Ir dar viena tundra suprato
Šiandien žiūriu mb po siulus kuičias mani, sakau ko ieškai, sako to blizgančio siūlo, reikia dičkei dantį ištraukt vnž DMC metalicas labai gerai dantukams traukt
Reikejo dar toki siula pasiulyt http://www.kasiulai....mui-p-1395.html
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 09 17, 23:48)
nėr tokio namie
nusipirkau ir aš ewo pagaliau , fainumėlis koks siuvinėt
QUOTE(Averita @ 2013 09 18, 00:00)
tai ka siuvineji ?
o as galva suku su svo vienu projektu,nezinau ka sugalvot,tarp siuvinuko (duru) ir virsaus liko nemazas tarpas,galvoju kuom uzpildyt
QUOTE(Averita @ 2013 09 17, 23:20)
ž DMC metalicas labai gerai dantukams traukt
kad šventiškiau būtų, ne taip jaustų stresą
...o aš baigiu V.Enginger meškutį išsisiuvinėt
QUOTE(zerutis @ 2013 09 18, 00:07)
tai ka siuvineji ?
jau ir baigiau pinigu medi, taip smagiai siuvinejos per vakara uzbaigiau pinigeliu tik prisiut reikia, tetai bus dovana, tik galvoju uzrasa rasyt ar ne
kokios jus greitos,as ir baigiau viena darbeli,apipavidalint liko galvos skausmas bandysiu i miesta palekt,gal ka pritaikysiu
QUOTE(Uodegyte @ 2013 09 16, 12:55)
šaunuolė
QUOTE(Averita @ 2013 09 16, 13:00)
QUOTE(sobieska @ 2013 09 16, 13:21)
dziuljeta, mes irgi matom ...gražuma
QUOTE(zerutis @ 2013 09 16, 15:08)
QUOTE(RasuteK @ 2013 09 16, 15:33)
Ddziuljeta,
kurios gelytes smagiau siuvinejosi - sitos ar tie vazoneliai? :: Gal jau sekanti darbeli numacius? Tavo pasirinkimai buna grazus ir idomus, tai va ir "cekavinus" jau
kurios gelytes smagiau siuvinejosi - sitos ar tie vazoneliai? :: Gal jau sekanti darbeli numacius? Tavo pasirinkimai buna grazus ir idomus, tai va ir "cekavinus" jau
vazoneliai ten taip greit viskas buvo vienas kitas siulas o cia nuo balandzio pradzios bandysiu pailset nieko rimto nesiimt gal gal koki skirtuka ar dar ka nors medziagas ir siulus turiu sitam bet va po diskusiju bijau imtis
QUOTE(sobieska @ 2013 09 16, 15:46)
Manau, kad ji siuvinės mergytę
reik pazet jei tik turiu siulus jai tai reik imtis
QUOTE(seteriuke @ 2013 09 17, 12:01)
As irgi noriu parodyt savo procesa..
Siaubas, jau baigiu isprotet su siuo darbu kokio velnio as ji pradejau tai neisivaizduoju, jau septyni lapai beveik issiuvineti, bet iki galo dar toli grazu jei nepritruksiu kantrybes ir pabaigsiu si darba tai labai savimi didziuosiuosi
va cia tai kantrybes reikalaujantis darbas
QUOTE(Mamamvika @ 2013 09 17, 14:19)
aj man tai nelabai tos vazos....nemegstu tokiu ryskiu perejimu seip rysku bet neina taip vistiek perteikt
QUOTE(Acacia @ 2013 09 17, 18:43)
Retai beužsuku pas jus, bet jau kadangi baigiau pagaliau savo penkmečio projektą, tai jau labai noriu ir pasirodyt
Nors su kitų darbštuolių projektais palyginus, tai mano toks vaikiškas pasidarė
darbas nera vaikiskas tik sutinku su merginom kad kitam kartui atidziau schemas pasirinkt reiktu ..
QUOTE(Averita @ 2013 09 17, 22:20)
Šiandien žiūriu mb po siulus kuičias mani, sakau ko ieškai, sako to blizgančio siūlo, reikia dičkei dantį ištraukt : vnž DMC metalicas labai gerai dantukams traukt
cha cha cha
beje jau isploviau ir islyginau,po piet imesiu parodyt kaip bendras vaizdas atrodo
Kažkaip toks oras ir tab tamsa, mane varo į neviltį, jau savaitė nekryžiavojau, kažkaip rankos nekyla. Nors vien dėl xxx šviestuvą keitėm, kad šviesu būtų, bet kažkodėl nepadeda O iki Kalėdų užsibrėžus pabaigti
QUOTE(sobieska @ 2013 09 18, 11:19)
kad šventiškiau būtų, ne taip jaustų stresą
įdomu kokį ,nes ir aš v.enginger meškučiui pasiruošusi siūliukus ir audinuką ,laukia savos eilės .
čiur ne su džinsiukais
QUOTE(sobieska @ 2013 09 18, 13:39)
Suuuuuuuuu džinsiukais
ir be vienos akikės ,bet aš savajam akį prisiuvinėsiu ,nemielas ''toks'' jis man ,spec. puodelį turiu su meškiuku ir džinsiukais ,puikus duetas bus
ech ,jis jau metus laiko mane kankino kol gavau normalią schemą laukiam pasirodant