Kol pelių nėra palieku savo lėlytę
Na va . Su jūsų darbais nėra ko lygintis ale vis tiek šį tą paraizgiau ir aš. Čia tik pusfabrikatis ir kada prisėsiu (subręsiu) galutiniam rezultatui nežinau. Atsiprašau už nuotraukų kokybę, visą pusvalandį vaikiau po daržą peles ieškodama geresnės vietos (nenori fotkintis nors tu ką ). Bėje peliukų priveisiau 15 vnt.
Labai vaikiška (mergaitiška) lėlytė. Gražumėlisssssss.
Pasakaaaaa darbeliai
Žinau, žinau tuos peliokus ...keli kryžiukai ir jau visa pelė ...man jie tokie fainučiai , užsiveisiu juos kada nors ir pas save
Ačiukas mergiukai
Ačiukas mergiukai
Lelyte ir peliukai cia savininkems darbeliu
Sveikutės, kiek grožybių, net akys raibsta. Ir greičiai
Visoms po daug
Aš jau koks mėnuo nekryžiavoju taip jau gavos. Dabar siuvimais buvau užsiėmus prieš mokyklą
Bet jau pradėsiu xxxx .
Pasiėmiau savo įrėmintą darbą. Tik nuvylė mane mūsų rėminimo paslaugos. Trijose vietoje audinys atsipūtęs. dviejose - dar gal nieks ir nepastebėtų - bet vienoje vietoje tai matosi. Reiks turbūt vežti atgal Ir šiaip pirmą kartą kai pamačiau - susinervinau, bet dabar jau susigyvenau...
Visoms po daug
Aš jau koks mėnuo nekryžiavoju taip jau gavos. Dabar siuvimais buvau užsiėmus prieš mokyklą
Bet jau pradėsiu xxxx .
Pasiėmiau savo įrėmintą darbą. Tik nuvylė mane mūsų rėminimo paslaugos. Trijose vietoje audinys atsipūtęs. dviejose - dar gal nieks ir nepastebėtų - bet vienoje vietoje tai matosi. Reiks turbūt vežti atgal Ir šiaip pirmą kartą kai pamačiau - susinervinau, bet dabar jau susigyvenau...
Lėlytė,peliukai, pinavija
aš šiandien tokį vaikišką tigriuką išvežiau rėmint ir čiumpu orchidėjas, nes turbūt ir neužbaigsiu jų jei taip padėsiu
aš šiandien tokį vaikišką tigriuką išvežiau rėmint ir čiumpu orchidėjas, nes turbūt ir neužbaigsiu jų jei taip padėsiu
QUOTE(Liama @ 2013 09 03, 22:41)
nuostabūs bijūnai dar klaidelė,viršuje daugiau vietos,nei apačioje
QUOTE(Uodegyte @ 2013 09 03, 21:12)
nuostabūs bijūnai dar klaidelė,viršuje daugiau vietos,nei apačioje
Ačiū Ir man taip atrodo, bet čia taip nureguliavo 'dizainerė'.
Vien žo, labai pasitikėjau, nes šiaip ji savininkė to centro, menininkė
QUOTE(Uodegyte @ 2013 09 01, 19:43)
QUOTE(zerutis @ 2013 09 02, 18:19)
QUOTE(rasiux- @ 2013 09 02, 22:07)
Baigiau vazoninės hortenzijos kryžinę dalį- beliko tik BS
lauksim pasirodant
QUOTE(sobieska @ 2013 09 03, 18:09)
is kur gavai tokia glazia lelyte?il as nojiu savo lelytei
QUOTE(mona66 @ 2013 09 03, 18:26)
Na va . Su jūsų darbais nėra ko lygintis ale vis tiek šį tą paraizgiau ir aš. Čia tik pusfabrikatis ir kada prisėsiu (subręsiu) galutiniam rezultatui nežinau. Atsiprašau už nuotraukų kokybę, visą pusvalandį vaikiau po daržą peles ieškodama geresnės vietos (nenori fotkintis nors tu ką ). Bėje peliukų priveisiau 15 vnt.
zinot tep neglazu vos atradau jus
Papildyta:
QUOTE(Liama @ 2013 09 03, 20:41)
Sveikutės, kiek grožybių, net akys raibsta. Ir greičiai
Visoms po daug
Bet jau pradėsiu xxxx .
Visoms po daug
Bet jau pradėsiu xxxx .
koks grazus darbas
Kokie darbai gražūs ,bet bijūnas gražiausias
O pastebėjot merginos ,kad mus pagaliau nuo siuvimo atskyrė
O pastebėjot merginos ,kad mus pagaliau nuo siuvimo atskyrė
QUOTE(Uodegyte @ 2013 09 01, 21:43)
Įrėminti arbatos namai dizainas Country Cottage Needleworks
Kaip jauku ir miela
QUOTE(zerutis @ 2013 09 02, 20:19)
Pasiruose remintis
Super atrodo Ir MB parodžiau, tai ir tas siunčia pagyras
QUOTE(sobieska @ 2013 09 03, 20:09)
Kol pelių nėra palieku savo lėlytę
Gražutė
QUOTE(Liama @ 2013 09 03, 22:41)
Labai gražu Man šia serija
Nors foto neįžiūriu pabangavimo, bet jei jis yra, tai tikrai vežk perrėminti.
Dar norėjau pagirti peliukus (juokiausi iš batono ) ir švyturį. Šaunu