Uodegyte, padovanok šitą grožį man Kalėdoms
QUOTE(sobieska @ 2013 09 02, 20:22)
Ką ten "bandau"...aš jau tavo kulnus tematau , vat atpiršliausiu, atsidekupažuosiu tada žemą startą imsiu aš
Bet nesakyk, kokią antrą- trečią nakties tik lovon įsiropšti
Bet nesakyk, kokią antrą- trečią nakties tik lovon įsiropšti
nieko,lauko darbai i pabaiga,tai as dar labiau pasistengsiu padus pasipustyt
xxx tik po dienos darbu,darzai pas mane nemazi o liuliuko einu pirma nakties
kitas darbelis jau ant remelio uztemtas,einu pradet darbuotis
Visoms . Tiesiog nespėju visų asmeniškai pagirti, kol ką sugalvoju žiūrėk jau kita prigražinus eterį...... Lenkiuosi žemai jums ir jūsų darbams, o savo pusfabrikačius (ale sobieskos stiliumi ) pabandysiu kokią dieną įmesti, kad negalvotumėt, kad tik pliurpiu ir nieko nedirbu (šian 11 l slyvienės jau išviriau (nors ir ne iš tos operos)). Turiu išsiuvinėjusi švyturį ( kurio paskirties dar nesugalvojau) ir pelių armiją (viziją jau turiu).
P. S. Žėruti, kiba žolytę augini, kad tokia produktyvi likai
P. S. Žėruti, kiba žolytę augini, kad tokia produktyvi likai
Geras, o jei nei viena neturės..drąsumas merginos , o veikti tai yra ką
[/quote]
bandysiu fantazuoti ir kazkaip baigti labai keista, bet siunciausiu schema is keliu saitu ir visur tu paskutiniu 2 cm truksta
Niu merginos pasižvalgiau po atostogų ir tooookių grožių čia pridėjusios uodegyte, sobieska, žėruti, daisiuke, nebeatgaminu net visų, bet laaabai šaunuolės darbštuolės
Dar toks klausimukas: pagal ką jūs darot BS? Ar tiksliai kaip nurodyta ar visą laiką pagal kažkokį kontūrą? Pvz man kažkiek stringa žėručio fantastinės mašinų kolekcijos ratų BS man taip norisi tokio užapvalinto BS, na kad ratai ne kampuoti būtų ar čia aš taip tik priekabi labai? žėruti, tik neisižeisk, čia pas daug ką taip stebiu, man tik dabar tavo paskutinieji taip įsiminė šiaip aš anksčiau irgi taip biesindavau, o dabar net paprastučiose miniatiūrose apvalinu
Dar toks klausimukas: pagal ką jūs darot BS? Ar tiksliai kaip nurodyta ar visą laiką pagal kažkokį kontūrą? Pvz man kažkiek stringa žėručio fantastinės mašinų kolekcijos ratų BS man taip norisi tokio užapvalinto BS, na kad ratai ne kampuoti būtų ar čia aš taip tik priekabi labai? žėruti, tik neisižeisk, čia pas daug ką taip stebiu, man tik dabar tavo paskutinieji taip įsiminė šiaip aš anksčiau irgi taip biesindavau, o dabar net paprastučiose miniatiūrose apvalinu
QUOTE(mona66 @ 2013 09 02, 21:26)
o savo pusfabrikačius (ale sobieskos stiliumi ) pabandysiu kokią dieną įmesti,
Daugiau tokių pusfabrikačių...verčiančių pilkąsias smegenų ląsteles dirbt...žiū ir protingomis patapsime, nes taip daugiau šioje temoje tik "pamišusios","sergančios" ir kiti epitetai plūsta ...jau pradedu laukt rytdienos su...spąstukais
Mingomi, as BS pagal schema darau, vienur taip pagal kontura kampuotai buna parodyta-nupiesta, kitur uzapvalinta
QUOTE(Mingomi @ 2013 09 02, 22:28)
Nera ko isizeist ir aciu,kad pastebejai mano darbeli As nesu profe ir nemoku perdarineti schemu,todel viska darau taip, kaip parodyta
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 09 02, 22:29)
daugiau šioje temoje tik "pamišusios","sergančios" ir kiti epitetai plūsta ...jau pradedu laukt rytdienos su...spąstukais
Sveikuoles,del ko mes jau cia tokios .......
Baigiau vazoninės hortenzijos kryžinę dalį- beliko tik BS
QUOTE(unkind @ 2013 09 02, 21:41)
Uodegyte, padovanok šitą grožį man Kalėdoms
patiko ,ania mano bene brangiausias darbelis ir pats artimiausias širdžiai ,siuvinėtas iš meilės
QUOTE(Uodegyte @ 2013 09 03, 07:58)
patiko ,ania mano bene brangiausias darbelis ir pats artimiausias širdžiai ,siuvinėtas iš meilės
Tai aš jį priimčiau su didžiausia meile tikrai labai labai superinis
QUOTE(unkind @ 2013 09 03, 14:15)
Tai aš jį priimčiau su didžiausia meile tikrai labai labai superinis
shabby chic stiliumi pirmąsyk darbo neklijavau ,tempiau ant kartono ,rezultatu daugiau nei patenkinta galiu duot schemukę