vaizdai, tai visai tiktų
Savaitgalis kažkoks nesėkmingas, ne kiek siuvinėjau, kiek ardžiau, net karpiau kai kur Ne kiek į priekį gavos, bet vos ne atgal Einu vytis.
Savaitgalis kažkoks nesėkmingas, ne kiek siuvinėjau, kiek ardžiau, net karpiau kai kur Ne kiek į priekį gavos, bet vos ne atgal Einu vytis.
Sveikutės,
reikia Jūsų pagalbos, noriu įkelti savo darbelį, bet pasirodo, kad nemoku, pasikeitė radiikal psl, gal galit padėti
Iš anksto dėkui
reikia Jūsų pagalbos, noriu įkelti savo darbelį, bet pasirodo, kad nemoku, pasikeitė radiikal psl, gal galit padėti
Iš anksto dėkui
QUOTE(ZMama @ 2013 08 05, 20:49)
Sveikutės,
Iš anksto dėkui
Iš anksto dėkui
as keliu per Part.lt
QUOTE(ZMama @ 2013 08 05, 20:49)
Sveikutės,
Iš anksto dėkui
Iš anksto dėkui
Ten viskas taip pat, tik įkelia ir parodo pražioj pavyzdį kaip atrodys, bet visvien dar reikia spausti, kad įkeltų normaliai, o tada kaip ir anksčiau antrą eilutę nukopint.
Laba, susiduriau su labai bedaa.. issiuvinejau vieno vaikelio vardeli ir duzo kompas su ilgai ieskota abecele.. Tokia su pedutem buvo, gal kas turite ar zinote kur ji slepiasi nes neberandu:( ir mano vienas zuikis lieka neissiuvinetas..
Labai Aciu
Labai Aciu
QUOTE(BonusGirl @ 2013 08 06, 13:09)
Laba, susiduriau su labai bedaa.. issiuvinejau vieno vaikelio vardeli ir duzo kompas su ilgai ieskota abecele.. Tokia su pedutem buvo, gal kas turite ar zinote kur ji slepiasi nes neberandu:( ir mano vienas zuikis lieka neissiuvinetas..
Labai Aciu
Labai Aciu
Reikejo tik pasiskusti ir radau
QUOTE(ZMama @ 2013 08 06, 20:12)
Pagaliau pabaigiau svajonių namelį, kaip sakoma rudeniui jau pasiruošiau, o jūs
nemazas darbelis koks grozis,ir tikrai, taip rudeniu kvepia